• Hnlovac
    2.3k

- Imaju oružje imaju oružje!

- ko ima oružje?

- naoružani ljudi!
  • Majki2111
    4k
    Kako me sad naživcirala jedna tamo iz banke. Išao sam vidit jel mi stigla kartica od tekućeg jer sam ju blokirao i ženska mi kad mi je vidjela iznos na tekućem uvalila papir di piše Aktivna štednja uz premiju uz kamatne stope od 0.8% i premiju uz 5%. I s tekstualnim uputama di piše samo metoda pomoću koje se računa kamata. Dakle konformna metoda uz primjenu složenog dekurzivnog kamatnog računa na bazi stvarnog broja dana u godini. I da se uz to računa i ta premija. Nigdje nikakvih formula ni kako se premija obračunava. Plus ja njoj pričam kaj mi je cilj otvoreno. Ako imam 4200 na računu iako mogu šparat cca 600-700 eur mjesečno, dakle cca prosječno 40% prihoda i ako mi je cilj kaj ja znam stambeni kredit, ja njoj velim ovi postoci su mali na prvi pogled.

Naravno nisam aktuar niti sam studirao poslovnu matematiku pa nisam upoznat s formulama odem ja na brzinu na chatgpt jer, eto, imamo blagodat tehnologije pa mi pokaže formulu i zaradu kroz 3 godine i sa početnim kapitalom od 4200 eur iznosi 770 eur.

Nemam komentara. Zašto ženska na šalteru uvaljuje ovakve gluposti?

1. bez precizne informacije usluge koju nudi
    2. totalno promašenu uslugu prema klijentu kad sam joj kroz komunikaciju rekao da bih prihvatio uslugu koja mi omogućuje isključivo 600 eura i više neto dobiti mjesečno na mom tekućem računu jer sam to trenutno u mogućnosti privatnom štednjom preko mjesečne plaće?

Ja ne znam kaj bih rekao. Malo sam pošizio. :rage: :shade: :groan:
  • austrijanac
    7.1k
    S obzirom na zakone od 1.7. u vezi kredita, svima bi predložio neku vrstu štednje ako ciljaju kupit nekretninu u nekom trenutku.
  • Majki2111
    4k
    Al buraz evo chatgpt veli uz tu formulu zarada uz takvu kamatnu stopu je 770 eur. Pa kaj ti to pomaže u kupnji nekretnina. Parsto eura više uštedim sa privatno kroz mjesečnu plaću. O čem pričamo?!
  • austrijanac
    7.1k
    Privatno njih boli kurac, ak vide da imas stednju na 15 godina, sve je bolje.

Preporuke, nadi financijskog savjetnila - @Papastrumf ima dobre
  • Droljo
    16.6k
    Pozdrav sa mosla inker. 1:0 autogol. Poluvrijeme.
    IMG-20250606-185243.jpg
  • Droljo
    16.6k
    Jarun?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.