• crophantom
    739
    Možda osjeca da ne može više igrati na top razini pa ide u ove slabije klubove koje mi šamaramo na Maksu čak i s Cannavarom na čelu.
    Ali da, covjek je kao bio veliki navijac Barcelone, pa Reala, sad Milana, za 2 godine će fakat od malena biti navijac Monaca.
  • Mali Zeus
    17.4k
    A mislim da je razlog za to upravo preferencija Hajduka koju vuče od mladosti.Hrc-Vg

Ajmo ne bit ko tovari koji tvrde da su svi hajdukovci od rođenja pa to skrivaju. Čovjek sigurno ne navija za njih, al da je i nama nešto privržen nije. Nek ide u Milan, al dajte najte s tim spikama o njemu i Hajduku.
  • Mali Zeus
    17.4k
    zašto sad ić u Milan? Ili odeš u dinamo ili završiš karijeru, ovaj potez njegov mi nikako nije jasan, dapače, baš bizaranwolfgang14

Milan ne igra Europu, znači igrat će jednom tjedno i on to u tim godinama i s postojećom formom može, a igra u vrhunskoj ligi i u top klubu.
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Ukoliko ne uzmemo pehar u Americi, ostat će upamćen po ovome da nije došao. Isto kako ću Raketu pamtiti kako ulazi u svlačionicu sucima na Rujevici, a ne penale u Rusiji. Zadnji dojam je ključan kod ljudi...barem se Perja uspio rehabilitirati. Maksimalno sam uvijek branio epizodu "ne sjećam se" jer smatram da je on jedan nacionalni simbol kojeg treba čuvati, ali ako stvarno stavi potpis za Milan podržavam da se teren preimenuje kako je netko napisao neki dan.
  • masacusec
    5.4k
    stavi potpis za Milan podržavam da se teren preimenujeTvrdica McTvrdi

Postoji puno veći i neoprostiviji razlog za preimenovanjem pomoćnog terena od ovog šta si naveo.
  • Mali dioničar
    17.5k
    Ukoliko ne uzmemo pehar u Americi, ostat će upamćen po ovome da nije došao.Tvrdica McTvrdi

Ne moraju su ni vraćati ako opet izgube u finalu.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ukoliko ne uzmemo pehar u Americi, ostat će upamćen po ovome da nije došao.Tvrdica McTvrdi

:lol:
  • Ritam Ulice
    592
    Htio sam napisat da je govno od covjeka, al necu jer ne bi bilo ok.
  • Droljo
    16.6k
    Lik je u rijeci. Pa zašto novinar neki ne pita luku jel dolazi u dinamo? Jel to toliko teško? Da je tovar već bi 30 kvazi novinara ubijalo sa pitanjima o hajduku. A luka je jasno rekao za koga (u Hrvatskoj) mu srce kuca kad su ga pitali nešto oko rakitića u hajduku...
  • Tvrdica McTvrdi
    328
    Da se književno izrazim, do sad smo prosili i čekali, teren je bio isto jedan od načina, ali tim potpisom je očito da bira drugoga i onda nema smisla više.
    Urnebesno, kao i u Katru, pa utihnuli svi nakon Brazila. Možemo definitivno do kraja
  • Mali Zeus
    17.4k
    ↪Mali Zeus Urnebesno, kao i u Katru, pa utihnuli svi nakon Brazila. Možemo definitivno do krajaTvrdica McTvrdi

Fakat jest urnebesno, sori. I to da će se pamtiti da nije došao u dinamu ako ne uzmemo pehar i to da misliš da možemo do kraja.
  • Ritam Ulice
    592
    Treba prvo proc gibraltar onda cemo lako dalje
  • Captain America
    20.4k
    ponavlja se prica sa šukerom..veliki igrač,govno od čovjeka..tako i lukica..neka njega sto daljeshameless86

Po čemu je govno od čovjeka? Govno je jer želi igrati ligu petice za 2-3x veću plaću umjesto da svaki drugi vikend ide u Vinkovce, Goricu ili Koprivnicu? Jesu li onda svi naši igrači koji su otišli van govna jer žele igrati na višoj razini?

Možemo se mi busati u prsa kako smo pobijedili taj Milan, ali to je drugi klub po broju osvojenih LP i sasvim je logična odluka odlazak u Milan ako te Milan želi.
  • sport
    4.7k
    Možemo li teške riječi ostaviti kad potpiše za nekog drugog a ne za Dinamo.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Nije mi žao ako ne dođe, ali teško je proniknuti u način razmišljanja tih igrača. Imam dojam da je njima nakon igranja u vrhunskim klubovima ispod časti doći u HNL. Uz poneki izuzetak. Sjećam se da je svojevremeno i Boban govorio kako će završiti karijeru u Dinamu pa je ipak iz Milana otišao u fucking Celtu i tamo završio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.