• rokikaciga
    8.1k
    čovjek iz JajcaCommon Sense

Mi smo svi iz jajca prijatelju
  • scooniepenn
    6k

Nadam se da će barem 1 napadač ostati, jer rješavanje sve trojice baš i nema smisla. Ovo za Kangu ima jedino logike ako je posudba s obveznim otkupom pa da vratimo uloženo.
  • Brusa
    3.7k
    Kanga isto vjerojatno (ako se nađe klub koji bi preuzeo obveze prema igraču).Common Sense

Dakle, malo vjerojatno...
  • NitkoBitan
    33.7k
    Računajte da Petković odlazi gotovo sigurnoCommon Sense

Gdje ce on majstore? Nitko nece dat mimimalno 1,5 mil po sezoni za poluinvalida.

Tu je sef, placa dobra i redovna, odigra pokoju utakmicu u sezoni i to je to, njemu i vise nego dobro. Koja presica da podigne imidz medu navijacima i kao da je vise bitno koliko klub daje para za takvu korist.
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Točno…

Sto se tiče Kange uvijek se možemo okrenuti Turskoj i sl. ligama….

Gdje ce on majstore? Nitko nece dat mimimalno 1,5 mil po sezoni za poluinvalida.NitkoBitan

To je Tarzanov problem, ne Dinamov
  • rioda
    12.2k

Danas Kovačević nije spominjao Jajala kad je govorio o stožeru
  • Ludovic IX
    10.2k
    tarzanov je problem taj što se mora brinuti da dobijr postotak od njegove plaće od sezone 26/27 jer do 30.6.2026. Petko ima ugovor. Kako je teško ds ce netko na osnovu ovogodišnjih igara sad htjeti petka na plaći od 1+ milion, po meni je vjerojatnost puno veća na strani togs da ostaje do iduće sezone a onda što bude, bude. On u neke nedodjije neće tj neće žena ili neda jerko. Znaci dolaze u obzir samo neke destinacoje koje su jerku prihvatljive
  • plavadesetka
    74

Evo i Vecernji spominje Godu: https://www.vecernji.hr/sport/dinamo-se-pojacava-na-deficitarnim-pozicijama-ovo-su-igraci-s-kojima-plavi-traze-povratak-titule-1866642

Ne znam jesu li oni pokupili od TransferFeeda ili obrnuto, ali mi taj transfer nema smisla za nas...
  • NitkoBitan
    33.7k
    To je Tarzanov problem, ne Dinamovvlatkomarkovic

Dinamov problem je taj sto ce vrlo vjerojatno iduce sezone imat slabo korisog napadaca na najvecem ugovoru u klubu te ce to smanjit prostor za dovodenje novog napadaca i izgradnju momcadi.

Rekao sam ja i prije da ce senatori postat jbn uteg klubu a to su bome i postali. Petkovic, Pjaca, Ademi... grazie i arrivederci. Mi smo hrvatski Real i nitko nije veci od kluba.
  • rokikaciga
    8.1k
    Ja sam malo sprdao Godu, ali sam išao provjeriti malo neke snimke i one divne grafove koje @Omake stavlja...Goda kao backup npr Tayloru bi bila skroz dobra kombinacija. Goda je defenzivno dobar, naprijed malo manje i ono najbitnije - školovani bek. A ne desni bek/krilo/šestica koje glumi ljevog beka.
  • Droljo
    23.3k
    defenzivno dobar, naprijed malo manjerokikaciga

Prošle sezone zabio 4 gola u 5-6 kola ako se ne varam...
  • JakovK6
    288
    Jajalo trenutno nema niti UEFA C licencu, mislim da ne može biti u stožeru
  • dd29
    858
    s obzirom da mitrovski odlazi iz varaždina, bilo bi lijepo kad bi vrba tamo odradio posudbu (ako nije u planovima za prvu ekipu kod nas i ako ga, naravno, varaždin želi)
    šafarić se pokazao kao dosta dobar trener

opet igraju kakvu takvu europu, makar 2 utakmice
    spominje se i odlazak stopera lamine ba, možda moreno može uskočiti
  • emilperska
    12.8k
    Nekako mi nevjerojatno i apstraktno zvuci da 3 napadaca istovremeno odlaze i dolaze nova 3 tako da bi ako je istina da se rjesavamo Petka i da se zelimo rijesit Marićevog Kange, mislim da Kule definitivno ostaje, usprkos upisima ovdje..

Osim ako nije plan da Kanga ostane ili ga bas nigdje ne utopimo..
  • Laugreano
    4.8k
    Taylor ima smisla ako cemo ga koristit kao inverted beka, ono sto je Canavaro pokusao sa Franjicem. Tu je on top. Sa te pozicije je Celtic glavni kreator i to super radi. Nisam siguran da Kova tako igra.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.