• IceMan
    3.2k
    Sve enormno veliki Dinamovci… kao.

Enormno veliko plaćeni Dinamovci.
  • Crni86
    11.4k
    Drugim rijecima oslobodili smo budget za dve place od milju eura sto nam otvara nova vrata i mogucnosti

Kakva je to drama? Sporazumno se rastali. Nije tu nista ruzno. To je svakodnevnica. Isto sranje kao da ih se prodali, samo ne bi nitko dao ni milju eura za njih.
  • Common Sense
    984
    Apsolutno sam za jedan generalni reset, kako gore u upravi tako i u svlačionici, ali ovo bi mogla biti jako bolna sezona ukoliko se Kovačević ne snađe i ako stvari ne krenu onako kako priželjkujemo.
  • sarenicvjetic
    119
    Odavno ugovori vise nisu odraz igara. Postoji veća odgovornost u klubu od dobrih predstava na terenu.
    Svi se sjećaju presice u betisu,slobodnjaka na rujevici,pa i zadnjeg derbija protiv Hajduka,ali i oba prošle godine(ukratko sto se tiče Petka)
    Svi se sjećaju ljevace pjace protiv qarabaga(polusezona 9G+9A)
    Nitko nezna koliko je taj Ademi polomljen igrao godinama,koliko je vodio momčad i kad nije nastupao.
    Ja bih radije pitao vas,kakav je bio Nevistic,kakav je bio Baturina,Stojković,Sučić,veliki stoper Galesic,kakve su se borbe vodile kroz medije za prevlast u foteljama,kakvi su se potezi vukli u upravi. Tek onda možemo pricat o ova 3 gospodina.
    Di vam je taj Boban bio kad su dečki krvarili za Dinamo?
  • Navijač Dinama
    10k
    Ha mislim, ako su se dogovorili tako i nisu u planovima i viziji kluba, plus ozljede i neigranje Brune i doprinos Pjace obzirom na plaće, ovo mi je u redu.

Real Madrid isto to radi, Bayern također, ne znam zašto bi klub trebao biti taoc ijednog igrača+ razunijem i igrače tu, imaju platu koliku imaju i bonuse, naravno zašto bi se riješili bonusa ili nešto, ni Bjelica 2020 se nije htio riješit skraćivanja plaće pa se pokupio i otišao aufwidersehen.

Dečki hvala na svim emocijama i što se pružili i u radili za klub i sveti plavi dres.

U drugu ruku, sad očekujem makar nekog Azona, Kevina Carlosa i na krilu nekakvog Djuahru, realnost je kako smo krenuli doće nam neki vjerovatno senilni bosančeros u vidu Sulje 100 godina Krpića i na krilu Gabriel fucking Boban..
  • Nogo
    7k
    Ja se samo nadam da znaju šta rade.
    Toliko senatora otići a dolaze klinci.
    Vrijeme će pokazati!
    Uf, uf uf...
  • IceMan
    3.2k

Dečki su krvarili za Dinamo (kad su krvarili) - za naše prilike - jebeno dobre ugovore.

Međutim, to krvarenje je jako izostalo ove sezone, a pazi, ugovori ostali isti.
  • Chempers
    688
    Raskid ugovora, lol. Za tih 2 milje uštede dovest ćemo koga, jednu trećinu Belje?
  • sarenicvjetic
    119
    a kaj nogometaši se gledaju samo kroz ugovore? Aha,onda znaci kad nešto naprave im se treba dic plaća? Jebiga buraz takvo je tržište,kvaliteta diktira placu,da diktiraju golovi Kulenovic bi imao 2 milje godišnje.
  • OsamŠest
    5.4k
    Potez na granici ludosti i hrabrosti.
  • IceMan
    3.2k

Ti meni želiš reći da je Petković zaslužio ove sezone dobiti 1,2 miljuna neto plaće?
  • sarenicvjetic
    119
    Kruži priča da će Bruno sazvat presicu..E sad vidjet ćemo.
  • marcio amoroso
    42.5k
    Ja bih radije pitao vassarenicvjetic

Di vam je taj Bobansarenicvjetic

S kim se ti svađaš?
  • sarenicvjetic
    119
    zasluzio je prošle onda dobit 3 milijuna,još smo usparali..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.