• ElDorado
    4.5k
    ni Soldu ni Ljubicica
  • scooniepenn
    5.1k

Puna podrska Bobanu, ali ovo su usporedbe na razini puckoskolca. Leaa i Thea Hernandeza je trebalo svakako prepoznati, kao i jos neke igrace, ali nije se bas radilo o talijanskim inacicama Lisice i Valincica uz sav respekt tim deckima. Ne bih imao nista protiv razilazenja sa Pjacom ako je alternativa ranga Despodova ili Nordina, ali to je za sada samo mastanje.
  • Omake
    10.1k
    Hladna gajba gospodinu @Nogo. Satra se čovik danas!
  • pešća
    355
    Kako je krenulo sa odlascima i najavljenim dolascima do pocetka sezone cemo moc slozit ovakav video. Da barem ponovimo taj prijelazni rok.

• scooniepenn
    5.1k

Lisica prvo krilo, a Vidovic lijevo krilo. Nadam se da to necu gledati ove sezone.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Ja prvi obožavam Petka i Pjacu, ali nije mi jasna ekipa koja kmeči. Jasno je iskomunicirano Bruni da, ako misli ostati, potpisuje produljenje po slabijim uvjetima i da prihvaca određene norme ponašanja. Za Pjacu je apsolutno jasno zašto ga se ne može toliko plaćati. Nisu pristali i to je njihovo pravo, ali to nije Bobanov problem. Boban pokazuje da je Dinamo na prvom mjestu i točka, uvesti će red i hijerarhiju kakva treba biti.
  • ElDorado
    4.5k
    “Kako neslužbeno doznajemo, Dinamo će Bruni Petkovića i Marku Pjaci isplatiti 50 posto ugovora za sljedeću sezonu” ????
  • sarenicvjetic
    122
    ti fkt mislis da je Petko minirao trenere? Majke ti..pa sami sebe su minirali,čovjek je jednom nogom igrao za Dinamo
  • Crni86
    12.1k
    bas su velike legende nasi igraci ukoliko je ovo istina
  • Hnlovac
    2.5k
    Kak se ljudima svađati da popiju bančine na ovoj temi, its not that deep bro nije bitno jel bu se saznao tko je novi bek danas ili za 10 dana
  • dinon7
    1.9k

Theo je imao 3,4 sezone lutanja dok se u Milanu nije profilirao u svjetsku klasu.
    Rafa je došao u Milan kada je imao 20 godina. Ispali su puni pogodak, za klub veličine Milana.
    Ne trebamo živjeti u zabludi da dovodimo igrače tog ranga. Ali treba vjerovati da Boban nije budala i zna prepoznati sto ekipi treba za uspjeh
  • Bernard
    791
    Ja nemrem sebi doći, toliko me emocija veže za njih dvojicu, šmekeri samo takvi.
    Ali ako je tako moralo biti onda jebaj ga moralo je, ide se u novi sistem, reset kako želite, bit će brži i protočniji nogomet, moderni jel pa hajmo onda nove legende stvarati..
  • Izet Hajrović
    5.7k
    velika legenda je Boban koji ih tjera iz kluba. Baš je takva sila isplatiti 1.2 mil. za obojicu umjesto, ako se već ne računa na njih, ostaviti da si sami pronađu klub koji će platiti simboličnu odštetu? Ili, ne daj Bože, ostaviti ih još tu godinu dana pa, gle čuda, pomognu nešto na svoju klasu. 1 mil je baš ogromna stavka za koju bismo ostali zakinuti da su tu još godinu dana.
  • ElDorado
    4.5k
    a neki pisu odlaze na mala vrata
  • rokikaciga
    2.6k
    onda jednostavno ne znam sta da kazemfakin

Ako ne znas sta da kazes onda suti. Hvala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.