• Nogo
    8.4k

Neka do tog roka bude tema dolasci, a onda nakon toga možemo pisati na temu odlasci (treba dobra metla).
  • Orc123
    12.6k
    Lisica nije bolji igrac od Hoxhe i to ce se vidjet ukoliko ovaj bude doveden.......Dinamo je druga razina i igrati tu nije isto kao u Slavenu ili Istri.....nije isto igrat u Rijeci i Dinamu,a kamoli ovim manjim klubovima.
  • rokikaciga
    3k
    Pa nije nas ni Kohsa bas ocarao svojim igrama :lol: Dapace
  • Crni86
    12.7k
    to bi bilo i najbolje za zdravlje nekih forumasa :lol:

ko kaze da je lisica pick za prvo desno krilo? Koliko ljudi je znalo tko dolazi za sefa skole? Zasto mislis da takvog nekakvog asa iz rukava necemo dobiti i na desnom krilu?

Neko je napiso da je Zvone ocaran Lisicom, pa valjda taj Zvone Boban ima bolje oko nego 99,999 % hrvata za igrace. Mozda je decko doveden kao potencijal sa velikom mogucnostu za napredak. Malo vjere u covjeka kojeg smo zazivali tako dugo ne bi skodilo. S druge strane razumijem skepsu s obzirom kaj smo sve prosli zadnjih par godina… ajmo docekat prve tekme pa sudit pozitivno/negativno.
  • ToTo96
    67
    nije jos ni potpisao , polako, nije jos ni zaigral momak, calma calma
  • pešća
    440
    Gledajuci sofascore statistiku Jagusic i Lisica su tu negdje u par deka, ne znam cemu glorificiranje jednog a omalovazavanje drugog. Kako god, niti jedan niti drugi trenutno nisu razina za Dinamo. Nisam pretjerano odusevljen, mislim da cemo opet plakat sto necemo imat pravo mocno krilo 1 na 1.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    To da žena ima ogroman utjecaj na muškarca pogotovo u mlađoj dobi je razumljivo, ali nije mi ona jasna ako joj je bolje ostat u Rotterdamu nego doć u Zagreb, ne bi da je na Marbelli
  • sarenicvjetic
    122
    Jagusic,ako dođe odmah bi mogao završit ko zivkovic.
    6 mj dobrog nogometa nije relevantno,on mora nastaviti igrati da se razvija,sumnjam da će u Dinamu dobit to.
    Jedna dvije lošije tekme i ide priča da ipak nije ta razina,svakako je najpametnije ga kupit i ostavit u belupu još godinu,sumnjam da bi se Belupo bunio.
  • Eduardo
    24.9k
    Gledajuci sofascore statistiku Jagusic i Lisica su tu negdje u par deka, ne znam cemu glorificiranje jednog a omalovazavanje drugog.pešća

Jagušić je igrač vica i "trenutka", onaj koji jednim potezom rješava tekmu i diže publiku. Ima doza romantike u njegovoj igri, nečeg nepredvidivog... s druge strane Lisica je radnik, fajter, neumorni trkač, uvijek pouzdan. Jagušić za razliku od Lisice ima "ono nešto" što se ne može izmjeriti pomoću algoritma. Barem je moje viđenje takvo.
  • Dadox
    532
    Dođe li Jagušić siguran sam da će se naigrati itekako.Promjena razmišljanja je očito plod razgovora s Kovom koji vjeruje u njega i ne bi ga se dovodilo da ne računa na njega ozbiljno.Za Lisicu nisam tak ziher.
  • JakovK6
    231
    Kako god, niti jedan niti drugi trenutno nisu razina za Dinamo.pešća

Tak smo mislili za Fruka kad je još bio u Gorici..uzela ga je Rijeka, kad ono.."kak mi nismo primjetili takvog igrača"..garantiram da bi tako bilo s Jagušićem ili Lisicom. Čak i ako budu promašaji za Dinamo, mislim da financijski teško da možemo biti na gubitku s njima
  • rokikaciga
    3k
    ... Slažem se s tobom

Jagušić je igrač zbog kojeg bih kupio ulaznicu drugog kluba. Lisica je igrač koji će preorati pola terena i nekaj će iskopati, još je mlad i mislim da kad mu se glava malo posloži što se tiče odluka na terenu da će to biti odličan igrač. Takav je potreban i Dinamu i reprezentaciji (ne kažem trenutno kvalitetom već načinom igre). Klasično krilo nam nepresušno fali, pogotovo netko tko je toliko dinamičan i brz kao Lisica.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Gledajuci sofascore statistikupešća
    Ovdje sam prestao čitat, ospice dobijem od ovakvih komentara. Ljudi treba malo gledat nogomet, s razumijevanjem, a ne samo čitat neke gluoe ststistike.
  • Jurki
    18.5k
    Ako je istina da je Como podebljal ponudu na 28 mil eura + bonusi.. zavezat mu mašlin oko vrata i poslat ga za Italiju.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Već je to izlizano, ali da se gkedala samo statistika nikad nebi doveli Petkovića pa ni Oršića. Ali netko tko ima oko ih je pogledao uživo, ostalo je povijest.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.