• Crni86
    11.5k
    sve ti to lijepo pises i sve to lijepo zvuci, ali realnost je u potpunosti drugacija. Potrebno je uzeti kontekst u kojem se nalazimo: izgubljen naslov prvaka i smjena generacije.

Imperativ znaci da sigurno nece postojat nikakva drama i da ce se poduzimat ko zna kakvi koraci ako se ne ude u top24 europa lige.

Bos je jako lijepo sazeo u postu iznad kako ce ocito izgledati nasa neka strategija prilagodbe i razvoja dalje u novonastaloj situaciji. I ponavljam nije da ce se odustat od el, ali se nece gledati ni na ovaj nacin kao sto ti pises u vidu nekoga razocaranja ukoliko se ne postignu neki rezultati jer je momcad u izgradnji i stvaranju. Ocekivat ce se vjerojatno konkurentnost i dobra borba kao sto je bos napisao, ali rezultat i prolazak nece biti imperativ.

I nije to vracanje na stare postavke kao sto tvrdis pod mamicem jer opet nisi uzeo u obzir kontekts u kojem se nalazimo danas. Sve je to dio veceg i dugorocnijeg plana kako bi iducih sezona bili konkurentni i u hnlu i u europi.
  • scooniepenn
    4.8k
    Razumijem ja analogiju o kojoj ti pišeš i slažem se sa ovom strategijom, ako je ona tako definirana. Podržavao sam Dinamo na stadionu i kad je većina bojkotirala, jer sam smatrao da se jedino tako možemo boriti da bismo došli do krajnjeg cilja (što smo na moju sreću lani i uspjeli), što znači da bih bio tu i da nismo 20 godina prvaci kao tuga sa juga. No, iz moje perspektive Dinamo mora trgati bez obzira na transformaciju i u natjecanju koje, neka se nitko ne uvrijedi, nije niti izbliza razina Lige prvaka biti konkurentan i po mogućnosti doći do knock out faze. Posebno to mislim kad uzmem u obzir koji su to klubovi u premijernom izdanju lani izborili.
  • Dani Olmić
    1.6k
    https://www.facebook.com/share/r/162K7rKDpH/?mibextid=wwXIfr

Kakva je ovo objava i opis „stay tuned“ … dal nije mozda neki transfer u pitanju :snicker:
  • Paggini
    52.8k
    To je teaser videa za koji su tražili statiste, sumnjam da je transfer u pitanju, vjerojatno brand video vezan uz članstvo i pripadnost Dinamu
  • Crni86
    11.5k
    najava ove reklame koju su spominjali da se i snimala na maksu. Bio je poziv clanovima ako netko zeli sudjelovat u snimanju
  • Rex Ramae
    3.2k
    Sosa umjesto porscheom stigao HŽ-om...
  • Mali Zeus
    17.6k
    jel na kraju videa i onaj glumac kaj glumi u ZG80?
  • Lox
    20
    Buba, Filip Detelic
  • Lox
    20
    Prical mi je jedan sa Britanca, o tom Bubi i ostaloj ekipi iz filma, vecina ih je bila u mladim danima zaludena, hodali su svugdje s Dinamom. Cak su isli i busom bez klime do Barcelone 90 i neke kad je PPD igral, bila je porcija i onda nazad doma tak.
  • Ritam Ulice
    673
    Zg80 (mi) je kriminal od filma. Nadam se da nece imat nikakve veze s tim..
  • purger39
    64

Riječ je o prvom finalu protiv Barcelone kad se stiglo 5-10min prije početka tekme i odmah povratak doma.... Plus dodaj tu još i tekme Pepsijevog Zagreba...
  • Ivdzo11
    7k
    predstavljanje Mudrazije moguce :sweat:

Danas ce on i Soldo biti predstavljeni
  • Keyser Soze
    13.9k
    Frend mi je bio statist na tom, nisu im rekli za kaj je, al da će izaći nekad u 7. mjesecu tako da je vjerojatno za godišnje.
  • Ritam Ulice
    673
    U pm lovi me panika oko tih godisnjih da ne bum nis uspio uzet :scream:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.