Kao prvo, mali je za mene debelo overrated igrač. Ako netko je dovoljno glup da to plati 30 milijuna EUR, neka plati. — emilperska
Kao trece, boli me kurac za vase predasistencije asistencija koje mu brojite, u HNLu je odigrao ispod svih razina — emilperska
Kao peto, izvlačiš mi neke teze o meni kao mrzitelju Dinama jer ne volim ex SDa, Martina Baturinu, Velimira Zajeca i Sammya Mmmae. Zanemaruješ pola foruma koji je drkao na najgoreg trenera i SDa u povijesti i do zadnjeg branilo Cannavare, Cordobe, Mmae i koga vec. Neki su i dalje aktivni u klubu.. — emilperska
Ćorić je u Romu otišao.. — emilperska
Kao sedmo, nakalemili ste se na Capa koji je neke stvari fulao, a oko nekih bio u pravu. A zanemarujete poznate reprezente ovog foruma, članove raznih odbora koji su ushićeni bili Cannavarom i SDom koji su nam uništili kratkoročnu i srednjoročnu perspektivu. — emilperska
Kao osmo, sjever i zapad su rekli svoje na njegov oprostaj od Maksimira. Pljeskalo je plafon plafona 20% punog Maksimira. Velika igračina.. — emilperska
Mislim da bi se morali staviti u kontekst sadasnjice i vremena bolesnih odsteta za nogometase, te trzista koje je realno suludo. I svakim danom je sve ludje. — Georg Koch
ali on je dijete čovječe — Jos-Optimus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.