• rokikaciga
    1.8k
    Vidjet ces na kraju prijelaznog roka da i ako ode nekud iz Feyenoorda to nece bit DinamoJakovK6

Jer se Dinamo jos nije javio, a Kova je rekqo da ce za 2 tjedna 90% ekipe bit rjeseno
  • Jos-Optimus
    5.8k
    on bi mogao biti otkriće pod Kovačevićem
  • Nogo
    6.7k
    Dečki, mene plaši da ako za 2 tjedna bude 90% riješeno da nećemo imati cijelo ljeto o čemu pisati na ovu temu :sweat:

Neka se nešto malo i otegne :joke:
  • Kujtim Shalla
    5k
    ali nama u korist ovaj put, svi znamo kako duge trakavice obicno su zavrsavale jako lose po nas :monkey:
  • Nogo
    6.7k

Neka do tog roka bude tema dolasci, a onda nakon toga možemo pisati na temu odlasci (treba dobra metla).
  • Orc123
    11.8k
    Lisica nije bolji igrac od Hoxhe i to ce se vidjet ukoliko ovaj bude doveden.......Dinamo je druga razina i igrati tu nije isto kao u Slavenu ili Istri.....nije isto igrat u Rijeci i Dinamu,a kamoli ovim manjim klubovima.
  • rokikaciga
    1.8k
    Pa nije nas ni Kohsa bas ocarao svojim igrama :lol: Dapace
  • Crni86
    11.1k
    to bi bilo i najbolje za zdravlje nekih forumasa :lol:

ko kaze da je lisica pick za prvo desno krilo? Koliko ljudi je znalo tko dolazi za sefa skole? Zasto mislis da takvog nekakvog asa iz rukava necemo dobiti i na desnom krilu?

Neko je napiso da je Zvone ocaran Lisicom, pa valjda taj Zvone Boban ima bolje oko nego 99,999 % hrvata za igrace. Mozda je decko doveden kao potencijal sa velikom mogucnostu za napredak. Malo vjere u covjeka kojeg smo zazivali tako dugo ne bi skodilo. S druge strane razumijem skepsu s obzirom kaj smo sve prosli zadnjih par godina… ajmo docekat prve tekme pa sudit pozitivno/negativno.
  • ToTo96
    23
    nije jos ni potpisao , polako, nije jos ni zaigral momak, calma calma
  • pešća
    115
    Gledajuci sofascore statistiku Jagusic i Lisica su tu negdje u par deka, ne znam cemu glorificiranje jednog a omalovazavanje drugog. Kako god, niti jedan niti drugi trenutno nisu razina za Dinamo. Nisam pretjerano odusevljen, mislim da cemo opet plakat sto necemo imat pravo mocno krilo 1 na 1.
  • Tvrdica McTvrdi
    343
    To da žena ima ogroman utjecaj na muškarca pogotovo u mlađoj dobi je razumljivo, ali nije mi ona jasna ako joj je bolje ostat u Rotterdamu nego doć u Zagreb, ne bi da je na Marbelli
  • sarenicvjetic
    114
    Jagusic,ako dođe odmah bi mogao završit ko zivkovic.
    6 mj dobrog nogometa nije relevantno,on mora nastaviti igrati da se razvija,sumnjam da će u Dinamu dobit to.
    Jedna dvije lošije tekme i ide priča da ipak nije ta razina,svakako je najpametnije ga kupit i ostavit u belupu još godinu,sumnjam da bi se Belupo bunio.
  • Eduardo
    24.5k
    Gledajuci sofascore statistiku Jagusic i Lisica su tu negdje u par deka, ne znam cemu glorificiranje jednog a omalovazavanje drugog.pešća

Jagušić je igrač vica i "trenutka", onaj koji jednim potezom rješava tekmu i diže publiku. Ima doza romantike u njegovoj igri, nečeg nepredvidivog... s druge strane Lisica je radnik, fajter, neumorni trkač, uvijek pouzdan. Jagušić za razliku od Lisice ima "ono nešto" što se ne može izmjeriti pomoću algoritma. Barem je moje viđenje takvo.
  • Dadox
    359
    Dođe li Jagušić siguran sam da će se naigrati itekako.Promjena razmišljanja je očito plod razgovora s Kovom koji vjeruje u njega i ne bi ga se dovodilo da ne računa na njega ozbiljno.Za Lisicu nisam tak ziher.
  • JakovK6
    91
    Kako god, niti jedan niti drugi trenutno nisu razina za Dinamo.pešća

Tak smo mislili za Fruka kad je još bio u Gorici..uzela ga je Rijeka, kad ono.."kak mi nismo primjetili takvog igrača"..garantiram da bi tako bilo s Jagušićem ili Lisicom. Čak i ako budu promašaji za Dinamo, mislim da financijski teško da možemo biti na gubitku s njima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.