• Shkera
    53
    Faul čisti, offside sam mislio da je mali, ali očito nije
  • NORTE
    16.1k
    Nisu pokazali kako si je Pedri petom prebacio loptu iza leđa u for.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Ova Španjolska je čista perverzija od nogometa...igraju se kak na haklu, al su ludo učinkoviti iako puno i dopuštaju no to ih ne brine baš jer kak da su stalno svjesni da su tolko dobri da budu uvijek zabili gol više
  • rokikaciga
    1.7k
    Veseli me što je (jedan od) stvoritelj starije generacije ovakve Španjolske sada u Maksimirskoj 128 :smile:
  • Sajla
    9.2k
    ide Olmo u igru. naprijed, Dani!
  • KtcGoat
    646
    To ispadanje od Francuza se sad i ne cini tako lose hehe
  • Mr Anderson
    11.9k
    Rapsodija Španjolaca, divota ih je gledati, ovaj Yamal je stvarno čudo od igrača. Badave Francuzima fizička moć kad ovaj miks njihovih bivših kolonija nema vica ni ideje u ekipi.
  • Pacho
    1.3k
    Kakva utakmica
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    Utjecaj Cherkia u pola sata igre je maestralan

Španjolcima se skoro obila o glavu prerana "revija" na terenu sa stavljanjem ovog "Kange" u napad, Viviana na stopera, a ni Olmo se nije proslavil kod trećeg gola

stvoritelj starije generacije ovakve Španjolskerokikaciga

Ovo je ipak malo drugačija Španjolska...direktna, okomita, sa smanjenim posjedom (44%) i u kojoj pola momčadi čine Baski...al nevjerojatno zabavna

Teamwork Oyarzabala i Merina uz dozu lucidnosti za udžbenike, Yamal genijalac, a Simon je skinul gomilu teških udaraca

Fun fact: u početnom sastavu Španjolske dva igrača Sociedada kraj kojih je Luka Sučić bil igrač sezone u klubu.
    Nagradno pitanje: dal bu Luka Sučić startal za repku ovog produženog kvali-vikenda?
  • Mlađi referent
    12.8k
    Nije uopće loš ovaj Lamine za jednog precijenjenog klinca
  • mlinchica
    3.1k
    Utjecaj Cherkia u pola sata igre je maestralanZrnTSCHeZ

Kao i jučer Francisco C. kod Portugala, zar ne? Mislim samo na utjecaj, ne uspoređujem ih kao igrače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.