• fakin
    1k
    Odjednom su nam standard postala hnl pojacanja, ne znam kako ni zasto
  • rokikaciga
    3k
    Odjednomfakin

Ponovno*

I bolje da jesu.
  • Noel
    13.5k

Lijevi bek ,napadači i Ljubičić neće bit HNL pojačanja. Samo smireno..
  • Orc123
    12.6k
    a kaj smo s krilom, barem desnim? A 6ica?
  • Jos-Optimus
    6.5k
    Dinamo mora biti racionalan i učinkovit, a ako nemamo gomilu love za sve moguće pozicije - Radeljić je top, ima dečko sve i nama je definitivno pojačanje, ako dolazi. Ne možemo se natezati s nekim nepoznatim strancima kad imaš provjereno rješenje.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Radeljić, katastrofa ako je istina. Nije nešto u igri nogom, šeprtljav, nespretan, nervozan, maše rukama (mogao bi zamijeniti Uremovića na mjestu DJ-a u Jeličićevom klubu). Osvaja neke zračne duele na račun visine koju ima. Nadam se da nije istina. Mislio sam da ne može gore od Lisice, kad ono - ipak može. Sve se bojim lijevog beka i napadača. Fun fact, lik je u Rijeku došao iz Sheriffa. Taman netko danas spomenuo tu masterclass viziju Šimića da nam uzor bude Sheriff pa tako dovodimo donedavnog igrača istog kluba.
  • Navijač Dinama
    10.3k

Ne mora. Nisam ni napisao. Napisao sam ako idemo po stopera u kontekstu lige onda Radeljić. Jer su nam pretpostavljam DĆC i Pogrančić vjv. nedosižni.

Govorim također iz konteksta zato što je očito Bobanu koji vuče sve poteze fokus na domaćim igračima, onim gotovim u formiranju(kao Radeljić) prsopectima i potencijalima(Jagušić i Lisica) kao i domaćoj ligi.

U kontekstu usporedbe, jedan je Radeljić se i vani pokazao i bio bitniji- bolji kotač i igrač u ondašnjem Sherrifu, nego recimo Sammy Mmae u Fradiju.

Druga stvar, ako imaš kakvu preporuku ili nekog igrača, napiši slobodno, ne boj se, nećete nitko kamenovat.

ovo trkeljanje "nisam zadovoljan/ovaj mi se ne sviđa" a ne ponudiš/preporučiš drugo riješenje mi je niđe veze, ne samo od tebe, i ne u kontekstu igrača, da ne bude zabune, nego za sve.
  • dinon7
    1.9k
    Radeljić… e svašta se ovdje može pročitati
  • Orc123
    12.6k
    Medic nije nista losiji od njega, Koski je puno kvalitetniji stoper, Jedvaj je puno kvalitetniji....nista protiv njega ali u ovom slucaju meni ona uzrecica nema stranca do Bosanca ne drzi vodu...nije mi on kapacitet za nas ali svatko ima neko svoje misljenje i treba to postivati.
    eto ti iz HNL je Koski definitivno najbolji i jedini izbor na stoperskoj poziciji.....i jos k tome mlađi i potentniji
  • Svi na Sjever
    2.9k

Da ,Kvasina u podcastu rekao da je jako blizu, a neki dan je tako najavio Jagušića kad se pisalo da ostaje u Belupu.
  • fakin
    1k
    U istoj minuti jedan napise da je radeljic top da decko ima sve i da je veliko pojačanje, a drugi napise da je katastrofalan, seprtljav, nespretan, stalno nervozan.

Kome sad vjerovati?
  • tp1997
    1.7k
    Ako smo se vratili na HNL pojačanja i plan je uzeti svakog igrača koji je išta imalo pokazao u HNLu umjesto ozbiljnih, provjerenih igrača, zaista ne znam kako je to bolje od vremena braće krimosa kad se radilo isto, ili Marićevog mandata kad se također radilo isto samo što je mačak u vreći imao stranu putovnicu.
  • Jos-Optimus
    6.5k
    fun fact je da je frajer tamo bio dobar...i čisto dobro čovjek igra nogom, dapače
  • pešća
    443
    Ako nasa skautska sluzba ne moze nac boljeg stopera od Radeljica onda nek svi u sportskom sektoru odstupe sa funkcija. Pa barem stoperi nisu skupi, ima ih gomila u zadnjoj godini ugovora.
  • Kumerle
    736
    Ako smo se vratili na HNL pojačanja i plan je uzeti svakog igrača koji je išta imalo pokazao u HNLu umjesto ozbiljnih, provjerenih igrača, zaista ne znam kako je to bolje od vremena braće krimosa kad se radilo isto, ili Marićevog mandata kad ae također radilo isto samo što je mačak u vreći imao stranu putovnicu.tp1997

Možda su ipak neke stvari dobro debilna braća radila... oslabiš si konkurenciju, a ujedno i uzmeš najbolje iz HNLa, puno manji rizik nego stranci, a i često lakše prodati kasnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.