• don
    14.1k
    koliko ti godišnjeg dobiješ za još i teži posa od njihovog? (pod stavkom da je nogomet najlakša stvar na svitu kada gledamo omjer igranja i novca koji dobiješ)
  • tp1997
    1.7k
    Torrente je došao besplatno. I kao što sam napisao, takvih stopera koji su korisni u niskom bloku ali u najmanju ruku prosječni u izgradnji igre imaš koliko hoćeš u Europi koji imaju slobodne papire.

Zašto bismo pobogu Miškoviću plaćali koliko god da već bude tražio (a opelješit će nas) za vrlo prosječnog 27-godišnjeg HNL-level stopera?
  • Navijač Dinama
    10.2k
    koliko ti godišnjeg dobiješ za još i teži posa od njihovog?don

E sad si se malko zeznuo. Ja sam i dalje kategorija studenta, bez formalnog/službenog posla. :smile:

Psihički mi je teže neg njima, dok fizički je sigurno njima. :lol:

A gledaj, ja bi stavio početkom sedmog mjeseca pripreme, da se kao što rekoh roster iskristalizira, ili onda krajem mjeseca, al naravno, da pripreme budu prvo kondicijski treninzi u početku, da se vidi tko puše na jogurt, a tko se opurio na mlijeko. :smile:
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Jer nam fali lijevi stoper makar za taj HNL. Kad bude poznata cifra možemo o tome razgovarati je li puno ili ne. Ne bih rekao da ekipa koja je osvojila duplu krunu igra niski blok, a ako imaš boljeg sa slobodnim papirima ja ću prvi podržati.
  • Nogo
    8.1k

Naletilić je jasno objasnio situaciju o možebitnom dolasku Ivanušeca ovog ljeta:

- On je veliki dinamovac i uvijek će htjeti doći u Dinamo. Zimus ga je Dinamo tražio, ja ga nemam što sada nuditi Dinamu, ako im treba javit će se.

U svakom slučaju, Ivanušec u Feyenoordu neće ostati:

- Tražimo klub i ligu gdje bi igrao. Ili će to biti transfer ili posudba. On je došao u Feyenoord na traženje Arnea Slota koji mu je namijenio poziciju koju je igrao i u Dinamu, znači polulijevo. Čekao ga je, gradio igru oko njega i Ivanušecu može biti zadovoljstvo što ga je jedan takav trener želio i čekao. Kasnije je Feyenoord počeo igrati s klasičnim krilom, a to Ivanušec nije - rekao je Naletilić

#Sportske

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/679104
  • Mlađi referent
    13.3k

Ne bih se čudio da ćemo imat najduže pripreme u Europi ili barem među dužim.

Ne komentira se dovoljno koliko bi to mogla bit loša odluka
  • pešća
    388
    Frigan (!?) - vrlo (iznimno) vjerojatno dolaziemilperska

Ovo su teske gluposti. Postoji interes Hamburgera SV koji je u prvoj ligi od iduce sezone i u fazi su pojacavanja ekipe, znaci cijena tesko ide ispod 7-8 milijuna eura.

Operacija dovodenja Frigana bi bio nas najskuplji pothvat u povijesti. A i sumnjam koliko se samom Friganu vraca u HNL.

Ne znam tko je taj Kvasina koji je potegnuo ovu pricu ali ne cini mi se bas najinteligentnija pretpostavka da postoji nas interes za Frigana. Ne treba se bas sve reciklirat, neke su valjda i zavrsene price.
  • tp1997
    1.7k
    Nije li tu na forumu onaj Pafos insider koji kao zna koliko Pafos traži za Šunjića?

Možda nam može udijeliti i mudrost po pitanju Ivanušeca, Frigana itd.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ma da to sam vidio, nego ko je on? Jel pogadao ista prije ili samo lupa?
  • CastAway1986
    3.4k
    Pored Hrvoja Smolcica samo bi budala razmišljala o Radeljicu ..
  • Jos-Optimus
    6.3k
    Sve ok dečki, možda ga dovodimo, možda ne, ali dramu ne razumijem - pa ne može svaki dolazak biti neki ludi kapitalac, pa mijenjamo pola momčadi. Radeljić, ako bi došao, je sigurno pojačanje ovoj Dinamovoj momčadi, sigurno, tu nema dileme. Što se tiče toga da neki seru po kupovinama i smjeru u kojem idemo - smjer je vrlo jasan i trenutni ciljevi/kupovine su vrlo smisleni i bude optimizam kako ćemo igrati, uostalom, biti ćemo bolji već u startu jer smo prekinuli tu neku nevidljivu dominaciju senatora. Nadam se da ste, osim Radeljića čuli što je Kvasina rekao za Mmmae-a, čovjek je kod Bjelice pao u nemilost jer se požalio zašto senatori ne moraju ići 100% na treningu kao i ostatak momčadi i tu je onda izletio...pa kako da to bude zdrava atmosfera u ekipi? Nije Boban budala, pustimo čovjeka da radi i bit će sigurno dobro.
  • Jurki
    18.3k
    Ako je samo pola istine u toj prici na relaciji Bjelica-Mmaee-senatori.. onda me apsolutno ne cudi ni takva atmosfera ni bolikurcina kompletne ekipe.
    Tek toliko o tome kak smo ocekivali da bu Bjelica razjebal pusacku sobu.

Isto tak ispada da Mmaee nije bas takvi šupak od igraca. Mislim, zasto bi se ja trgal, a drugi se slobodno mogu zajebavati kak im god pase. I striktno zbog mozebitnog doprinosa klubu..bi trebalo vidjet s njim..mozda je iskoristiv igracki.
  • Jos-Optimus
    6.3k
    pa da, ja slušam i oni kao komentiraju kao, eto, zato je izletio jer je bio bezobrazan. A ja si mislim je li itko tu normalan? Onda postaju jasne i geste RPG-a prema Ademiju, čudno je tu bilo puno toga, a tako se ne dobiva kemija u ekipi, nikako
  • Jurki
    18.3k
    nadam se da se bu donesla najbolja odluka za klub nevezano za Mmaeeovu placu i mozebitne rikverce koji su se spominjali.
    Najveca ludost bi bila da mu se daju slobodni papiri i ogromna odsteta - opet klub najvise izgubi, a nama stoperi trebaju.
    U toj prici sam najvise razocaran Bjelicom.. koji je u prvom mandatu potjeral Petkovica na klupu.. a sad je kaznil igraca koji se bunil zbog dozvoljene bolikurcine senatorima.

Senatori bi prije svega morali biti primjer mlađim igracima kak se odnosi prema poslu, dresu i klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.