• scooniepenn
    4.8k
    Sto ce nam skauting kad je tu nas dragi HNL i top igraci kao Radeljic. :sweat:
  • sport
    4.8k
    Bojim se da je Kvasina nekome korisna budala.
  • dinon7
    1.8k
    Ne treba brzati sa zaključcima ali…
    Uistinu sam u svakoj liniji očekivao jedno vrhunsko pojačanje i nekoliko mladih potentnih igrača koje možemo razvijati i kasnije dobro prodati.
    Ne vidim kako se Radeljic uklapa u neku od te dvije kategorije. U sezoni kad ćemo štedjeti svaki cent mi dovodimo stopera Rijeke koji ulazi u 28-u godinu života za 2 milijuna eura.
    Koliko god se trudio, nemogu shvatiti
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Ja bih bio sretan da dođe Radeljić, izvrstan i podcijenjen igrač
  • Haza
    9.9k
    Eto i Dalmatinski portal javlja da nitko iz Hajduka nije ni kontaktirao Petkovića…

Tako da u pravu ste… Petko ih je odbio :rofl:
    IceMan

Nije istina, kontaktiran je, ali ih je odbio, pa sad ispada da ga nisu ni tražili.
  • Dinaminjo
    1.5k
    Jooooooj

Nisam objektivan, ali na koju foru ima Radeljic prednost pred Franjićem?!
  • bbb medimurje
    4.1k
    Znaci glavni sponzor lige ima na platnoj listi igraca kluba koji se u toj istoj ligi natjece?
    Ko je tu lud?
  • E46
    1.4k
    mozda ali mozda zato jer franjic nije stoper? Iskreno ja bi kad se već radi ovakav dobar remont sa mladim igracima pod svaku cijenu obavezno vratio perkovica i stavio ga na lijevog stopera uz galesica i sve smo rijesili, nikakvi kapitalci nam ne trebaju.
  • Tvrdica McTvrdi
    457
    Da je Radeljiću sad istekao ugovor potpisao bih ga, lijeva noga, iskustvo nekakvo, nije loše za imati u rosteru, ali plaćati ga sad 2 milijuna eura? I ta Rijeka nam je u konačnici maznula titulu, ne bi se trebali olako sad zajebavat pri trgovini s njima.
  • Infinity
    18.6k
    Ako nam ne upali nitko sad od planiranih mladaca u napadu (Frigan, Beljo, Matanović i ostali s kim se povezujemo) ja bih uzeo Džeku na jednu godinu. Može I u nepopularna.Tvrdica McTvrdi

Ako mozemo uzeti Dzeku, ja ne bih s ovom trojicom ni pokusavao, jer bih radije gledao njega nego njih trojicu zajedno.
  • Dinaminjo
    1.5k

Franjica su puno selili, ali on je dosta utakmica odigrao stopera. Stovise, ako se dobro sjecam, kad je odlazio na podudbu u Shaktar, bio je intervju s njime gdje je bio uzbuden jer ga vide kao stopera.
  • scooniepenn
    4.8k
    Vidim tu se sprda sa Dzekom, a rijec je o igracu koji je i u ovim godinama kao napadac 3 razine iznad Radeljica kao stopera. Stvarno svasta. Ako je Radeljic razina pojacanja koje cemo dovoditi onda stvarno ne znam u kojem smjeru idemo. Nadam se da je jos jedna glupost koja je ugledala svjetlo dana.
  • CastAway1986
    3.1k
    Iskreno se nadam da je Radeljic patka i da biramo između H.Smolčića i Medića
  • Pacho
    1.5k
    Dzeko je ionako pred potpisom za Bolognu izgleda.
  • Dadox
    400
    Za Smolčića bi trebali vjerovati je dobar,a Radeljić nije…Hm nisam primjetio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.