• vjeko1701
    15.7k
    Golovi u Primeri reprezentaciji ne znače ništa.To mi je poanta. Igrače gledam isključivo kroz prizmu kaj vidim dok igraju za reprezentaciju. U njoj su mi Petković i Livaja iz HNL-a redovno pokazivali više od Budimira iz Primere.

Budimiru se sad već dala značajna minutaža i jednostavno mi nije pokazao nijednu izraženu karakteristiku niti imao dovoljno dobru statistiku da kažem - to je to, sigurna prva opcija.
  • Mali Zeus
    17.5k
    Dobro, nećemo se složiti, nema veze. Recimo tekma protiv Albanije na Euru, tek kad su ušli on i Pašalić mislim smo im počeli raditi probleme, nisu se mogli nositi s njim i njegovim pritiskom. A takvih tekmi je bilo više. Uostalom jučer je izborio penal, istina bilo je situacija gdje je trebao bolje ili brže reagirati. Uostalom, Ivanović mu je čisto dobra zamjena i zapravo je drugačiji profil napadača koji onda može uskočiti ovisno o okolnostima na terenu.
  • vjeko1701
    15.7k
    Kažem, ja se nadam da bi Ivanović mogao iskočiti o izboriti se az prvu opciju. Ima glad, ima silinu a ove sezone je bolesno digao realizaciju.
  • Mali Zeus
    17.5k
    ↪Mali Zeus Kažem, ja se nadam da bi Ivanović mogao iskočiti o izboriti se az prvu opciju. Ima glad, ima silinu a ove sezone je bolesno digao realizaciju.vjeko1701

To da, lik je fakat dobar.
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Hrvanju? Pa lik pada ko Kule na svaki duel.
  • Mali Zeus
    17.5k
    Očito ne gledamo iste tekme.
  • Droljo
    16.6k
    Kažem, javjeko1701

Vaha sad si se otkrio. :chin:
  • KtcGoat
    651
    Bilo je jucer mozda i najbolje navijanje otkad su se skupine vratile, bar na domacim utakmicama
  • Mali Zeus
    17.5k
    Bome da, atmosfera top i za tekmu repke i općenito.
  • KtcGoat
    651
    Maksimir bi trebao ugostit Crnu Goru, tako kazu 24sata
  • Shkera
    59
    Da, mislim da je to već davno odlučeno.
  • Navijač Dinama
    10k
    Kad li bi karte mogle u prodaju za CG?
  • Mali Zeus
    17.5k
    S obzirom da je to u rujnu ne prije sredine, kraja kolovoza.

Ako se igra u Pragu protiv Češke to bi se mogao fini izlet složiti.
  • Guinness
    2.8k
    Je li pretjerano za reći da je ono sinoć bila jedna od naših top 5 kvalifikacijskih utakmica?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.