• rokikaciga
    3k
    ce6dbf067c877eed309ee6d4681878821dddf0ff984d0168ad19df23.png

Evo i Koski za usporedbu

co0YeAg.png
  • Zagi
    10.7k
    Di su nam sada dežurni statističari @Omake i @Tranzicijski Napad .
    Radeljić ima brutalnu statistiku progresivnih dodavanja, ne?
    Daj ubacite nam koji graf u krug da se igramo.
  • Orc123
    12.6k
    znaci stoperi ti vape za brzinom jer nam ona kronicno fali na tim pozicijama.Svi stoperi spori a moramo stajat visoko jer u hnl napadamo! Koji ce nam k... Radeljic u takvoj igri s 201cm i jos k tome stvarno nije brz. Do sad je igrao u totalno drugacijem sustavu, plitko su stajali i tu je on dobar bas kao i Torrente u Europi iako je Torrente bolji u duelu od njega....
    Nama treba stoper brz, jak na lopti i naravno stoper koji ima nekakvu preprodajnu buducnost a ne stoper od 28g. Takve vec imas u momcadi.....
  • rokikaciga
    3k
    Post iznad svog imaš oba grafa
  • Zagi
    10.7k
    Da, da , to sam i mislio. 11.7 progressive passes p/g.
    To je elitna statistika.
  • rokikaciga
    3k
    Ja čtam tu komentare za oba igrača i pitam se gledaju li neki ljudi nogomet ili samo rade pretpostavke na temelju visine i toga kak neko zgleda s loptom. Thomas Muller zgleda ko da je cjepljen od sporta, ko da loptu u životu nije udario...
  • Orc123
    12.6k
    Imao je i Torrente odlicne brojke u La ligi u progresivnim dodavanjima pa ga se bas zbog toga najvise tu kritizira. Statistika je jedno, a drugu je ono kad gledas utakmicu.
  • don
    14.4k
    jesi ti sa ičime zadovoljan?

Nije nešto u igri nogomIzet Hajrović

a ovo je shit of the day, čovik je najbolji stoper s loptom u nogama u ligi.
  • badjibadara
    6.6k
    Devetak i Orec sljedeci ovim tempom?
  • rokikaciga
    3k
    Ja vidim da Radeljić i na terenu probija linije sa svojim okomitim loptama. Treba oči upaliti a ne samo pročitat da ima 201cm i reć "a jebote, šlampav je"
  • Mlađi referent
    13.6k
    Torrente prošle sezone

IMG-8650.jpg
  • ToTo96
    67
    al ste zapeli sa Radeljicem, onda je puno bolji koski
  • Orc123
    12.6k
    bome, vise se ne cudim nicem. Ocekujem vrlo brzo da ce i Devetak iskociti kao potencijal za beka i onda ce mi biti zao sto sam bio sretan da su Mađari otkupili Stefulja, a to bas bas nikako ne zelim. Dovoljno je da se onaj beskarakterni Jurisic povezuje s nama. Cak bi se lakse pomirio sa Stefuljem nego sa ovom dvojicom....
    kao prvo ja nisam napisao da je slampav, citaj.
    Kao deugo gledao sam dovoljno puta Rijeku ove sezone da vidim da on nije definitivno igrac za prvih 11, nisam rekao da je panj ali uopce ne odgovara profilu stopera kakav nama treba.
    Svarko ima svoje misljenje i tjt....ne mislimo svi isto i nije ni potrebno da mislimo isto. Na kraju, niti ne odlučujemo mi vec samo dajemo svoje misljenje.
  • Noel
    13.5k
    Jel bude sad ona Tatta bojna koja je pljuvala Marića zazivala domaće i hnl trenere i igrače nakon dolaska Kovačevića i domaćih pojačanja naglo zazivala stranog trenera i strance u Dinamo? Samo neka negativa samo da je svađa da se kontrira samo da se sere..
    Bobane gazi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.