• Crni86
    11.5k
    ako je istina po meni previse za igraca koji ulazi u zadnju godinu ugovora
  • Dudu 9
    720

Pričao je on i da je Frigan dogovoren, svašta i on zna lupiti.
  • Haza
    9.8k
    Veli Kvasina da je Radeljić dogovoren za 2 mln eura + Topić
    6m
    Twisted1

Jedinu ponudu uz nas Radeljić ima od Sturm Graza, koji nudi 2 mil eura. Tako da ovo nije priča bez podloge.
  • mlkaskic
    147
    Topića, znaći opet potentnog mladog reprezentativca, dati kao besplatno u Rijeku bi po meni ponovo bila greška. Samo mi još fali da gledam Jankovića, Rukavinu i njega kako igraju protiv nas, bez da nam je Rijeka išta dala.
  • Orc123
    11.9k
    Ja se iskreno nadam da je to jos jedna bedastoca Kvasine jer em Radeljic nije za Dinamo em ne vrijedi ni blizu 2mil eura....tko normalan vi dao tolke novce za igraca od 28g koji je u zadnjoj godini ugovora i koji nema kvalitetu za prvih 11...strasno.....

Edit;, nek ide onda u Sturm za 2mil eura!
  • dumitrumitu
    1.5k
    ako je ovo istina, nadam se da je bio u pravu i za Frigana.
  • hardek
    4.8k
    Kupovina Radeljića bi po meni bila gora od raskida sa Petkom i Pjacom. Već sam rekao da mi je to fizički najgori profil stopera. @Omake može graf od Radeljića?
  • Crusades
    16.4k
    Počet će vam Omake računat te grafove. :smile:
  • dinon7
    1.8k
    Radeljic.. ostao sam bez teksta. Od stopera kapitalca do Radeljica.
  • Paggini
    52.7k
    Radeljić za 2 milijuna plus Topić plus Stojković plus nek si odabere i dva juniora koja želi plus može castore i njihove dresove dizajnirati plus collab post na instagramu plus dijeljenje postotka od iduce prodaje Baturine
  • Omake
    9.3k
    Graf od prošle sezone i ove buduće

QV1L698.png
    IXuzgu2.jpeg
  • Time
    1.3k
    Jel Peric trenutno bez ozljeda?
  • IceMan
    3.2k
    Eto i Dalmatinski portal javlja da nitko iz Hajduka nije ni kontaktirao Petkovića…

Tako da u pravu ste… Petko ih je odbio :rofl:
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Ok znam da drkam po ovome, ali fkt ko će nam shortlistati strance, hoćemo ići po agentskim preporukama, hoćemo li ici na consulting, mislim šta ćemo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.