• sarenicvjetic
    122
    Odavno ugovori vise nisu odraz igara. Postoji veća odgovornost u klubu od dobrih predstava na terenu.
    Svi se sjećaju presice u betisu,slobodnjaka na rujevici,pa i zadnjeg derbija protiv Hajduka,ali i oba prošle godine(ukratko sto se tiče Petka)
    Svi se sjećaju ljevace pjace protiv qarabaga(polusezona 9G+9A)
    Nitko nezna koliko je taj Ademi polomljen igrao godinama,koliko je vodio momčad i kad nije nastupao.
    Ja bih radije pitao vas,kakav je bio Nevistic,kakav je bio Baturina,Stojković,Sučić,veliki stoper Galesic,kakve su se borbe vodile kroz medije za prevlast u foteljama,kakvi su se potezi vukli u upravi. Tek onda možemo pricat o ova 3 gospodina.
    Di vam je taj Boban bio kad su dečki krvarili za Dinamo?
  • Navijač Dinama
    10.2k
    Ha mislim, ako su se dogovorili tako i nisu u planovima i viziji kluba, plus ozljede i neigranje Brune i doprinos Pjace obzirom na plaće, ovo mi je u redu.

Real Madrid isto to radi, Bayern također, ne znam zašto bi klub trebao biti taoc ijednog igrača+ razunijem i igrače tu, imaju platu koliku imaju i bonuse, naravno zašto bi se riješili bonusa ili nešto, ni Bjelica 2020 se nije htio riješit skraćivanja plaće pa se pokupio i otišao aufwidersehen.

Dečki hvala na svim emocijama i što se pružili i u radili za klub i sveti plavi dres.

U drugu ruku, sad očekujem makar nekog Azona, Kevina Carlosa i na krilu nekakvog Djuahru, realnost je kako smo krenuli doće nam neki vjerovatno senilni bosančeros u vidu Sulje 100 godina Krpića i na krilu Gabriel fucking Boban..
  • Nogo
    7.9k
    Ja se samo nadam da znaju šta rade.
    Toliko senatora otići a dolaze klinci.
    Vrijeme će pokazati!
    Uf, uf uf...
  • IceMan
    3.3k

Dečki su krvarili za Dinamo (kad su krvarili) - za naše prilike - jebeno dobre ugovore.

Međutim, to krvarenje je jako izostalo ove sezone, a pazi, ugovori ostali isti.
  • Chempers
    710
    Raskid ugovora, lol. Za tih 2 milje uštede dovest ćemo koga, jednu trećinu Belje?
  • sarenicvjetic
    122
    a kaj nogometaši se gledaju samo kroz ugovore? Aha,onda znaci kad nešto naprave im se treba dic plaća? Jebiga buraz takvo je tržište,kvaliteta diktira placu,da diktiraju golovi Kulenovic bi imao 2 milje godišnje.
  • OsamŠest
    5.7k
    Potez na granici ludosti i hrabrosti.
  • IceMan
    3.3k

Ti meni želiš reći da je Petković zaslužio ove sezone dobiti 1,2 miljuna neto plaće?
  • sarenicvjetic
    122
    Kruži priča da će Bruno sazvat presicu..E sad vidjet ćemo.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ja bih radije pitao vassarenicvjetic

Di vam je taj Bobansarenicvjetic

S kim se ti svađaš?
  • sarenicvjetic
    122
    zasluzio je prošle onda dobit 3 milijuna,još smo usparali..
  • Marktwain
    568
    Ove godine nam je dužan 2,5 mil.
  • Žan
    652
    To je sva sreca samo tvoje misljenje.
  • GOAT
    3.2k
    Svi bi čišćenje i smjenu generacije i onda kad se na tome radi onda budu u cudu pa ovo nema nigdje :lol:
  • ToTo96
    41
    malo se svi trebamo spustit na zemlju, nije smak svijeta , pa ljudi dobrodosli u moderan nogomet, tak je to, danas jesi sutra nisi, ajde sad po 4-5 super pojacanja van HNL-a za 10-14Mil.€ i predati dobru ekipu gospodinu kovacevicu , i nek nam dragi bog bude na pomoci
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.