• Keyser Soze
    14.9k
    Nije Frigan bio Hazina bomba.Nogo

Onda stvarno ne znam tko bi to mogao bit :lol:
  • criticus
    4.3k
    Nije Frigan bio Hazina bomba.Nogo

Jel to znaci da bomba nece eksplodirat?
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    Frigan je losija verzija Franje Ivanovica. Ali i takav nam je vjerojatno pre skup sada.
  • Orc123
    12.6k
    Opce bezveze spekuliramo o imenima ...koliko njih je vec kao bilo rijeseno pa jos nista nije rijeseno....na kraju cemo se iznwnaditi tko ce doci...
  • emilperska
    11.1k
    Za mene je Frigan nas najveci "promasaj". To sto ga nismo doveli niti na zimu niti u ljeto 2023. Veci sam fan njega nego Fruka i Ivanovica jer mi je čudo igrač. Nesto sto bi mljelo u HNLu..

Ugl ne vidim nacina na koji ga mi dovodimo..

1) Placen je 5,5 mil EUR pred 2 godine i igrao je dosta solidno obje sezone. Radeći neki iskorak prema ligama petice. Dakle logika mi govori da bi ovi Belgijci trebali trazit 8 bar.
    2) Ove neke kombinacije s posudbama, otkupima tu nisu opcija pa ne vidim nacin da mi financijski uletimo.
    Isto kao i s Beljom. Makar Beljo nije moj tip špice, decko vrijedi i dostigao je neku cijenu koju mi ne mozemo vise platiti..

Mi smo vlak s Beljom i Friganom propustili 2023.
    Ali kad bi uspjeli, to bi veci dolazak bio nego Gavra na zimu 2018. ili Majer/Ivanusec 2018/2019.
    Rekao bi rang Soudani 2013. s mogucnoscu daljnje prodaje..
  • vjeko1701
    16.6k
    @emilperska Kakav Como, kakvo usporedivanje klubova? Izlizao si foru Hoffenheim. Opet se vas par uhvatilo za glupost na srednjoskolskoj razini kao da je najsmijesnija stvar na svijetu. Stani.
  • don
    14.3k
    Znači Frigan je Hazina bomba, uklapa se u sve što je napisao.Keyser Soze

nije
  • Georg Koch
    6.3k
    gdje on to govori? Hocu r3ci gdje pratite te info?
  • Zg123
    2.1k
    Frigan moze komotno otici za 7-8 milki, ne vidim kako ga mi mozemo dovesti. Frigan, Beljo, Crnac su ogromni promasaji struke i nevjerojatno da netko od te trojke nije zavrsio u Dinamu
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Na osnovi cega mislis da je Frigan bolji od Ivanovica? Meni su on i Ivanovic bas slicni samo sto mi Ivanovic djeluje tehnicki jaci.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    uveo je Denis novi format podcasta, kratka verzija od desetak minuta, završilo prije cca. 15 min. Imaš na YT. Frtalj Dinama 2 je naslov.
  • Georg Koch
    6.3k
    tenks, izbjegajem te podcaste vecinom jer smo se srozali kao drustvo tko si daje sve za pravo komentirati koje teme, i kome se pridaje pozornost to mi je inace uzasno. (Opcenito).
    Al hvala, pogledat cu taj dio sada :up:
  • Navijač Dinama
    10.3k
    imamo u rukavu Belju, Matanovića, Miereza, koga god, onda ok.Paggini

Obzirom na neki nepisani fetiš Dinama, dovest ćemo polomljenog Antona Matkovića :lol:
  • skener
    5.2k
    Znači lik za Frigana doslovno kaže:" Neću reći da je to završeno, ali je izuzetno, izuzetno blizu"
  • emilperska
    11.1k

Ma to je moje izdvojeno mišljenje.. to je vjv u par deka sve..

Isto su godiste. Ivanovic ima nesto bolju statistiku u Belgiji, ali igrao je u dosta jacem klubu. Frigan mi je u HNLu izgledao dosta bolje od Franje. Ali sudeci po tome kako je ovaj u repstaciji, a ovaj nije. U manjini sam :rofl:

Ali da idem u nogometni "rat" i da jednog od njih 2 biram. Uzeo bi Frigana.

Ugl oba su nedostižna..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.