• fakin
    872
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/sto-se-tocno-dogodilo-s-petkovicem-i-pjacom-evo-gdje-je-puklo-izmedju-njih-i-bobana/2679801.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Ako je istina ovo ispricavam se Bobanu i cestitam mu na ovom potezu.
    Petkovic i Pjaca su me duboko razocarali, pogotovo Pjaca s ovim:

Boban je Pjaci predložio da ovu godinu odradi po postojećem ugovoru po kojem bi uz Petkovića i dalje bio najplaćeniji u svlačionici. No, htio je da se Pjaca odrekne klauzule o automatskom produljenju. "Vidjet ćemo gdje smo na kraju sezone, dogovirit ćemo se", poručio je Boban, a Pjaca je to odbio.
  • Jurki
    17.8k
    od cega se odmaraju? Šetali su se na pola utakmica ove sezone.

Inace ovaj Brunin odgovor mi je totalno debilni.. "nema na cemu" nije svjestan da ga Dinamo nije uzeo da bi on danas u nekoj talijanskoj pripizdini delal u skladistu. Isto tak nije svjestan toga da Dinamo nije tam nekakvo poduzece.
    Bravo kapetane.
  • ElDorado
    4.3k
    i sad si to otkrio a o tome pisemo od ranog jutra
  • Sajla
    9.4k
    Ako je istina ovo ispricavam se Bobanu i cestitam mu na ovom potezu.
    Petkovic i Pjaca su me duboko razocarali
    fakin

nemam komentara.
  • OBIGB
    1k

OK, ako je realno i dobro, mene zanima na koga cilja kada kaže da se “netko želio omrsit” (jel Mirando Mrsić) ili “borbe oko blagajne nisu iščezle”?

Volio bi uć u um gospodina, konkretno s imenima, da vidim kako on to realno i dobro rezonira? Samo konkretno i u glavu.

Ne pušim tu ispod tepiha spiku, jel, gdje ima dima ima i vatre brija. To su danas novinari, napiše par zdravorazumskih rečenica ali uvijek on zapapri da mi sami izvlačimo zaključke i borimo se s upitnicima iznad glave, gdje on suptilno aludira na prljavi rabotu nekih ljudi, al nemojmo reć kojih.
  • Facke
    6.1k
    A koj ste mislili da ih je Boban same tak otkantal?
    Zvone je ljudina. Opce mi nije jasne cemu ta nervoza. Ak je neste v stanju napraviti pravu rekonstrukciju onda je to Boban.

Rekel sam kad je Boban dosel da si nisu svesni kakuv covek je dosel v klub i koj pojedince ceka. Nema pri Bobanu zajebancije niti mu budu titrala jajca zbog jednoga igraca. A to tak i mora biti.

Petkovicu i Pjace su se ponudile dobre opcije, odbili su iz nekih svojih razloga. Al bitniji su eurici. A imaju vec sad miljone na racunu. Retke teri nogometas bude iz ljubavi prema klubu pristal na mense novca. A i dale bi bili medu najplacenijim igracima. Na kraju kad budu zavrsili v Turske i nebudu primili place par meseci onda nek se zapitaju male kaj im je bila bolsa opcija.
  • Danko
    2.1k
    Ak su ove cifre točne što piše index, baš me zanima gdje će dečki igrati da nastave toliko ili više zarađivati.
    Nekak si mislim da ni pjaca ni petković a bogme ni tarzan nisu baš najoštriji noževi u ladici.
  • fakin
    872
    radim pa ne stignem sve upratiti
  • Crle
    1k
    Slažem se sa tobom, no ne vidim to kao kocku nego kao dugoročno ulaganje. Samo došlo je do toga da je potrebno rezati više nego što se to inače radi pošto se dosta kasni.
  • Shkera
    87
    Možda još negdje u svemiru postoji neki Marić koji će predstaviti sada igrača bez ugovora kao nekog kog su morali privuć u klub pa mu dat 700k eura bonusa za potpis i ugovor od prek milju eura
  • NORTE
    16.4k
    Ali trener je izjavio da cemo imati 90% rostera rijeseno prije pripremaPacho

Izjava baš i nema smisla ako rok traje još 2 i pol mjeseca nakon početka priprema.
    Uostalom vidjet ćemo kako nova momčad klapa.
  • Maki17
    256
    Podrška Bobanu u čišćenju svlačionice, najbolji su mi ovi kaj kukaju da nemamo igrača a ima ih još i previše. Marić je stvarno napravio puno lošega klubu, ali izlaze stvari van, odgovarati će on i oni koji su ga podržavali. Ne sumnjam u Bobanov izbor igrača a sigurno će sletjeti i koje veliko ime.
  • serbus
    5.1k

Da da sjećam se kako su klinci pomeli Engleze tri komada, pete l, lopovi sve ide ,gledam Ljubojević, Pranjić igraju ko da nema sutra jedva čekam ih vidjeti u d i ono liga za ostanak.
  • Ludovic IX
    8.8k
    imamo kažu jedan u real Madridu.. dali nekom mbappeu 80 milja ili koliko vec samo za potpis. Baš su budale. Mogli su i bez toga ga dovest
  • marcio amoroso
    42.6k
    Kad se već razbacujemo terminom legenda onda ću ja napisati da je za mene najveća legenda ove generacije Theo. Nikada labavo, nikada šetnja, prvi dolazi na trening, zadnji odlazi. Nikakve pušačke sobe i druge pm. Samo pošten odnos prema dresu.

Imaju ostale “legende” šta naučiti od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.