• Mlađi referent
    12.9k
    Radeljićev problem su mobilnost i brzina

U ekipi je dobro imat jednog takvog, ali stvarno mislim da nam za prvu ekipu treba stoper koji može stat visoko i koji neće bježat od napadača jer se boji prostora.
  • Navijač Dinama
    10k
    pripreme počinju za 9 dana.fakin

Osobno mi je ovo nepotrebno. U Europi startamo kad i malte ne jesen po datumu počinje, a liga nam počinje početkom za malko manje od 2 mjeseca?!?!?

Bolje da su igrači na odmoru, da se odmore i razbistre glave, a i donesu se odluke tko ostaje, tko ide, pa da onda se ekipa kompeltira do tad i u cijelovitosti krene nekad oko cca 05.07. u lagani trenažni proces i što sve već ide.

Ovo 18.06 da su početak priprema kad ne znamo ni sa kakvim rosterom ce se ic, ni tko ce doc ni tko ce otić mi je osobno sranje.
  • San Lorenzo
    19.5k
    stvarno mislite da oni mogu zamijeniti baturinu, sučića, petkovića i franjića?fakin

Baturina je 70% vremena proveo ogrnut plaštom nevidljivosti, činjenica da dečko odlazi, a nitko zbog toga nije pretjerano uznemiren govori sve...Petković je proveo sezonu lječeći tko zna kakve ozljede kod tko zna kakvih nadrilječnika...Franjić je vrhunac facepalm transfer politike gdje se čovjeka koji je veznjak dovede da igra beka jer je to igrao prije 3 godine dok je bio kod nas, u međuvremenu je na toj poziciji u tri različita kluba proveo 80ak minuta...Sučića se nemože nadomjestiti jer je novi Brozović i nije bezveze doveden od strane finalista LP.

Možda mi nagodinu ne osvojimo ligu, ali ja u ovoj transfer politici bar vidim neki logičan smjer kretanja, uzimanje najboljih domaćih mladih igrača iz lige, umjesto belosvetckih šeprtlji za koje ćemo se morati dobro oznojiti da ih uvalimo nekim naivčinama.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Pa ovo je ili trolanje ili ovo što sam ja gore napisao. Ako je Radeljić trapav s loptom, Torrente s kojim ga se uspoređuje uopće nije nogometaš.
  • don
    13.3k
    koliko ti godišnjeg dobiješ za još i teži posa od njihovog? (pod stavkom da je nogomet najlakša stvar na svitu kada gledamo omjer igranja i novca koji dobiješ)
  • tp1997
    1.5k
    Torrente je došao besplatno. I kao što sam napisao, takvih stopera koji su korisni u niskom bloku ali u najmanju ruku prosječni u izgradnji igre imaš koliko hoćeš u Europi koji imaju slobodne papire.

Zašto bismo pobogu Miškoviću plaćali koliko god da već bude tražio (a opelješit će nas) za vrlo prosječnog 27-godišnjeg HNL-level stopera?
  • Navijač Dinama
    10k
    koliko ti godišnjeg dobiješ za još i teži posa od njihovog?don

E sad si se malko zeznuo. Ja sam i dalje kategorija studenta, bez formalnog/službenog posla. :smile:

Psihički mi je teže neg njima, dok fizički je sigurno njima. :lol:

A gledaj, ja bi stavio početkom sedmog mjeseca pripreme, da se kao što rekoh roster iskristalizira, ili onda krajem mjeseca, al naravno, da pripreme budu prvo kondicijski treninzi u početku, da se vidi tko puše na jogurt, a tko se opurio na mlijeko. :smile:
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Jer nam fali lijevi stoper makar za taj HNL. Kad bude poznata cifra možemo o tome razgovarati je li puno ili ne. Ne bih rekao da ekipa koja je osvojila duplu krunu igra niski blok, a ako imaš boljeg sa slobodnim papirima ja ću prvi podržati.
  • Nogo
    6.7k

Naletilić je jasno objasnio situaciju o možebitnom dolasku Ivanušeca ovog ljeta:

- On je veliki dinamovac i uvijek će htjeti doći u Dinamo. Zimus ga je Dinamo tražio, ja ga nemam što sada nuditi Dinamu, ako im treba javit će se.

U svakom slučaju, Ivanušec u Feyenoordu neće ostati:

- Tražimo klub i ligu gdje bi igrao. Ili će to biti transfer ili posudba. On je došao u Feyenoord na traženje Arnea Slota koji mu je namijenio poziciju koju je igrao i u Dinamu, znači polulijevo. Čekao ga je, gradio igru oko njega i Ivanušecu može biti zadovoljstvo što ga je jedan takav trener želio i čekao. Kasnije je Feyenoord počeo igrati s klasičnim krilom, a to Ivanušec nije - rekao je Naletilić

#Sportske

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/679104
  • Mlađi referent
    12.9k

Ne bih se čudio da ćemo imat najduže pripreme u Europi ili barem među dužim.

Ne komentira se dovoljno koliko bi to mogla bit loša odluka
  • pešća
    130
    Frigan (!?) - vrlo (iznimno) vjerojatno dolaziemilperska

Ovo su teske gluposti. Postoji interes Hamburgera SV koji je u prvoj ligi od iduce sezone i u fazi su pojacavanja ekipe, znaci cijena tesko ide ispod 7-8 milijuna eura.

Operacija dovodenja Frigana bi bio nas najskuplji pothvat u povijesti. A i sumnjam koliko se samom Friganu vraca u HNL.

Ne znam tko je taj Kvasina koji je potegnuo ovu pricu ali ne cini mi se bas najinteligentnija pretpostavka da postoji nas interes za Frigana. Ne treba se bas sve reciklirat, neke su valjda i zavrsene price.
  • tp1997
    1.5k
    Nije li tu na forumu onaj Pafos insider koji kao zna koliko Pafos traži za Šunjića?

Možda nam može udijeliti i mudrost po pitanju Ivanušeca, Frigana itd.
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Ma da to sam vidio, nego ko je on? Jel pogadao ista prije ili samo lupa?
  • CastAway1986
    3k
    Pored Hrvoja Smolcica samo bi budala razmišljala o Radeljicu ..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.