• Noel
    12.2k

Ljudi sa posebnim potrebama, barem su mi tako izgledali..
  • Ludovic IX
    8.7k
    Baš krkani neki za kraj prijenosa..neki "uvijek vjerni" iz dijaspore vjerojatno
  • badjibadara
    5k
    Izuli Cehe iz sandala i dokoljenica. 13 komada u dvije tekme, nije lose. Jedan doduse ponisten.
  • ElDorado
    4.2k
    Znači kad je SP bio u Mexicu onda se SP zvao Copa Mundial sto bi znacilo svjetski kup. I od onda nasi novinari svaki SP zovu doslovce Mundial što je pomalo besmisleno jer je to zapravo pridjev na španjolskom. Meni totalni debilizam. Umjesto Svjetsko npr oni govore Mundial.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Bravo decki,sjajna tekma ,konacno bez stresa. Ovako razbit cešku nije mala stvar
  • Krizy
    57.6k
    Gledajući igrače od 32+ godine iz top 10 europskih liga, tri naša igrača su među dvadesetak najučinkovitijih.

9. Ante Budimir 28 (24 gola i 4 asistencije)
    10. Ivan Perišić 27 (16 golova i 11 asistencija)
    21. Andrej Kramarić 21 (11 golova i 10 asistencija)
  • Jaro
    10.3k
    . Andrej Kramarić 21 (11 golova i 10 asistencija)Krizy

Sebicni Krama...
  • Mlađi referent
    12.9k

Sad si me sjetio one legendarne debate na Zoni - tko bi nam bolje sjeo kao pojačanje, Krama ili Bukvić
  • Paggini
    52k
    Oće Luka Vušković imati tri puta debi, kako ćemo to knjižiti u knjizi debija?
  • Nolifer
    11.3k
    Pa sve dok ne debitira konačno! :lol:
  • jedan u nizu
    13.7k

Debi u kvalama za SP, debi na SP
    Debi u kvalama za EP, debi na EP
    Debi za prijateljske
    Debi za LN
    Debi pred domacim navijacima
    Debi pred gostujucim navijacima
    Debi na Pampasu
    Debi na Poljudu .....

Kombinacija je neograniceno.
    Siguran sam da ce biti igrac sa najvise debija u hrvatskoj povijesti
  • mlinchica
    3.2k
    I to sve prije debija u Tottenhamu..
  • Sajla
    9.2k
    iako je ovo kaj Nova TV radi s prijenosima kriminal, ovo na kraju gdje voditelj podsjeća Šafarića da pita Jarnija zakaj priča dalmatinski umjesto međimurski mi je baš dobro sjelo :)
  • Infinity
    18.6k
    Znači kad je SP bio u Mexicu onda se SP zvao Copa Mundial sto bi znacilo svjetski kup. I od onda nasi novinari svaki SP zovu doslovce Mundial što je pomalo besmisleno jer je to zapravo pridjev na španjolskom. Meni totalni debilizam. Umjesto Svjetsko npr oni govore Mundial.ElDorado

Zapravo se prvo prvenstvo u Urugvaju zvalo 1er Campeonato Mundial de Fútbol, te je jos od tada ostao taj neki naziv mundial.

Ja u Hrvatskoj nisam uopce upratio da se to ucestalo koristi. Mislim da je to ostavstina iz Jugoslavije, jer se naziv mundial uvelike koristi u BiH i Srbiji. Cak ne mogu ni zamisliti da mi Sabahudin Topalbecirevic govori svjetsko prvenstvo, jer covjek koristi rijec mundial. Mislim da je to zbog neke vise ili nize vrijednosti, tj. ljudi misle da mundial ostavlja veci utjecaj, tj. ljudi prvenstvo smatraju necim vecim ako ga nazovemo mundijalom, a ne svjetskim prvenstvom. U kosarci se ustalio naziv mundobasket recimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.