• NitkoBitan
    27.1k
    To je Tarzanov problem, ne Dinamovvlatkomarkovic

Dinamov problem je taj sto ce vrlo vjerojatno iduce sezone imat slabo korisog napadaca na najvecem ugovoru u klubu te ce to smanjit prostor za dovodenje novog napadaca i izgradnju momcadi.

Rekao sam ja i prije da ce senatori postat jbn uteg klubu a to su bome i postali. Petkovic, Pjaca, Ademi... grazie i arrivederci. Mi smo hrvatski Real i nitko nije veci od kluba.
  • rokikaciga
    1.7k
    Ja sam malo sprdao Godu, ali sam išao provjeriti malo neke snimke i one divne grafove koje @Omake stavlja...Goda kao backup npr Tayloru bi bila skroz dobra kombinacija. Goda je defenzivno dobar, naprijed malo manje i ono najbitnije - školovani bek. A ne desni bek/krilo/šestica koje glumi ljevog beka.
  • Droljo
    16.6k
    defenzivno dobar, naprijed malo manjerokikaciga

Prošle sezone zabio 4 gola u 5-6 kola ako se ne varam...
  • JakovK6
    89
    Jajalo trenutno nema niti UEFA C licencu, mislim da ne može biti u stožeru
  • dd29
    696
    s obzirom da mitrovski odlazi iz varaždina, bilo bi lijepo kad bi vrba tamo odradio posudbu (ako nije u planovima za prvu ekipu kod nas i ako ga, naravno, varaždin želi)
    šafarić se pokazao kao dosta dobar trener

opet igraju kakvu takvu europu, makar 2 utakmice
    spominje se i odlazak stopera lamine ba, možda moreno može uskočiti
  • emilperska
    10.8k
    Nekako mi nevjerojatno i apstraktno zvuci da 3 napadaca istovremeno odlaze i dolaze nova 3 tako da bi ako je istina da se rjesavamo Petka i da se zelimo rijesit Marićevog Kange, mislim da Kule definitivno ostaje, usprkos upisima ovdje..

Osim ako nije plan da Kanga ostane ili ga bas nigdje ne utopimo..
  • Laugreano
    4.1k
    Taylor ima smisla ako cemo ga koristit kao inverted beka, ono sto je Canavaro pokusao sa Franjicem. Tu je on top. Sa te pozicije je Celtic glavni kreator i to super radi. Nisam siguran da Kova tako igra.
  • Ivdzo11
    6.7k
    • Blizu napadac, brazilac koji igra u Europi
      Vidovic blizu
      Sve vise se spominje Jurisic
      Valinic na stand by
  • Sajla
    9.2k
    Sve vise se spominje JurisicIvdzo11

ne znam koliko ima istine u svemu, ali upravo čitam da je navodno odbio našu ponudu jer je plaća samo neznatno viša od one koju ima u Osijeku. ne uzimam to kao istinu, ali moram primjetiti da i on na terenu i ovi kaj o njemu pišu rade sve da se dečko zamjeri dinamovim navijačima.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Baš me zanima tko je taj Brazilac u pitanju. Ako je naravno to istinita priča...
  • Peškaman
    7k
    Napadač,Brazilac, igra u Europi, sad kad krene traženje :lol:
  • Dani Olmić
    1.6k
    Znaci nikaj novog….
  • Efes Pilsen
    11.3k
    svi veliki Dinamovci, ali samo za 2-3 puta veca primanja. Igrajte decki u Osijeku, neka vas, hvala.
  • Nolifer
    11.3k

Nadam se da nije neki novi Kanga u igri s bonusom od 3 tisuće po golu :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.