• Maximo
    786

Toma Bašić
  • Shkera
    64
    Nadam se da nisu Mikiću čisti papiri već da će se nešto bolje odraditi jer mali stvarno ima potencijal po onome što sam gledao.
  • Olmic
    4.8k
    Ako dolaze dva desna beka onda ili rpg ili moris lijevo
  • Crni86
    11.5k
    Uz njega dovodimo i još jednog desnog bekaHaza

Hm ocito ne idu bas glatko pregovori s rpgom oko novog ugovora pa se osiguravamo? Ima jos godinu dana ugovor, ako ne zeli potpisat novi, prodaja je logicna ovo ljeto

Drugog objasnjenja nemam. Ne vjerujem da ce se Zvone odlucit da se gura igrace van svojih pozicija. Tako da ove ideje da moris ili rpg idu lijevo su mi sulude.
  • Droljo
    16.7k
    Ne vjerujem da ce se Zvone odlucit da se gura igrace van svojih pozicija.Crni86

Nije li to isključivo odluka trenera?
  • Markoslav
    15
    Imaš pravo. Ako mislimo uzet prvenstvo svi će morat igrati na 110% i to svaku tekmu, a ne kao da idu na pogreb.
  • Jaro
    10.4k
    Zvone odlucit da se gura igrace van svojih pozicija.Crni86

Nije Boban trener. Ako Kovacevicu puhne, LB ce igrat Nevistic...
  • Crni86
    11.5k
    naravno da je. Zelim reci u sklapanju kadra. Nece Zvone doc i rec e ne treba nam lijevi bek, igrat ce ga rpg.

Zvone ce vjerojatno slozit kadar gdje ce u ekipi biti lijevi i desni bekovi. Ukoliko se karte tako posloze da u datom trenutku su npr valincic i rpg najbolja rijesenja, igrat ce oni. Ali nece napravit ko maric da nemamo ni jednog lijevaka ili da imamo nekog znj lijevaka sa 0 seniorskog iskustva.

A svaki trener sigurno zeli igrace na svojim prirodnim pozicijama. Rpg je igrao tamo jer mi nismo imali lijevog beka, da smo imali nekog kao onaj mali sved, vjerujem da bi taj mali igrao kod svih trenera a rpg desno (naravno uzevsi u obzir da se ne mora gurat rileta)

Nije to ni bila posnta. Zelim rec da vjerujem da ce Zvone slozit kovi kadar da ce imat i lijevih bekova. Na kraju do sadasnji treneri su bili limitirani od strane sportskog sektora jer u kadru nisu uopce imali lijevih bekova (sve do franjica) pa je pokrivao to rpg. Jednostavno su bili primorani na to selekcijom ekipe koju su dobili. A kova ce vjerujem imat izbora pa tko bude bolji u datom trenutku ce igrat
  • Nolifer
    11.4k
    Može biti samo bolji plan. Neka radi čistku. Il bu pukovnik il pokajnik, dalje nema... Al svidja mi se za sad smjer u kojem ide. :up: :strong:Nolifer

https://www.24sata.hr/sport/senatori-su-otisli-u-povijest-boban-stvara-neki-novi-dinamo-ispast-ce-pukovnik-ili-pokojnik-1057024

Vidim kopiraju me.. Čitaju Zonu za inspiraciju :grin:
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    @Haza hmm ja ocekivao lijev bekove i napadace da se to zavrsi a po germanijaku Matanovic nas otkantao. Ako smo do sad trosili vrijeme na njega i tek se sad okrecemo novim opcijama prvi kiks Bobana . Za Mikica neznam kako bi to nazvao da se nisu uspijeli dogovoriti ,stata ,mada mi mali ide na cir vec neko vrijeme. onda jednostavno treba potjerati škegru i sve koji imaju posla sa njim. Pa makar to bio i Jagusic i svi ostali. Pa nek kurcu svira.
  • rioda
    8.7k
    Valinčić je, ako se ne varam, igrao neke utakmice lijevog beka
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    samo ratnici i igraci koji su brzi ,motoricni ako ce pratiti kovacevicev nacin igre . Nema vise setanja i stajanja po terenu ,takvi raus pa ko god da su. Ljudi se cude sta ih tolike tjera. Imali su svi priliku pokazati da su vrijedni dinamovog dresa. 10 puta skuplji od konkurencije i ne budes prvi. 4 trenera promjenili. Jedan covjek je konacno shvatuo ,nije sve do trenera . REMONT
  • Olmic
    4.8k
    koliko vidim 3 tekme u HNL u prosloj sezoni
  • Crni86
    11.5k
    TB bi mogao biti mali Teo Barisic iz Lyona koji je sad igrao i za u21 repku
  • Omake
    9.3k
    Sretno Mikiću u lovu na karijeru Krizmanica i Saranica.

Previše si otkrio Hazo haha. Valincicu šteka centarsut, to je dio igre koji mu najslabije napreduje. Možda mu je budućnost kao invertirani bek. To znači da Taraba iz Širokog vjerojatno ide u Istru a ne u Zrinjski. Ako se tri transfera ostvare, Kova ima bekove za svakog mogućeg protivnika, sve moguće varijacije može složit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.