• deda
    37.4k
    zašto ti je golman prazan?Jos-Optimus

Clean sheet :cool:
  • OsamŠest
    5.4k
    Vidović radi razliku na terenu. Smatrao sam da Boban gleda drugačiji tip igrača, ali teško je zamisliti Dinamo bez španera i klasnih poteza. Mogao bi pod Kovačevićem eksplodirati.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    ma ne bih rekao...ako se utvrdi da je Nevina kičma ok, onda mislim da nema upitnika...toliko je zasluzio i vjerujem da mu je plafon visok.
  • Zagi
    9.9k
    A i možda će godinu dana starija verzija Vidovića imati nešto manje mana od one koju smo gledali.
    Iako definitivno zna španati , meni je on bio mekan.
    U tim godinama, 12 mjeseci germanskog drila i teretane ...
  • Jurki
    17.4k
    Pozdravljam dolaske Vidovića i Jagušića, al se nadam i nekim iskusnijim igračima.Keyser Soze

Ako dojdu Vidovic i Jagusic, mislim da je to to kaj se ofenzivnog dijela tice.. mozda jos desno krilo i tjt.
  • emilperska
    10.9k
    Vidović je u sezoni u kojoj nije igrao na svojoj poziciji niti je bio redovni starter dao 9 golova i podijelio par asista i nismo bili zadovoljni s njim. Ja ne vidim da je itko prošle godine osim Kuleta koji je silom prilika radi Petkove ozljede igrao više od očekivanja, nadmašio taj Vidovićev "skromni" učinak.
  • San Lorenzo
    19.5k
    Jel se Badelj definitivno umirovio?
    Treba nam malo mudrijih glava pored ovih klinaca.
  • Zagi
    9.9k
    Kužiš?
    Peta riječ ti je početak kondicionala.

Na to sam mislio.
  • Zagi
    9.9k
    Vidović je u sezoni u kojoj nije igrao na svojoj poziciji niti je bio redovni starter dao 9 golova i podijelio par asista i nismo bili zadovoljni s njim.emilperska

Jače tekme je bio nevidiljiv. Pojelo ga.
  • emilperska
    10.9k
    Jače tekme je bio nevidiljiv. Pojelo ga.Zagi

Stoji, ali velim igrao je kao krilo.

Nismo mi ove godine pali radi "jakih" tekmi nego radi nemogućnosti rješavanja raznih Gorica, Lokomotiva, Istri, Loksi itd. Vidović s druge strane, ima taj potez, udarac, silinu koja iz ničega rješava jednu Loksu. Nama i to treba..
  • Paggini
    51.9k
    Nismo mi ove godine pali radi "jakih" tekmiemilperska

Pali smo i radi "jakih" i radi "slabih", nema gdje nismo kiksali. Ali slazem se, da smo ove slabe rijesili, jake ne bi bile toliko bitne jer tih slabih imamo 28, a jakih 8, pa jbg.
  • Filip85
    221
    To je i moje razmišljanje. Sve u svemu top posao...

p.s. konačno ga neću morati otkupljivati od Bayerna u novom FM-u :P
  • CastAway1986
    3k
    Vidović i Jagušić ako dođu su top potencijali..
    Jedva čekam početak priprema..
  • Omake
    9k
    Baš bih volio vidjeti Vidovića kao 9 u kontekstu novog Dinama pod Kovačevićem. Tako mu malo prostora treba da sebi stvori prostora za udarac koji je odličan, a i lako skuplja dodire u 16m. Kada bi se to nekako iskemijalo na najbolji način, 15+ golova mi djeluje sasvim realno, uz 2,3 iznuđena penala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.