• Orc123
    11.8k
    Jurisica nw zelim vidjeti 100m od stadionu a ne u klubu!! Kakav crni Jurisic.....ljiga teska. Ako trazimo karakterne igrace kako se onda on uklapa u to!?
    Em je ko igrac defanzivno 0, em ko karakter kako vjetar puse. Da sutra ode u Hajduk pricao bi da je najveci Hrvatski klub o da mu oduvijek bila zelja igrat na punom poljudu!
    Jbt takvi igraci!
  • Jos-Optimus
    5.7k
    s kim se ti svađaš?
  • javolimtebejako
    2.4k
    Plus dobro mi je kako o sebi govori u trećem licu.Mali Zeus

zna se koji je OG insajder koji govori o sebi u trecem licu. MV :heart:
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Orc123 s kim se ti svađaš?Jos-Optimus

Krenulo je doba godine kada Orc kreće u svoje litanije. :lol:
  • Orc123
    11.8k
    joj daj prosim Vas...drobite samo da drobite...cinjenica da nisam ni u top 20 vise na ovoj temi a kamoli da pisem litanije! A sto se tice Jurisica spomenuo ga Nicota!
  • Droljo
    16.6k
    Sam kuhajte. Poslije bute kukali
    :snicker:
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus joj daj prosim Vas...drobite samo da drobite...cinjenica da nisam ni u top 20 vise na ovoj temi a kamoli da pisem litanije! A sto se tice Jurisica spomenuo ga Nicota!Orc123

Pa nisi bio do sada, al s obzirom da je lipanj vjerujem da ideš jako sve do rujna! :strong:
  • Crni86
    11.1k
    Strah od Brage za Vidovica? Nekako sam uvjeren da Gabriel ima ponudu nas i Brage na stolu, da bi svaki put odabrao nas makar oni nudili i vise novaca.
  • Jaro
    10.3k
    Krenulo je doba godine kada Orc kreće u svoje litanije. :lol:Mali Zeus

nešto ko airplay Mariah Carey u studenom :rofl:
  • rokikaciga
    1.7k
    PAOK ponudio ugovor Tayloru

Je li on jos u kombinacijama za nas ili je propalo kao Grcka?
  • ElDorado
    4.2k
    Znači ipak je Ramšak
  • skener
    2.9k
    Do kada bi trebali imati definiran kadar za sljedeću sezonu?

- Koliko imam informacije, pokušat ćemo da do 18. lipnja bude sve na 90 posto
  • GeneralNapoleon
    1.7k
    S obzirom da za sada imamo od 5,5 gorucih pozicija rijesenu pola, dok za vecinu njih nema ni nekih traceva, mora da ce se onda sljedecih dana dodati gas inace nam se crno pise :lol:
  • Olmic
    4.7k
    Nadam se da taj Ramasak nece bit prvi izbor
  • OsamŠest
    5.3k
    Znači tema će izgorit u naredna 2 tjedna..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.