• E46
    1.4k
    Jakire smiluj nam se i trazi da ti dovedu kuleta za 4 milje da mozemo mi dovest 2 napadaca bolja od njega.
  • Paggini
    52k
    4 milijuna za Kuleta nakon ovakve godine je smiješna cijena, više nam vrijedi kao drugi/treći napadač.
  • Noel
    12.2k
    Po doznajemo saznajemo novinarima odnosno Zona insajderima od kojih "novinari" prepisuju Lisica i Jagušić na desnom krilu. Stojković i Pjaca na lijevom krilu.
    Vezni red Ljubičić,Mišić,Vidović,Soldo,Mudražija,Kačavenda.
    Desni bekovi Gabriel i Valinčić.

Po tome ostaje nam samo nać još dva lijeva beka, dva stopera i dvije špice. :lol:

Uzet u obzir da je Pjaca upitan pa još jedno lijevo krilo možda i sve tri špice odu pa tri špice i eventualno jedan golman ak se nađe vremena..
  • Izet Hajrović
    5.3k
    ovisi kakva će biti situacija s napadačima i kakav je Bobanov plan. 4 mil. funti je skoro 5 mil. eura, meni to nije loše za napadača u 26. godini. Super su brojke ove sezone, ali znamo svi tko je i što je Kule.

P.S. naša 3 najskuplja transfera igrača iznad 25 godina su:

Livaković, 28 godina - 6.65 mil.
    Oršić, 30 godina - 5.75 mil.
    Ivo Pinto, 26 godina - 3.7 mil.

Taman Kule u rangu Oršića, nije to mala stvar.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Super su brojke ove sezone, ali znamo svi tko je i što je Kule.Izet Hajrović

Ne znaju oni, zato ih treba izmusti sto više :grin:
  • Ivanmtk
    1.4k
    Ako sad ne uzmemo 5 mil eura za Kulenovića, nakon ovakve sezone, nećemo ga se moć riješit ko Špikića, nudit ćemo ga okolo
  • Zagi
    9.9k
    Po doznajemo saznajemo novinarima odnosno Zona insajderima od kojih "novinari" prepisuju Lisica i Jagušić na desnom krilu. Stojković i Pjaca na lijevom krilu.
    Vezni red Ljubičić,Mišić,Vidović,Soldo,Mudražija,Kačavenda.
    Desni bekovi Gabriel i Valinčić.

Po tome ostaje nam samo nać još dva lijeva beka, dva stopera i dvije špice. :lol:
    Noel

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/677950
    zapratite za dojave o sportskoj politici ...

(ne pijem kave sa menađerima)
    ((samo žestoko))
  • Paggini
    52k
    ovisi kakva će biti situacija s napadačima i kakav je Bobanov plan.Izet Hajrović

A mislim, ovo je najbitnije zapravo, ako je 5 milja neki plafon, a imamo u rukavu Belju, Matanovića, Miereza, koga god, onda ok.

Samo sam dojma da bi se moglo više iskamčiti, zabijao je on i po Ligi prvaka jbg.
  • Shkera
    56
    Dobar je Kule, nije top klasa, ali za rotaciju dobar i zahvalan igrač.
  • Dani Olmić
    1.6k
    5 milja za Kulenovica su top
  • Izet Hajrović
    5.3k
    Kvasina kaže da je Frigan jako blizu. Tvrdi da Jagušić dolazi vjerojatno, a Frigan više nego vjerojatno.
  • Ivdzo11
    6.8k
    Kako SportSport nezvanično saznaje, Zrinjski je u pregovorima sa mladim igračem iz Dinama.

Njegovo ime je Ante Sušak koji je posljednju sezonu proveo na posudbi u ekipi Rudeša.

Sušak ima 19 godina i igra na poziciji lijevog beka, a u sezoni iza nas odigrao je 15 utakmica u svim takmičenjima.

Navodno su Zrinjski i Dinamo u pregovorima oko toga da li će Sušak doći na posudbu ili će doći do raskida ugovor sa timom iz Zagreba.

Bilo kako bilo, ovaj mladi nogometaš naredne sezone bi trebao biti igrač Zrinjskog iz Mostara.
  • Keyser Soze
    13.8k
    Znači Frigan je Hazina bomba, uklapa se u sve što je napisao.
  • Nogo
    6.7k

Frend iz Ri mi kaže da je Frigan bio u svom dresu od Rijeke sada na zadnjoj tekmi protiv Slavena u loži na Rujevici.
    Hm...

S druge strane vrijednost 5m, ugovor do 2028.godine, traži ga HSV.
    Ne znam kako mi njega uopće i po kojim uvjetima mislimo dovesti.
  • criticus
    3.9k
    Kvasina kaže da je Frigan jako blizu.Izet Hajrović

To bi bila bomba jer bi onda otkrili da je Miro Vugrinec zagorec i taj MV je zapravo Matija Frigan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.