• hardek
    4.8k
    Ne volim nitpickat svaku glupost al stvarno se mogao složit neki video za Petka i Pjacu.

Edit: sad vidim da su složili neke isjecke al mislio sam ono nešto slično kao što se za Sučića napravilo. Sa daškom kinematografije
  • Rex Ramae
    3.2k
    Za Petka je složen, taman su prikazali sve utakmice u videu u kojima je bio spreman.
  • Crusades
    16.5k
    Mislim da je Theo uspio postići široki konsenzus svojeg poimanja kao legende kod većine Dinamovih navijača. Čak i kod onih koji mu ne mogu "zaboravit" Šahtar. Bar mislim tako.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Kad se već razbacujemo terminom legenda onda ću ja napisati da je za mene najveća legenda ove generacije Theo. Nikada labavo, nikada šetnja, prvi dolazi na trening, zadnji odlazi. Nikakve pušačke sobe i druge pm. Samo pošten odnos prema dresu.

Imaju ostale “legende” šta naučiti od njega.
    marcio amoroso

Bravo za komentar! Ovo bi trebali pročitati i upamtiti svi korisnici Zone Dinamo jer je naprosto šteta da ovakva činjenica prođe ispod radara.
  • serbus
    5.1k

Haha je to je tekma generacije za ući u drugi krug lp
    Sve dobro na toj tekmi je sa tim potezom ubio.
    Ali da čovjek je ljudina da se klinci ugledaju u njega igrala bi liga prvaka svake godine pa onda ni ta godina ne bi boljela.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Evo, krenula je akcija "Petko u Hajduku", sere mi se od njihovih novinara
  • PetkoDaniOršaGol
    259
    Ne treba se ni obazirati na te clickbaitove ... a da ga i dovedu... ziher bi to klapalo između njega i Masnog. :roll: Vjerojatno bi automatski od HNS-a tražili da se liga uopće ne igra i da im se da naslov prvaka u sezoni 25/26, jer eto "gori sve", "najluđi grad na svitu"... zamisli koliko moraš biti nakrcan kompleksima da ti je draži Kranjčar vol.2 scenarij nego da zaista pokušaš napraviti neki k... da ti klub konačno izađe iz prosječnosti....
  • Dinamo-SB
    348
    Lako za klasicne tovarske novinare.. ne znam tko se jos peca na to. Mene zanima nesto drugo, tko ce biti novi kapetan Dinama? KTC i Misic se namecu kao logicne opcije
  • IceMan
    3.3k
    Od svih koji odlaze jedino duboki naklon i respect Batiju. (Naravno i Sučiću, al za njega znamo još zimus)

Bati se morao prodat, em je dobra lova, em je on nekako zreo da ide, i sad je trenutak. Hvala mu i sve najbolje mu želim, nadam se da će napraviti zaista veliku i top karijeru.

A svi ostali, nazovimo ih senatori, i veliki Dinamovci… E oni su mi se smanjili u očima valjda doživotno. Došli zbog love, igrali zbog love i ostali eventualno zbog love. Zaboravimo romantiku, ljubav prema Dinamu, zaboravimo proslave ispod sjevera il na trgu, sve mi je to tako licemjerno… samo i isključivo lova.

Uprave i igrači dolaze i odlaze, ostaju samo Dinamo i mi.
  • Jos-Optimus
    5.9k
    nekako mi je logično da prvi bude Mišić, pa onda KTC. Čisto zbog realnosti da će biti standardniji
  • Shkera
    90
    Mbappe i Mmaee, da slično...

ali samo po nazivu.
  • El Madrigal
    420

Definitivno Mišić! Ali kad se sve mijenja, dati Stojkeu traku i tiime mu poruciti: " Ti si nas glavni igrač, naš novi projekt. Povedi ekipu u EL I po novi naslov prvaka. Onda ce doci i reprezentacija i lige 5ice!"

Sto se burnoga dana tiče, sve je to slaganje novog i još jačeg Dinama! Sve ce biti u redu.

Igrači odlaze, uprave prolaze...
  • Dinaminjo
    1.5k
    Stojke treba jednu odgojnu po tekmi, a ne traku

Vrhunski potencijsl, al misli da je Ronaldinho
  • Pacho
    1.5k
    Tesko da je bas rigidno kad on sam sklepa kravatu i tenisice skupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.