• Ritam Ulice
    590
    Neki dan je @Big Daddy tu na forumu rekao kako on ima pouzdanu informaciju da modric dolazi, tak da mi nije jasno kaj ste se svi uzjebali.. sve je rjeseno
  • fakin
    845
    Boban pozvao modrica u Dinamo, on otisao u Milan.

Kao sto sam i napisao prije koji tjedan, njega Dinamo uopce ne zanima, nije on Olmo ili Orsic.

To je to, kljucati temu
  • OsamŠest
    5.4k
    Boban pozvao modrica u Dinamo, on otisao u Milan.fakin

Šteta kaj nije otišao u Dinamo kad ga je zvao u Milan..
  • Noel
    12.1k
    Da je Boban htio Modrića i da je Modrić htio u Dinamo to bi se već dogovorilo bez ikakvih problema. Čovjek je tu u Hrvatskoj sa repkom na okupljanju našli bi se Boban i on u tren oka dogovorili sve..
  • wolfgang14
    2.3k
    Koja je svrha ić sa 39 godina u Milan? Imao je legendarni trenutak u madridu na zadnjoj utakmici, zašto sad ić u Milan? Ili odeš u dinamo ili završiš karijeru, ovaj potez njegov mi nikako nije jasan, dapače, baš bizaran
  • Dani Olmić
    1.6k
    Evo objavio je i Fabrizio Romano da Luka ima ponudu na stolu ugovor do lipnja 2026 sa plaćom od 3,5 milja € :fear: … uz opciju da se produzi na dodatnu godinu do 2027 … bojim se da se tema oko Luke moze zatvorit na forumu

Stvarno steta, imam osjecaj da Luka nije ni sekundu razmisljao o mogucem povratku u Dinamo … nekako mi je taj osjecaj baš cudan i neobjasnjiv…
  • Nogo
    6.7k

Gasi sve, motaj kablove i zaključaj temu.
  • Dani Olmić
    1.6k
    jad i bijeda… bas zalosno ako ispadne tako „jeftino“

Pa Milanom nece igrat ni LP niti ce bit u ikakvim kombinacijama za osvajanje Scudette….

A u ostalom je Dinamo ubio taj tolko mocni truli Milan
  • plavi72
    1.4k
    Ljudi se vežu za riječ,a volovi za rogove,a Luka ima slabo pamćenje i ne sića se puno toga...
  • don
    13.3k
    mlaćenje prazne slame..
  • ElDorado
    4.2k
    Prvo da se razumijemo, Modrić je sigurno najveći hrvatski nogometaš u povijesti. Prošao je put od dna do zvijezda. I u zvijezdama živi. To obećanje njemu ne znači ništa. A mislim da mu i Dinamo ne znači previše. Kao sad navijao je za Milan od mladosti. Daaaaj. A iskreno ne bi se čudilo da mu i supruga nije rekla ma kakav Zagreb, neću u Zagreb.
    A onda kaj se tiče naših interesa bilo bi lijepo, ali možda je ovak i bolje.
  • shameless86
    278
    ponavlja se prica sa šukerom..veliki igrač,govno od čovjeka..tako i lukica..neka njega sto dalje
  • Hrc-Vg
    718
    Čovjeku Dinamo ne predstavlja ništa bitno u životu…Samo jedna stepenica…I to je ok.
    Nikad se nije ni prodavao pod velikog dinamovca, a vjerovatno mu je Hajduk u srcu i draži s obzirom na to da je kao klinac sigurno bio njihov navijač…A kod nas je igrao par sezona.
    Činjenica da je sudjelovao u potkradanju Dinama samo olakšava cijelu situaciju iz perspektive navijača Dinama…
    Ja prije očekujem Kovu i Olma na kraju karijere, to su ljudi koji koriste svaku šansu da spomenu Dinamo i svoje osjećaje prema klubu.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Nije veliki Dinamovac u smislu da će nam se vratiti, stalno kao po jajima pazi što će reći...ali ipak ne voli Hajduk više od DInama, ne treba pretjerivati
  • Hrc-Vg
    718
    to je samo moja pretpostavka, ali ako obratiš pozornost na njegove izjave, ja nikad nisam vidio da je on rekao da navija za Dinamo. A mislim da je razlog za to upravo preferencija Hajduka koju vuče od mladosti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.