• Izet Hajrović
    5.3k
    ulazi isto i za jednog i za drugog. Ponudi nešto relevantnije od statistike ako imaš, izvadi slobodno svaki duel obojice iz nekoliko utakmica u jedan video pa da vidimo.
  • emreli21
    379
    baš. ako ne i troduplo. radeljić zabio tri gola nakon skoka, koski niti jedan. čak ne znam jel koji put bio opasan nakon prekida. a čak i defenziva, rijeka primila 21, istra 42 gola. a nama ne valja radeljić, ali su nam super koski, valinčić, marešić. čudno.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Osobno nisam prezadovoljan Radeljićem općenito, ali prošle sezone je vjerojatno bio najbolji stoper lige. Mislim da imamo sličan tip stopera u Torrenteu samo što Radeljić ipak igra nogom nešto smirenije od Torrentea po mom dojmu. Evo i graf od Radeljića za prošlu sezonu:

[img]http://ce6dbf067c877eed309ee6d4681878821dddf0ff984d0168ad19df23.png

Statistički izgleda super, ali meni isto zna često davati šlampav dojam na terenu. Ali po meni svejedno najbolja opcija iz HNL-a pošto bi Koski vjerojatno bio preskup. Mislim da smo stopera trebali tražiti van HNL-a.
  • tp1997
    1.5k
    sad u kojem smjeru ide Kovačević i što će mu trebati i što ciljaNavijač Dinama

Čini mi se vrlo naivnim tvrditi da će Kovačević imati ikakav upliv na transfere.
  • rokikaciga
    1.8k
    ce6dbf067c877eed309ee6d4681878821dddf0ff984d0168ad19df23.png

Evo i Koski za usporedbu

co0YeAg.png
  • Zagi
    9.9k
    Di su nam sada dežurni statističari @Omake i @Tranzicijski Napad .
    Radeljić ima brutalnu statistiku progresivnih dodavanja, ne?
    Daj ubacite nam koji graf u krug da se igramo.
  • Orc123
    11.8k
    znaci stoperi ti vape za brzinom jer nam ona kronicno fali na tim pozicijama.Svi stoperi spori a moramo stajat visoko jer u hnl napadamo! Koji ce nam k... Radeljic u takvoj igri s 201cm i jos k tome stvarno nije brz. Do sad je igrao u totalno drugacijem sustavu, plitko su stajali i tu je on dobar bas kao i Torrente u Europi iako je Torrente bolji u duelu od njega....
    Nama treba stoper brz, jak na lopti i naravno stoper koji ima nekakvu preprodajnu buducnost a ne stoper od 28g. Takve vec imas u momcadi.....
  • rokikaciga
    1.8k
    Post iznad svog imaš oba grafa
  • Zagi
    9.9k
    Da, da , to sam i mislio. 11.7 progressive passes p/g.
    To je elitna statistika.
  • rokikaciga
    1.8k
    Ja čtam tu komentare za oba igrača i pitam se gledaju li neki ljudi nogomet ili samo rade pretpostavke na temelju visine i toga kak neko zgleda s loptom. Thomas Muller zgleda ko da je cjepljen od sporta, ko da loptu u životu nije udario...
  • Orc123
    11.8k
    Imao je i Torrente odlicne brojke u La ligi u progresivnim dodavanjima pa ga se bas zbog toga najvise tu kritizira. Statistika je jedno, a drugu je ono kad gledas utakmicu.
  • don
    13.3k
    jesi ti sa ičime zadovoljan?

Nije nešto u igri nogomIzet Hajrović

a ovo je shit of the day, čovik je najbolji stoper s loptom u nogama u ligi.
  • badjibadara
    5k
    Devetak i Orec sljedeci ovim tempom?
  • rokikaciga
    1.8k
    Ja vidim da Radeljić i na terenu probija linije sa svojim okomitim loptama. Treba oči upaliti a ne samo pročitat da ima 201cm i reć "a jebote, šlampav je"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.