• Ritam Ulice
    870
    Neki dan je @Big Daddy tu na forumu rekao kako on ima pouzdanu informaciju da modric dolazi, tak da mi nije jasno kaj ste se svi uzjebali.. sve je rjeseno
  • fakin
    917
    Boban pozvao modrica u Dinamo, on otisao u Milan.

Kao sto sam i napisao prije koji tjedan, njega Dinamo uopce ne zanima, nije on Olmo ili Orsic.

To je to, kljucati temu
  • OsamŠest
    5.6k
    Boban pozvao modrica u Dinamo, on otisao u Milan.fakin

Šteta kaj nije otišao u Dinamo kad ga je zvao u Milan..
  • Noel
    12.8k
    Da je Boban htio Modrića i da je Modrić htio u Dinamo to bi se već dogovorilo bez ikakvih problema. Čovjek je tu u Hrvatskoj sa repkom na okupljanju našli bi se Boban i on u tren oka dogovorili sve..
  • wolfgang14
    2.5k
    Koja je svrha ić sa 39 godina u Milan? Imao je legendarni trenutak u madridu na zadnjoj utakmici, zašto sad ić u Milan? Ili odeš u dinamo ili završiš karijeru, ovaj potez njegov mi nikako nije jasan, dapače, baš bizaran
  • Dani Olmić
    1.7k
    Evo objavio je i Fabrizio Romano da Luka ima ponudu na stolu ugovor do lipnja 2026 sa plaćom od 3,5 milja € :fear: … uz opciju da se produzi na dodatnu godinu do 2027 … bojim se da se tema oko Luke moze zatvorit na forumu

Stvarno steta, imam osjecaj da Luka nije ni sekundu razmisljao o mogucem povratku u Dinamo … nekako mi je taj osjecaj baš cudan i neobjasnjiv…
  • Nogo
    7.8k

Gasi sve, motaj kablove i zaključaj temu.
  • Dani Olmić
    1.7k
    jad i bijeda… bas zalosno ako ispadne tako „jeftino“

Pa Milanom nece igrat ni LP niti ce bit u ikakvim kombinacijama za osvajanje Scudette….

A u ostalom je Dinamo ubio taj tolko mocni truli Milan
  • plavi72
    1.5k
    Ljudi se vežu za riječ,a volovi za rogove,a Luka ima slabo pamćenje i ne sića se puno toga...
  • don
    13.8k
    mlaćenje prazne slame..
  • ElDorado
    4.4k
    Prvo da se razumijemo, Modrić je sigurno najveći hrvatski nogometaš u povijesti. Prošao je put od dna do zvijezda. I u zvijezdama živi. To obećanje njemu ne znači ništa. A mislim da mu i Dinamo ne znači previše. Kao sad navijao je za Milan od mladosti. Daaaaj. A iskreno ne bi se čudilo da mu i supruga nije rekla ma kakav Zagreb, neću u Zagreb.
    A onda kaj se tiče naših interesa bilo bi lijepo, ali možda je ovak i bolje.
  • shameless86
    316
    ponavlja se prica sa šukerom..veliki igrač,govno od čovjeka..tako i lukica..neka njega sto dalje
  • Hrc-Vg
    788
    Čovjeku Dinamo ne predstavlja ništa bitno u životu…Samo jedna stepenica…I to je ok.
    Nikad se nije ni prodavao pod velikog dinamovca, a vjerovatno mu je Hajduk u srcu i draži s obzirom na to da je kao klinac sigurno bio njihov navijač…A kod nas je igrao par sezona.
    Činjenica da je sudjelovao u potkradanju Dinama samo olakšava cijelu situaciju iz perspektive navijača Dinama…
    Ja prije očekujem Kovu i Olma na kraju karijere, to su ljudi koji koriste svaku šansu da spomenu Dinamo i svoje osjećaje prema klubu.
  • Jos-Optimus
    6.2k
    Nije veliki Dinamovac u smislu da će nam se vratiti, stalno kao po jajima pazi što će reći...ali ipak ne voli Hajduk više od DInama, ne treba pretjerivati
  • Hrc-Vg
    788
    to je samo moja pretpostavka, ali ako obratiš pozornost na njegove izjave, ja nikad nisam vidio da je on rekao da navija za Dinamo. A mislim da je razlog za to upravo preferencija Hajduka koju vuče od mladosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.