• keppi
    391

Imam pouzdan info...pripreme počinju tako rano je će se prva tri dna utrošiti na upoznavanje igrača.
    U tom periodu svi će igrači, a također i ostalo osoblje morati nositi pločice s svojim imenima na prsima jer će biti dosta novih lica.
  • Niko1986
    1.7k
    20 stranica rasprave o igraču s kojim nas ni novinari ne povezuju… Službeno su za sada riješeni Mudražija, Soldo i Ljubičić, ostalo su nagađanja, neka točnija, neka malo manje.
  • Dinamovapriča
    262
    Dosta novinara pojma nema! Hrpu informacija su novinari upravo pronasli na zoni.
  • Laugreano
    4.1k
    Kvasina zna imat dobre info, al ovo o Friganu mi je totalno nerealno.
  • badjibadara
    5k
    Imam pouzdan info...pripreme počinju tako rano je će se prva tri dna utrošiti na upoznavanje igrača.
    U tom periodu svi će igrači, a također i ostalo osoblje morati nositi pločice s svojim imenima na prsima jer će biti dosta novih lica.
    keppi

Uvijek raduje vidjeti novog insajdera.
  • Droljo
    16.6k
    Zvone Boban ima bolje oko nego 99,999 % hrvata za igrace.Crni86
    Zašto bi to bilo tako?
    Malo vjere u covjeka kojeg smo zazivali tako dugo ne bi skodiloCrni86
    Nisam ga zazivao da bude predsjednik, trener, skaut, sportski direktor i fizioterapeut u jednom.
  • Crni86
    11.2k
    nego za sta si ga zazivao? Da bude figura, bude lijep, dode pojavi se smjeska se, baci foru i ode? Slika se malo, ode na rucak popi kavu i ode doma?

Zazivali smo ga kao vizionara, operativca koji ce slozit mocni dinamo. Nit je fizio, nit je skuat, niti trener i ne vidim cemu tvoje pretjerivanje. Naravno da se za njega pita za sve u klubu po pitanju sportskog sektora i na kraju odgovarat ce za svaki povucen potez bio pozitivan ili negativan. Zazivalo ga se da dode i spasi dinamo, sad radi onako kako on misli da je najbolje. Ako smo ga zazivali imajmo i vjere u njegovu viziju dinama.

Zašto bi to bilo tako?Droljo
    Hmm zato jer zvone ima vjerojatno vise znanja o nogometu, iskustva, poznanstva i sl. Poslozio je s Maldnijem mocan Milan, nakon njegovog odlaska evo vidimo di je taj Milan opet. Imas nekoga od hrvata tko ima bolje oko od Zvone? Mozda Jozak? Maric? Ili pak mozda Ivan Mance?
  • Droljo
    16.6k
    nego za sta si ga zazivao?Crni86

Sigurno ne da vlada sa željeznom šakom i bude apsolutni vladar kluba jer je on nepogrešivi boban.
  • Crni86
    11.2k
    Sigurno ne da vlada sa željeznom šakom i bude apsolutni vladar kluba jer je on nepogrešivi boban.Droljo

Sta se ovdje sve nece procitat…. Za koji mjesec bu Zvone nova glava…

Nit je nepogresiv, nit vladana zeljeznim sakom, nit je apsolutni vladar. Ali ako si ga zazivao vjeruj mu bar dok ne krenu utakmice, pa cemo onda sudit. Ovako sudit bez da su krenule pripreme je besmisleno.
  • Hrc-Vg
    719
    ja bi Pajazitija uzeo za rotaciju, vrlo dobar igrač koji pokriva 6-8-10…
  • austrijanac
    7.1k
    Bobana uopće ne doživljavam kao nekog apsolutnog vladara.

Kao bivši nogometaš, naravno da će dat svoje mišljenje o nogometašima koje dovodimo/odvodimo.
    Očekivano je da je Dabac samo proširena ruka.

Naravno da nakon kiksa od sezone slijede rezovi i remonti te naravno da će bit teških odluka.

Boban sigurno nije apsolutni vladar i osoba koja će dijelit otkaze od čistačice do direktora komunikacija.

Ali za nogometni dio apsolutno da će ga se pitat i poslušat.
  • CastAway1986
    3k
    I meni je Pajaziti zanimljiv, ima ga po cijelom terenu i ima još puno prostora za razvoj
  • Droljo
    16.6k
    Sta se ovdje sve nece procitatCrni86

Šta ti nije jasno? Slobodno pitaj.

vjeruj mu bar dok ne krenu utakmice, pa cemo onda sudit. Ovako sudit bez da su krenule pripreme je besmisleno.Crni86

Ja mu vjerujem ali ti tvrdiš da ima bolje oko od 99.9 % hrvata. Od kud to? Jel i trenerski gen ima bolji od svih živih? Kuži se u financije bolje? Procjenjuje rizik od ozljede itd? Ti tvrdiš nešto i uzimaš zdravo za gotovo, ja ne.
  • Crni86
    11.2k
    nemam sta pitat. Pricas gluposti. Pricas o nekakvim kvazi scenarijima di je boban fizio, skaut, trener. Di je apsolutni vladar i radi kaj hoce. A krenuli smo u smjeru da Zvoni treba dat vremena i povjerenja.

Nemamo o cemu pricat dalje jer bi ti filozofirao na dugo i siroko.

Ja mu vjerujemDroljo
    Zasto onda pitas zasto da mu se vjeruje kad mu vec vjerujes? Sta si se javio onda uopce bezveze.

Ti tvrdiš nešto i uzimaš zdravo za gotovo, ja ne.Droljo
    Zato majstore tvrdis da je aposlutni vladar celicne sake :rofl: ja bar svoje misljenje baziram na Zvonetovom znanju i iskustvo, kada mi pokazes hrvata s boljom pozadinim od njega onda mozemo pricat. Tako da je tvoje misljenje bazirano na temelju novinskih zutila, a moje na realnim cinjenicama necijeg znanja i iskustva koje moze dokazat svojim zivotopisom.
  • Droljo
    16.6k
    Nemamo o cemu pricat daljeCrni86

Slažem se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.