• Hebimir Strašni
    164
    Vidovića svi ovdje hvalimo i pozdravljamo dobar deal, ali zaboravlja se da je on izgubio jednu sezonu i imao zeznutu ozljedu tak da bi mi mogli dobit "goreg" igrača nego kaj je bio u prvom mandatu (barem u početku). Zato mi se čini da nebu on upao odmah u prvih 11 kak ga ovdje večina stavlja
  • Dinaminjo
    1.8k
    Vidovic i Pjaca kao dva napadaca, totalna avantgarda
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Doći će nam killer krilo i/ili napadač + klasa na lijevom beku…
  • NORTE
    21.5k
    Nadam se Sosa ili stranac, nikako onaj iz Osijeka.
  • Nogo
    9.4k

Kada krenu objave svakih par dana ja ne znam gdje će nam biti kraj. Tema će izgoriti :fire:
  • emilperska
    12.8k
    imao zeznutu ozljeduHebimir Strašni

Koju? TM nema zapisa o ničem osim gripi i ozljedi zgloba zbog kojeg ga nije bilo 2 mj..

Da nam 90% ekipe ima takav medicinski karton, samljeli bi HNL energijom i brzinom ahahah
  • Mr Anderson
    15.6k
    Eventualno dovođenje Jagušića i Vidovića više vidim ko neko ulaganje u budućnost, a ne igrače koji će nam odmah donositi prevagu i titulu. Mene Vidović nije pretjerano oduševio kad je bio kod nas, zabio je dosta golova, ali je u jačim tekmama uglavnom bio neprimjetan. Sad još ima iza sebe izgubljenu sezonu. Koliko vidim svi ste prekrižili Baturinu, a za njega koliko znam nije došla još niti jedna ponuda, a kamoli neka koja bi Bobana izula iz cipela.
  • Mali dioničar
    18.7k
    Vrbančić je dosta bolji igrač od Vidovića.Carrasco

I Carrasco je dosta bolji igrač od Soudanija.
  • rokikaciga
    8.1k
    Carrasco iz Atletico Madrida?
  • Mali dioničar
    18.7k
    Carrasco iz Atletico Madrida?rokikaciga

Ne, iz Club Deportivo Palestino.
  • emilperska
    12.8k
    Kaj nisu bili ligamenti?GeneralNapoleon

TM nema zapise o tome, a ja se ne sjećam isto. Možda nešto kao dijete, neka netko napiše tko zna više..
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Krivo sam zapamtio. Vidio sam sad clanak koji je govorio o operaciji gleznja. Valjda je bilo to.

Tocno je da je u jacim utakmicama podbacio. Ali sad sam bas pogledao i izravno nam je donio 6 bodova svojim golovima protiv Osijeka, i dva put protiv Varazdina. Ali uz to su gotovo svi njegovi golovi i asistencije bili "otvarajuci". Protiv Slavena gol za 1:0, protiv Rudesa asistencije za prva dva gola, protiv Istre gol za 1:0, protiv Slavena asistencija za 1:0 i gol za 2:0. To isto nesto znaci.
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Zasad mi se sviđa smjer kojim idemo. Možda se čini da dovodimo previše prednjih veznih, ali svi ti igrači su polivalentni i mogu igrati više pozicija. Uostalom, minimalno do siječnja igramo na tri fronta i stvarno je bolje da imamo više kvalitetnih opcija jer smo prošle ezone upravo zbog mnogih ozljeda patili.

Ako ćemo imati i Jagušića i Vidovića uz Stojkovića koji je već ovdje to zvuči baš odlično. Mislim da će za svu trojicu biti dosta minuta jer sva trojica mogu igrati više pozicija prema naprijed, a Mudražija kao backup će isto imati dosta prilika.

Mislim da ne bih pretjerao kada bih rekao da su nakon Baturine i Luke Sučića to trojica najboljih hrvatskih mladih prednjih veznih.
  • SAS1987
    19.2k
    Vidović nije pretjerano oduševio kad je bio kod nas, zabio je dosta golova, ali je u jačim tekmama uglavnom bio neprimjetan.Mr Anderson

Gabriel Vidović je jedan od igraća od kojih se jako puno ocekuje a onda se shvati da je, kad je prošli put igrao za nas imao 19 ili 20 godina. Pozdravljam transfer :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.