• austrijanac
    7.1k
    Nekako sam uvjeren da nije on tako daleko od Dinama kao što se tu predstavlja.

Za Milan ću iskomentirat kad za to dođe vrijeme, AKO ode tako.
  • Droljo
    16.6k
    ali teško je proniknuti u način razmišljanja tih igrača.Mr Anderson

Istina. Ja bi otišao saudijicima prije par godina na dvije sezone i od pola para napravio dinamu stadion. Tu bi oprao svu ljagu i sve. Ali to sam ja...
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Ostat će nam zadnji utisak upravo taj, ako ponovno kiksamo u grupnoj fazi protiv nekih Kajmana, da se mogao vratiti a nije.
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus Ostat će nam zadnji utisak upravo taj, ako ponovno kiksamo u grupnoj fazi protiv nekih Kajmana, da se mogao vratiti a nije.Tvrdica McTvrdi

Ček ne kužim, kiksat ćemo zato kaj je igrao u Milanu, a nije se vratio kod nas?

I u čije ime ti točno govoriš?
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Ah...Ako ispadnemo u grupnoj fazi (ili se ne kvalificiramo uopće, neuspjeh u svakom slučaju) i on se umirovi, zadnji potez njegove karijere koji ćemo pamtiti bit će da je mogao doći kod nas, ali nije nego je odabrao odigrati sezonu u Milanu i boriti se za 6. mjesto. Da još jednu parabolu upotrijebim, imao si najbolju baku na svijetu, godine divnih uspomena, ali zadnji potez joj je bio da je kuću prepisala nekom random susjedu. Bi li sva da divna sjećanja nestala, ne bi, ali taj čin bi bacio veliku ljagu na cijeli prijašnji život.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Jedna od boljih parabola koje sam ovod pročitao. :grin:

Da, al ovdje se radi o baki koja nije nešto baš držala to tebe i nakon što je odselila iz grada nije ti se puno, ako i ikada javljala. Tako da se nadaš da će se možda vratiti, al te ne iznenadi ni šokira što neće.
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Fair enough, ja uzimam iz svoje perspektive gdje su Dinamo i reprezentacija jednako važni, gledajući samo Dinamo ili ako je nekome Dinamo puno značajniji onda se slažem.
  • rioda
    8.6k

I još ti je ukrala dio džeparca iz novčanika i pravila se da se ne sjeća :lol:
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ma kužim te, ja gledam iz malo drugačije perspektive.
  • Mali Zeus
    17.4k
    I još ti je ukrala dio džeparca iz novčanika i pravila se da se ne sjeća :lol:rioda

da da :lol: :rofl:

Pokrala unuka i pokupila se.
  • Hrc-Vg
    718
    Šanse da ko mali nije navijao za Hajduk kao klinac iz Obrovca su 1%. Moj stari je porijeklom blizu i 99% ljudi tamo navija za Hajduk.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Nasli su mu sliku u dresu od Milana u djecackim danima i sad je odjednom navijac Milana te mu se ostvaruje djecacki san.

Ja sam ko klinac obukao dresove vjerojatno 10 razlicitih klubova i reprezentacija od kojih su mnogi rivali.
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus Šanse da ko mali nije navijao za Hajduk kao klinac iz Obrovca su 1%. Moj stari je porijeklom blizu i 99% ljudi tamo navija za Hajduk.Hrc-Vg

Dobro i?

I Petković je navijao za Hajduk.

Uopće ne kužim poantu, ne želi doći u Dinamu jer mu i dalje drag Hajduk?
  • über alles
    1.9k
    Ja sam u soku
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Ja ću samo spomenuti da je poznati “papučar” spakirao ženu i djecu, ostavio puste milijune u Arabiji i otišao u Split da bi ispunio želju kumu i u godinu dana se zamjerio i pokvario si sliku za pola Hrvatske zbog kluba s kojim prije nije imao veze, a vi i dalje tražite Modriću izgovore da ostane “fit”, da mu netko ne “spominje mater” u Koprivnici ili što god ste već spomenuli.

Prije ravno 17 stranica sam ovdje pisao da lika Dinamo ne zanima niti malo i da se odmah pripremite da će potpisati za neki random klub. Upravo to se i događa. Baš me zanima hoće li ga netko od “naših” novinara pitati sad na reprezentaciji nešto vezano uz povratak u Dinamo ili će mu podilaziti kao što su radili pola karijere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.