• pešća
    319
    "Poslovni ljudi u Hajdukovom miljeu" je dosta dobra fraza za mafiju. Nitko ne zna tko su a uvijek skupe novac.
  • Hectorharatti
    310
    Nebi me cudilo da do toga dodje
  • crophantom
    776
    Ma Petko se i čini ko lik koji bi iz inata iso tako nesto raditi. A ovi mulci bi izvukli sve Tommye Dalmacije da ga plate ko Livaju.
    I imati ce 2 penzionera u napadu čija ega ce kontrolirati točno 3 mjeseca.
  • vjeko1701
    15.8k
    Ako on želi jednim potezom uništiti zadnjih 7 godina karijere a njegov agent se zamjeriti klubu, neka ih.
  • Jay
    1.7k
    Čujem da mali Nuno Mendes dolazi u Dinamo, šanse su 50:50
    Klub je pristao, samo još igrač mora
  • juraa
    94
    Kolko god me popljuvali sad al ja bi doveo Oršu, nakon tih svih odlazaka, treba jedan koji zna kaj znaci igrat za dinamo, da bude podrska mladima, kladim se da bi pristao na ulogu ulaska s klupe, a znam i da ima jos nesto dinamita u njemu...
  • Tvrdica McTvrdi
    456
    Ako nam ne upali nitko sad od planiranih mladaca u napadu (Frigan, Beljo, Matanović i ostali s kim se povezujemo) ja bih uzeo Džeku na jednu godinu. Može I u nepopularna.
  • crophantom
    776
    super, riješili smo se senatora da dovedemo još jednog koji je htio ići iz Dinama u mrtvi Southampton, a nakon toga iza sebe ima ozljedu.
    Neka hvala, nek uspomene ostanu uspomene.
  • CISCO
    348
    najbolje još da uz džeku, dovedemo badelja i pozovemo natrag lovrena i vidu.

#ajmobećari
  • rokikaciga
    2k
    Za Badelja ne bih imao ništa protiv jer je i dalje jako dobar.

Ne znam zašto se Vida podcjenjuje? Odličan je u grčkoj. I bio bi naš najbolji stoper

HBToY7c.png

l9FLGef.png
  • Ijayi Atiemwen
    2.9k
    Ne znam zašto se Vida podcjenjuje? Odličan je u grčkoj. I bio bi naš najbolji stoperrokikaciga

Ne hvala
  • Dani Olmić
    1.6k
    Koje novinarske gluposti i produciranje klikova :rofl:
    Pa covjek bi bio lud ako bi odbio 750.000€ u Dinamu da bi u Hajduku igrao za 300.00€ :rofl:
  • Paggini
    52.9k
    odvio 750.000€ u DinamuDani Olmić

Otkud ti točno ovo?
  • Orc123
    11.9k
    Ako smo okrenuli novi list i krenuli u pomlađivanje koja logika bi bila vracanje Orse, Badelja i slicnih, uz sav respekt prema njima.
  • ElDorado
    4.3k
    Ako ćemo iskreno mislim da je Petka pogodio njegov ego trip i da je Zvone od njega trazio potpunu predanost, trening i fizicku spremu. Drugim riječima nema privilegija.
    Pjaca mi iskreno baš i nije jasan. Još je nedavno izjavio ‘nisam došao da bi opet otišao’.
    I treće pitanje koliko je u svemu tome utjecao Tarzan, poznati tatićevac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.