• emilperska
    10.9k

Iznosim cinjenice. U par h smo s 22 dosli na 30, sad ovaj treći žabar javlja da je 17 + bonusi. Kako god, nije ni bitno samo da ne ispadne trakavica s tim..

Npr. da mu netko od mamarinih proxy agenata koji "brinu" o njemu ili roditelji šapnu da je talijanska verzija Delnica premali klub za njega pa da odjebe ponudu i pojavi se na pripremama, a znamo da nece ostat..
  • Jos-Optimus
    5.8k
    svakako, trakavice nam ne trebaju, imam PTSP od Marićevih kupnji/prodaja
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Ta ziva lova ce nam biti krucijalna u lovu na špicu i krilo kapitalca gdje vjerojatno necemo proci ispod 3,5 mil EUR po pozicijiemilperska

Jel ti stvarno mislis da je ovo realno?
  • emilperska
    10.9k
    Jel ti stvarno mislis da je ovo realno?BBB Mataa998

Koje?
    Da cemo lovu od Baturine iskoristit za pojacanja?

Ili da cemo HNL kapitalce lovit za 3,5+?

Mislim Galešića smo platili 3, a nije kapitalac. Cijene su eskalirale..
    Jagušić kao prinova je na 1,7..
  • Ivdzo11
    6.8k
    Dinamo bi već sljedećeg tjedna, sigurno do početka priprema, trebao osigurati usluge još jednog stopera. Boban radi punom parom, traži se ozbiljno pojačanje na toj poziciji (možda i stranac!), igrač koji će uz Niku Galešića iznijeti veći dio sezone. I prilično je izvjesno kako će do početka priprema (18. lipnja), Dinamo dovesti Matea Lisicu, Gabriela Vidovića, Jagušića i tog novog stopera.
  • BBB Mataa998
    2.5k

Ove sezone nemamo 30ak milijuna od Lige Prvaka,i dovodimo Vidovica,Jagusica,Lisicu, vjerojatno jos jednog stopera,treba nam lijevi bek i jos jedna zamjena Misicu i ti mislis da cemo jos dati minimum 7 milijuna€ za spicu i krilo. Zanimljivo,veoma zanimljivo…
  • emilperska
    10.9k

Ako nam od Baturine ostane 5 mil EUR vise nego sto je planirano, zasto ne?

Koliko sam i nacuo od pravih i kvazi insajdera ovdje, špica dolazi kapitalac.. A takav ne košta kao Jagušić. Pa švabe za Belju traze 7,5 kao iz pičke..
  • Dadox
    357
    Još lijevi bek (ovi), stoperi i prvi napadač.Ode li Pjaca ja bi po Rozića unatoč silnim protivljenjima i antipropagandi Hnl igrača.
  • Kujtim Shalla
    5k
    Pa onda nemojmo ni prdit o napadacima kapitalcima ,krilima kapitalcima , kao Jagusic,lisica prinove samo,talenti,di su pojacanja? Pa ljudi ko ce vama ugoditi. Tjeramo Petka ,najboljeg igraca jer prima veliki placu,konstantno ozljedjen, a vamo bi kapitalca da ga se ne plati,nije realno i bla bla. Pa u pravi je @emilperska sto posto. Naravno da se moras lova naci i uloziti u prvu spicu. I 3,5 mil nije garancija da ce biti to to ali to je smjesna cifra i neki minimum ,i tesko da ce bit i blizini petkovog nivoa . Kako Zvone gradi mocad i po njegovoj viziji a i kovacevicevoj trebati ce spica koji ce pritiskati prvu liniju i biti u 16 prijetnja . Mierez idealan ali se vise odavno ne spominje. Zna li se sta ?
  • Jurki
    17.4k
    U par h smo s 22 dosli na 30, sad ovaj treći žabar javlja da je 17 + bonusiemilperska

A taj žabar Lepore je kod otvaranja svake ponude koja dojde u klub ili kaj? Jel on zaposlenik Dinama?
    Mislim, mene ne zanima nego pitam za prijatelja.

Zajebanciju na stranu.. ti raznorazni novinari, pogotovo taj Lepore ima manji broj tocnih infomacija nego ja pogođenih listica na kladionici.. ne treba se za svaku cifru uloviti ko pijan plota.
  • JakovK6
    90
    Ivanusec/Vidovic bi mogli biti ono sta su bili Ivanusec\Baturina kad su zajedno igraliOlmic

Nema šanse da Ivanusec dođe. Iako on i menađer nemaju ništa protiv povratka, njegovoj dragoj Zagreb ne dolazi u obzir, ona bi sad u Španjolsku ili tako nešto.. To je bio i glavni razlog zašto nije došao u prošlom prijelaznom roku
  • Kujtim Shalla
    5k
    Pa iskreno onak ,kad njegov menageri kaze da on nije krilima, da igrq polulijevo:lol: pa kod nas onda i nema mjesta . Onak realno. Btw gledao Sam albaniju sinoc i xoxha mi bio jako dobar. Nije on Jos za otpisati, fresh start pod kovacevicem pa vidjeti onda sta i kako
  • rokikaciga
    1.8k
    Hoxhi ce vise odgovarati Kovin sustav. Ali i Albanija je igrala na otvoreniju obranu Srbije nego na kakve obrane mi idemo. Isti problem bi mogao snaci i Lisicu
  • Facke
    6k

Nije istina. On je na zimu trebal dojti ali je Feyenoord bil u problemima zbog ozljeda pa ga nisu pustili. Jos im je i jeden transfer propal. Uz to je dost duge trebale da vrneju jednoga igraca s posudbe. Al naj pisati bedastoce tere nemaju veze s vezu.
  • JakovK6
    90
    daleko je to od bedastoće..da ona ne upliće svoje prste, Ivanušec bi se vratio..znam to iz itekako pouzdanog izvora. Vidjet ces na kraju prijelaznog roka da i ako ode nekud iz Feyenoorda to nece bit Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.