• Droljo
    16.7k

Taj bi mogao i za stopera konkurirati. Sa 185cm mora biti brz (kad već i beka igra). Takav nam treba. Ako je mali stvarno dobar. Nisam ga gledao.
  • Haza
    9.8k
    Na temu Mikića, mali ne želi na posudbu, mali nije siguran dal' bi u Istru. Suma sumarum, zbog bahatog stava, neće dobro proći u karijeri. Nećemo mu dati slobodne papire, već ćemo probati uzeti barem neki postotak od idućeg transfera, nešto smo i uložili u njega. Dovoljno je reći da je mali htio otkazati zadnji sastanak sa SD jer je imao začepljen nos.
    Gabriel nije na odlasku, ali nekakav dogovor s njim je da iduću sezonu gledamo da ga prodamo.
    Tko će igrati na kojoj poziciji je do trenera. Definitivno se pojačavamo i na LB.
  • dumitrumitu
    1.5k
    Meni nije jasno da Mikić ne može dobiti šansu a u isto vrijeme se priča o dovođenju 19godišnjeg Vinlofa za lijevi bek.
  • Laugreano
    4.2k
    Vinlof je izabran u najboljih 11 Austrijske lige.
  • Zg123
    2k
    Sta ce nam toliko desnih bekova? Pa nece valjda opet biti krpanja lijevog beka...
  • Mali Zeus
    17.6k
    Dovoljno je reći da je mali htio otkazati zadnji sastanak sa SD jer je imao začepljen nosHaza

a dobro, začepljeni nos zna fakat biti gadan.
  • Tvrdica McTvrdi
    443
    Po TM ističe ugovor, vjerojatno je on. Izgleda kao dobro rješenje, samo nije lijevi.

Gabriel nije na odlasku, ali nekakav dogovor s njim je da iduću sezonu gledamo da ga prodamo.Haza

Nema li on ugovor do idućeg ljeta? Potpisuje novi onda?
  • dumitrumitu
    1.5k
    To nisam znao, pogledao sam samo sažetke na youtubeu.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    što ti nije jasno? Nama ce desnog beka igrati provjereni igrači, a ne dijete bez ozbiljne seniorske minute. Frajer ne želi otici na fakin posudbu u ozbiljnog prvoligaša, pa kako bi ti slagao ekipu, grbio kicmu pred svakim zahtjevom? Nek ide u Hajduk što se mene tiče, propast će samo tako šupak mali
  • austrijanac
    7.2k
    TB mi smrdi na francusku ligu.
  • Paggini
    52.7k
    Ljudi mi pljujemo po dečku, a najveći talent na desnom beku kojeg smo imali u Hrvatskoj od Darija Srne ima ozbiljan zdravstveni problem...

Nadam se da vas sve danas vidim na kamenitim vratima dok palimo svijeće za zdravlje i blagostanje našeg Noe
  • Infinity
    18.6k
    TB bi mogao biti mali Teo Barisic iz Lyona koji je sad igrao i za u21 repkuCrni86

Decko ima 20 godina, a iza sebe samo petoligasko iskustvo. Sumnjam da takve uopce gledamo.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Nadam se da vas sve danas vidim na kamenitim vratima dok palimo svijeće za zdravlje i blagostanje našeg NoePaggini

Thoughts and prayers.
  • Crni86
    11.5k
    pa ne gledamo ga za sad mozda, ali gledamo za buducnost s obzirom na kontekst price koju je haza sada ovdje naveo, meni ima smisla. Ako je on vjerojatno bi iso na posudbu na godinu dana dok se rpg ne proda.

Razmisljamo vec i o buducnosti i stvari se onda rade planski. A ne da nastane panika kada se rpg proda. Ovako imas morisa kao zamjenu za rpg-a, a mali teo ak se iskaze na posudbi bude prva zamjena.
  • Dinamo-SB
    348
    da je mali htio otkazati zadnji sastanak sa SD jer je imao začepljen nos.Haza

Ekstremni prikaz nepoštovanja i nekulture,a ima tek 18 godina. Kroz ovaj čin se može vidjeti kakva mu je glava zapravo i očito to i nije karakter za Dinamo. Nije očito slučajno što se kod nijednog trenera nije nametnio. Nije stvar nekad samo fizikalija i nogometa nego i glave. Eto Luka Modrić je pristao na posudbu u Zrinjski i Inter iz Zaprešića,ali pazi malom je problematično otići u Istru igrati prvoligaški nogomet.
    Zbogom i doviđenja nakon ovoga što sam čuo,nek ide gdje hoće. Također podržavam da mu se ne daju slobodni papiri i da se uzme neki postotak u budućnosti.

Btw. sviđa mi se ovakav stav Dinama vezano za sve dosadašnje odluke. Vidi se jasan smjer u kojem se ide i jasan stav. Boban izgrađuje Dinamo sa jasnim temeljima i pravilima. Neki odlasci su bolni,neki su teški,ali dugorčno sam uvjeren da će ovo sve biti vrhunski. Definitivno se uvodi red u svim segmentima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.