• E46
    2k
    jos bolje zvuci

Ljubicic
    Jagusic Vidovic
  • Jurki
    20.9k
    Gabrek je meni top igrac.. jos ako bu za 1,2 mil eura.. must have.
    Odlican udarac, nepredvidljiv.
    Kolko nam je samo bodova donesel svojim golovima..
  • Mali Zeus
    20k
    Lisicu sam zaboravio na krilu
  • DiddyGuela
    4.9k
    Vidovica favoriziram jos od njegovog prvog mandata kod nas. Mislim da je s obzirom na situaciju i okolnosti te sezone igao vrlo dobro. Mnogi zaboravljaju da je znao igrati i WB u 352. Konkretan igrac, sjajna tehnika, sjajan udarac. Nadam se da je i glava na mjestu pa ce poraditi na nekim ocitim slabostima.

Jagursic je no-brainer, vidi se da je ogroman potencijal. Cak bi rekao da nema izrazenih slabosti u svojoj igri. Odgovoran je, fizicki također dobar a nogometni iq izrazito visok. Moze samo napredovati i zbilja se nadam da nam i on dolazi.

Sviđa mi se smjer u kojem idemo za sada.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Ja mislim da ce i Hoxha ostati i biti najveci dobitnik Kovacevicevog Dinama
  • ElDorado
    8.2k
    Hoćemo lijevog beka!!!!
  • Damir1986
    358
    Škegro prije par dana demantirao Jagušića u Dinamo. Haza vs Škegro obračun titana.
  • Pacho
    11.7k
    Vidovic je na toj neprirodnoj poziciji imao jednak broj golova i jedan asist manje od Pjace (Rijeka) uz znatno manju minutazu.
  • Peškaman
    8.3k
    A šta ćemo s Lisicom, gdje ćemo njega stavit, lijevi bek ? :lol:
  • Carrasco
    6.8k
    Vrbančić je dosta bolji igrač od Vidovića. Ne razumijem
    oduševljenje ovim transferom.

Ovo mi je u rangu onog svršavanja kad je Manenica doveo Belcara
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Vidović je mene ,,kupio" onim golom protiv Varaždina u gostima na proljeće prošle godine, baš ima nogometa u njemu. Mislim da bi mogao eksplodirati ove sezone, samo što bliže golu, ne na krilu previše ga trošit
  • Zagi
    13.5k
    Ovak nekak to za sada vidim:
    dzg-2526.png
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Vrbancic, koji se nije mogao nametnuti u Lokomotivi, je bolji igrač od Vidovića? Ok, tvoje mišljenje, ali me zanima na osnovu čega
  • Zagi
    13.5k
    Probao bih na pripremama Vrbu na 6-ici. Čim više mu je lopta u nogama, tim bolje.

Za njega se mjesto naći mora. Kako bi brk rekao, tu nema dileme.
  • E46
    2k
    lisica ispred jagusica?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.