• Crle
    1k
    Što točno? Daj dokaz kada optužuješ da je netko nešto podržavao.

I naravno da ću slakat jer vi samo tražite razlog sa trovanjem. Nije ni bitno da li je istina. Bitno je da postoji nešto i da se priča. Čujem i ja svašta pa mi ne pada to javno pisati po forumu samo da bi se digla prašina. Vi ni ne kuẓ̌ite da i sami nanosite štetu klubu i otežavate ljudima koji se trude da klub bude bolji i uspješniji.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Stari moj koliko je trebalo za Mamica? Kaj ti misliš da je to tako jednostavno? Tu sam napisao u nekoliko navrata da podržavam DP…. Šta bi trebali sjediti i šutiti?
  • ElDorado
    4.2k
    Je baš naše laprdanje ovdje nanosi štetu klubu pa su zato Mmaeeu dali veliku placu.
  • Crle
    1k
    Kakve to ima veze sa dokazima?

Ovdje se sere po apsolutno svemu od početka. Što misliš koliko je toga bilo opravdano i istina?

Tko je onda imenom i prezimenom kriv uz MM?
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Nećeš na tanak led samnom…
  • ElDorado
    4.2k
    ja stari ne kuzim kaj ti hoces dokazati? Da se dobro i posteno radilo i nije bilo srece?
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Ja ne znam tko si i koja je tvoja agenda, ne znam jesi li samo jel talentiran za neke druge stvari ili ti imaš neku svoju agendu pa se praviš… Ali sada te držim na oku…
  • NitkoBitan
    27.1k
    Debilcicu tu si 5 mjeseci i solis pamet ljudima koji su na forumu nekoliko godina. A da ne govorim o stancanju komentara kojih si danas natukao jedno 50 a nemres ih na prste jedne ruke izbrojat smislenih, normalnih i strukturiranih.

Nisam ni siguran da si novi ovdje, odnosno da ti je ovo prvi profil. Bilo je takvih poput tebe koji nisu bili dugog roka trajanja, a mozda si i reinkarnacija jednog od tih.
  • Crle
    1k
    Aj ohladi malo sa ovakim spikama.
  • NORTE
    16.1k
    Najveći grobari dinama su navijači koji stalno nešto pametuju.Crle

Navijači koji "stalno nešto pametuju" nisu prodavali i kupovali igrače, niti su odgovorni za neuspješnu sezonu bez trofeja i LP.

Navijači koji stalno nešto pametuju su upozoravali na ovakve grobarčine koje su direktno koštale klub nebrojeno milijuna eura.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Navijači koji stalno nešto pametuju su upozoravali na ovakve grobarčine koje su direktno koštale klub nebrojeno milijuna eura.NORTE

Top si rekao….
  • Crle
    1k
    Ali je tim "navijačima" problem ta jedna sezona bez trofeja. Bilo nas je i što smo znali da ne treba uzeti Bjelicu, pa što sada treba jašiti po tome? Ovdje se baljezga kao da se u kontinuitetu rade ne znam kakve greške. Da se ne spominje kakve se sve stvari ovdje pišu zadnjoh godinu dana.
  • Crni86
    11.1k
    problem ta jedna sezona bez trofejaCrle

Problem je ta jedna sezona protiv nikad gorih protivnika, sezona gdje si izgubio titulu od kluba koji ima 7 puta manji budget, sezona sa nikad manje bodova, sezona sa nikad gadljivijom igrom. A s druge strane nikad vise para od lige prvaka i nikad veca posjeta u maksimiru zadnjih 20 godina.

Nemojte opet te price “navijaci placu jednu sezonu bez trofeja”. Ne, place se jer se j…. Idilicna situacija, gdje si se doslovce trebao pojavit i uzet trofej pretvorila u ovu brutalnu sramotu.

Dobio sam skoro ćir na želucu od nase igre ove sezone, a ti pricas o trofejima boga ti draga
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Znaci dao sam si truda i prošao tvoje stare postove, ti nisi u niti jednom trenutku dao niti jedan ali nimalo kritički pogled prema jednom našem radniku, dapače si branio do kraja razuma.

Sto mene dovodi do dva zaključka:

Ili ti misliš da je bilokakva kritika zlonamjerna i ikakvo kritiziranje ičega nije dobro došlo… Sto je dosta los stav i štetan prema onima koje pokušavaš zaštiti iz vise razloga

Ili imaš neku vlastitu agendu da se ne dira nekog čovjeka…

Pretpostavljam, tj. Nadam se da je ovo prvo. Jer ne razgovarati o problemima dovodi do misinformacije i gubljenja povjerenja u ljude koji su izabrani i time se radi veća šteta DPu nego da se otvoreno komunicira. Također gubi se mogućnost objašnjavanja da su neki ljudi iz nekog kolektiva jednostavno štetni i izigrali su povjerenje nekih… ako se brani ta neka fiktivna osoba cijelo vrijeme ispada da svi još uvijek stoje iza njega i njegovih odluka sto je kontradiktorno s naglim potencijalnim otkazom. Čime se u slučaju izlaska dokaza ne samo implicira osoba nego svi koji su stajali iza njega, sto je jako opasno za sve i za cijeli proces demokratizacije… Ovakve stvari je u nekim procesima je bolesno teško dokazati jer se uvijek čovjek može braniti nesposobnošću i krivim procijenama…. Zato je trebalo i toliko dugo da se osudi Zdravka. Ako bi uzeli tvoj trenutni model ponašanja mi smo tu svi skupa trebali braniti Mamica do osude jer jebiga nije mu ništa dokazano. U nogometu iako je teško dokazati zakonski neke stvari, ali lako je razumno zaključiti…

E sad stari moj ti biraj svoj stav na ovoj temi dalje, ako nastaviš pilati po svome nakon sto sam potrošio dosta vremena i razumjevanja pokušavajući ti objasniti logički neke stvari… Smatrati ću te osobom koja ili ne može donositi neke kompleksnije zaključke ili osobom s agendom. Ne znam sto je gore.

I ovo sam ovdje napisao da svi mogu lijepo pročitati… Da znaju da sam se fkt potrudio…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.