• og1986
    2.9k

Slažem se. A i ima 25 godina, tako da ako želi nešto napraviti bolju karijeru u ligi petice, vrijeme mu je.

Ako nemogu u Dinamu valjda će ga tamo motivirati za bolju igru.
  • xavier
    12.1k
    A i ima 25 godina, tako da ako želi nešto napraviti bolju karijeru u ligi petice, vrijeme mu je.og1986

Mene uvijek fascinira ta briga za igrače kojima je "vrijeme da naprave karijeru u ligama petice". Zašto bi navijač Dinama razmišljao o tome?
  • og1986
    2.9k

Pa kad već se šeta kada igra za Dinamo i vidi se da ga boli ona stvar, neka ode negdje gdje će imati tu svoju "motivaciju", a ne da guši druge igrače u Dinamu.

I ja bi bio sretan kada bi igrači ostajali do kraja karijere i igrali punim plućima za Dinamo, sa igračke strane većina ih želi atraktivnije lige, pa ako je on jedan od ovih drugih neka ide.
  • Krizy
    59.3k
    TuttoMercato: Bologna želi Menala.
  • deda
    38.8k
    Nek daju 5 milja i njihov je :wink:
  • Mali dioničar
    17.8k
    Nadam se da cemo dobiti boljeg igraca kasnije, ali i neki slabiji ce pruziti vise nego ovakav PetkovicInfinity

Recimo Čolak (hipotetski jasno) nema taj Petkovićev potez i zadnji pas koji Petković ima vrhunski, ali Čolakov voljni moment i pošteni pristup može od Čolaka napraviti mini Mandžukića.

Sad pitanje je da li Dinamu više treba centarfor egzekutor tipa Čolak ili centarfor savršene kontrole i zadnjeg pasa tipa Petković.
  • deda
    38.8k
    Postoji i interes Aston Ville za Oršića samo da notiram.
  • Neki tip
    21.3k
    Sad pitanje je da li Dinamu više treba centarfor egzekutor tipa Čolak ili centarfor savršene kontrole i zadnjeg pasa tipa Petković.Mali dioničar

U igri u kojoj krila ili ne postoje kao takva ili nemaju važnu ulogu, a što će izgleda kod Mamića u odnosu na Bjelicu biti slučaj, onda je "Čolak" (takav tip napadača) logičniji izbor od Petkovića.

Da se razumijemo, Petka u kombinaciji s Oršićima i Olmoima bih gledao 100 godina i ne bi mi dosadio, ali slijedi nam drugačiji tip nogometa, a i Petko nažalost ima nešto drugačiji pristup..
  • xavier
    12.1k
    Nekako mislim da će Miško puno previše tražiti za Čolaka...inače bi se to više nego lako riješilo kompenzacijom jer mi imamo puno igrača viška, a Rijeka ima puno rupa koje mora zakrpati, ali čini mi se da je Miško u fazi kad mu treba isključivo keš.
  • Infinity
    19.1k
    Jel mozemo dobiti za Petka 7-8 milijuna? Ako mozemo onda mi za Colaka nije puno dati 3-4, mada za te pare mozemo mozda dobiti i boljeg od Colaka, pogotovo ako je slobodan pa te pare kompenziramo kroz placu. Naravno da teta u knjigovodstvu drugacije razmislja i ima druge racunice, ali govorim da bi mi to bilo OK. Prije godinu sam pljuvao tog Colaka, Petko mi je bio Bog i vise od Boga, al Petka danas boli k* za nogometom ili mozda samo za Dinamom. Ne moramo dovesti nikog, smatram da bi i Gavro i Andric lakse disali kad bi ovaj otisao, jer bi imali sigurne dodatne minute, osjecali bi se bolje, potrebnije i vjerujem da bi nam pruzili vise nego sto nam Petkovic sad pruza. A on nek ide i u Luch Energiju, briga me i koliko ce zaraditi i kakav ce nogomet igrati i koliko ce koristiti reprezentaciji i slicno. Sretno mu bilo, nek zabije 100 komada u LP za Real ako koze i ako mu se da.
  • Kwedi
    3.9k
    Ne moramo dovesti nikog, smatram da bi i Gavro i Andric lakse disali kad bi ovaj otisao, jer bi imali sigurne dodatne minute, osjecali bi se bolje, potrebnije i vjerujem da bi nam pruzili vise nego sto nam Petkovic sad pruzaInfinity

ja zaista ne znam kaj to može Andrić pružiti u Dinamu.

u Inkeru na proljeće nije bio u stanju dominirati, a ispali iz lige.

ako je potreban za penale, sve pet al za manje pare mogu ih i ja pucat.
  • Mali dioničar
    17.8k
    ako je potreban za penale, sve pet al za manje pare mogu ih i ja pucatKwedi

Za penale kupiš Krstanovića. Daš mu da trenira klince i staviš u ugovor da puca penale. S obzirom na 5 zamjena, može to raditi do svoje pedesete.
  • Infinity
    19.1k
    Mozda on nije igrac za Dinamo, ali bi ga radije gledao nego ovakvog Petkovica. Evo zadnja utakmica. Petkovic sat vremena nije uradio nista. Andric je izborio penal. Na stranu pucanje penala, izborio ga je. Uradio je za deset minuta vise nego Petkovic u sat vremena.
  • Kwedi
    3.9k
    u zadnjoj utakmici Petko je igrao povučeno u kombi sa Gavrom.

to su zadnji put igrali na silu u finalu kupa protiv Rijeke u Puli.

dal je bila kurcobolja jer je Gavro bio više naprijed i bliže golu, a ovaj se morao vraćat i imat defanzivnije zadatke - ne bi me čudilo.

al loša pojedinačna igra može biti i kao rezultat potpuno promašene taktike gdje je curilo na sve strane, igra nije postojala i naravno da mijenjanje modaliteta pozicija i načina igre utječe na igrače.

evo, maknimo se od Petka - di je Oršić s formom i igrama nakon što je Bjelica otišao?
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Imam osjećaj da Petković očito ima preveliku kur*obolju..

I nek ima, mislim sa obzirom tko mu je trener i na stvari u klubu i ja bi.

E sad ako ga prodamo ostajemo na 3 napadača(Kulen,Andrić i Gavran) ali ni jedan upola dobar ko Petko..

Pare koje se zarade na Petka u slučaju prodaje,najbolje možda pola uložit i dovest upola dobrog napadača kao što je on. Sa obzirom na upravu našu, forsiranje Andrića i smotu Kulenovića je očito "ono" što nas čeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.