• OsamŠest
    5.4k
    Najbolji, najkorisniji i najveći igrač Dinama u ovom stoljeću. Od HNLa, Europe, "stvaranja" suigrača od kojih je napravio reprezentativce i transferirao ih (svakog je učinio barem duplo boljim nego što je).

I individualno i ekipno napravio je u ovih 7 godina nešto što će bit jako teško ponovit nekom igraču Dinama u budućnosti. Svo poštovanje svijeta za Brunu i hvala na svemu, bilo te gušt gledat i za mene ćeš uvijek imat mjesto u aleji velikana našeg kluba.
  • Danko
    2.1k

Bio je i masno plaćen za sve što je donio.
  • skener
    3.2k
    Za sve ono koji tvrde da je Petković potjeran iz Dinama samo maaaali podsjetnik što je njegov menadžer rekao prije par mjeseci
    "Odlazak Brune Petkovića iz Dinama je realnost i plan, daj Bože samo zdravlja. Plan je da ide ovo ljeto
  • PetkoDaniOršaGol
    257
    Bruno hvala i sretno. Velik si. Ostat ćeš zapamćen kao jedan od doktorski najjačih. Bacao si me u očaj i klanjao sam ti se na koljenima... nekad i u razmaku od 10 minuta unutar jednog poluvremena.... :cool: Neka te dragi Bog čuva gdje god da išao...
  • mokoxax468
    1.2k
    Hvala Bruni na svemu, mislim da je pravi trenutak za reset generacije.
  • NBC
    43
    Mislim da je ipak trebalo naći zajednički jezik.Ove godine je Bruno malo igrao, ali bi svaki put bio prevaga. Nisam za velike ugovore ali ako je kvazi sportski direktor mogao potpisati tolike ugovore i skupe raskide tj oprati onoliko novaca onda se moglo naći s Brunom negdje na sredini. Bojim se da je Boban malo pretjerao.Nadam se da ću se ugristi na kraju sezone za jezik.
  • austrijanac
    7.2k
    Čovjek najavljuje i priziva odlazak već neko vrijeme i sad kad ode, pljujete po Bobanu.

Njegov dres s potpisom jedino imam uokviren, ali ovo je bilo očekivano i realno.
  • Patak
    3.5k
    Žao mi je...
  • Zg123
    2k
    Tarzan jos prosle sezone najavljuje odlazak(znaci covjeku se vec tada nije ostajalo) ali nije dosla niti jedna zadovoljavajuca ponuda za klub i njega osobno pa je ipak ostao. Ove sezone muku muci s ozljedama, privatnim problemima, pokusava rijesiti ozljedu odlaskom kod nadri lijecnika sto ju jos vise pogorsava itd itd. Menadzer ponovno izjavljuje da Petko definitivno ide iz kluba, znaci covjek se ocito ne vidi vise ovdje.

Hvala na svemu ali nitko nije veci od kluba, koliko je on dao klubu toliko je Dinamu dao njemu pa cak i vise jer nikad takve novce nigdje dobiti nece
  • vjeko1701
    15.7k
    Hvala Petko za sve golove, poteze i povijesne uspjehe u plavom dresu. Jedan od rijetkih igrača za kojeg sam uvijek imao dojam da može nešto napraviti, tko god bio s druge strane. K svemu tome, donio je taj šmekersko-boemski stil s kojim je vraćao romantiku nekih drugih vremena.

Sretno dalje.

• Crusades
    16.4k
    Hvala mu na svemu, za mene jedan od najboljih igrača Dinama u povijesti. Svi golovi, europski iskorak, potezi, trofeji... kao igrač Dinama je dao gol jednom Brazilu u 1/4 finalu SP-a. Bilo je i manje.lijepih trenutaka, ali kako kaže pjesma: "pamtim samo sretne dane".

Legenda Dinama.
  • Blueshadow86
    3.5k
    Vjerujem da niti jedan navijač Dinama ne može ostati imun na ove vijesti, ali jednom je po prirodi morao jednostavno doći kraj. To je tako.
    Jedan od najvećih ikad.
    Hvala i sretno u daljnjoj karijeri!
  • Kruno
    952
    Legendo sretno.
  • Mlađi referent
    13k
    Majstor, najviši peak koji sam gledao u Dinamu. :cheer:
  • hardek
    4.7k
    Inače nisam pretjerano emotivan i ne vežem se baš za igrače kao većina. I sam sam još prošlo ljeto zagovarao da je vrijeme za rastanak i remont, ali ne mogu reći da mi nije žao što je došao kraj.

Hvala ti Bruno za sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.