• scooniepenn
    4.7k
    Sucic je bez ikakvog pretjerivanja igrac za kojeg se ovo ljeto ili nakon Svjetskog moglo dobiti 20-ak plus 3 do 5 milja bonusa i neki postotak od iduceg transfera. On ce ili postati novi Broz u kontekstu Intera ili otici za 70 milja kroz dvije godine u PSG. To je takav kalibar igraca.
  • tp1997
    1.5k
    A mislim, onda je i RPG dijete naspram Ademija, Ristovskog, Petkovića i KTCa.

Karikiram, ali kužiš poantu. Jasno mi je da svi imamo svoje favorite, ali neka opravdanja za kontinuirane loše nastupe su mi ipak prevelika mentalna gimnastika.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    ne, daleko od toga, odigrao je kriminalno, ali nista nije stimalo u klubu, ništa, a to je on najmanje kriv.
  • E46
    1.4k
    ja nisam bio oduševljen ni malo talijanom ni na pripremama ni nigdje. Tko god je gledao njegove izvedbe u kini vidio bi da to nije igra koja bi bila primjerena Dinamu.
  • Paggini
    52k
    iznenadile duge lopte, dijagonale, okreti strana, bas ima osjecaj za prostor jebenNB86

Samo ću opet staviti ove dvije situacije koje su mi se urezale, a bilo je takvih cijele sezone

https://streamable.com/xwg59g
  • Fan
    1.1k

Iskreno, nisam previše pratio Slaven, a samim tim ni Jagušića ove sezone, a vidim da mnogi pišu da ako dovedemo njega da Lisica nema smisla.
    I onda pogledam ovaj tvoj video s dijagonalama i zapitam se kakve on veze ima s krilom?
    Slučajno se desilo da je u obje situacije bio oko centra ili zbilja nije baš krilni igrač kakvim ga se opisuje?
  • Crni86
    11.1k
    on je pretezito odmica/desetka, znao je odigrat partije na desnom krilu. Slicno kao i majer
  • plavi72
    1.4k
    Ivanušec,Mierez,Radeljić i Zelenika moje želje !
  • Fan
    1.1k

Hvala.
    Dakle, ne bi uzimao mjesto na desnom krilu i Lisica ima smisla (nadam se samo kao zamjena).
    U slučaju da se ostvare Ljubičić, Lisica, Valinčić, Jagušić, treba nam:
    Lijevi bek (nemamo ga), lijevi stoper (nemamo ga), šestica (osim ako mislimo igrat bez nje pa da to glume Mišić i Ljubičić), desno krilo (Lisica kao zamjena), lijevo krilo (Pjaca kao zamjena) i, ovisno o Petkoviću, špica.
    Idemo jako, ali još nismo riješili goruće pozicije.
    Svakako mislim da ako prodamo Baturinu za 22+ da bi to moglo malo raširiti naš budžet za koji milijun...
  • El Madrigal
    395

Meni je logično, ako Boban traži 30 da želi dobiti 25. Pa nismo mi jade s juga da odmah svršimo na prvu ponudu. Znači zvone traži 30, realno je dobiti 25-26 i to je to.
  • Laugreano
    4.1k
    Hrvoje Smolčić je bolja opcija. Btw zanimljiva bi mi bila veza npr Selahi i Misic i Ljubicic 2 osmice
  • Maximo
    786
    Znači mogli bi imati napad stojke,jagušić, lisica i naprijed neki killer
  • Orc123
    11.8k
    Ljudi malo smo poletili...i dalje osim Ljubicica nismo povezani ni sa jednim igracem koji bi bio standardan u Dinamu kakvog sigurno svi zelimo gledati...sve su to prinove i talenti ali daleko od toga da su gotovi igraci! To ko da navijaci Intera ocekuju da Sucic preuzme njihov vezni red i bude igrac prevage....trebat ce mu puno strpljenja i rada da izbori to...tocno takva je razlika kad tako neki talentirani klinac dodje iz HNL u Dinamo....ne treba stvarati euforiju jer smo daleko od nekog Dinama koji bi bio konkurentan kao i do sad u Europi, a mislim da nam je to i cilj + osvajanje prvenstva.
  • Kastrator iz zasjede
    76
    Lisica,Mudri,Valincic,Goda,Zelenika,Soldo jesmo mi to za Osijek poceli navijat ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.