• shameless86
    278
    neki dan citao bas clanak o kobašliju,pa znam odg..al nije fer pa cu šutit
    edit : deda pogodio
  • ZgDLions
    1.1k
    Bravo deda, sto bi rekli skoro iz prve.
    :up:
  • Sajla
    9.2k
    i krv svoju za plavu boju ;)

45litara.jpg
  • shameless86
    278
    ekipa,di stati na dobru janjetinu?..ide se uskoro prema dole,lagano po staroj cesti..
  • C@ptain Koons
    65
    ako ćeš prolaziti blizu Knina onda Buffet Kod Pere
  • Sajla
    9.2k
    Zbog primanja mita na Sv. Duhu uhićen liječnik koji je voditelj medicinske službe Škole nogometa NK Lokomotiva. Bolnica, privatna klinika, nogomet i malo korupcije sa strane - pa kad ti ljudi stignu sve te stvari?
  • jedan u nizu
    13.5k
    pa kad ti ljudi stignu sve te stvari?Sajla

stignu, zato na obicni rendgen cekas po 11-12 mjeseci.
  • BBBaranja
    3.5k

Vjerojatno i predaje na nekom fakultetu usput onako..
  • Sajla
    9.2k
    pa zato i radi i privatno da te tam pošalje bez čekanja
  • Droljo
    16.5k
    Banda! Treba i takve malo na parkingu pitati za zdravlje. Dokle!?
  • Sajla
    9.2k
    I član je časnog suda liječničke komore :lol: pa kaj reći, može li niže?
  • Paggini
    51.7k
    pa kad ti ljudi stignu sve te stvari?Sajla

Nađe čovjek vremena za sve kad se ne svađa cijele dane o zagrađivanju Kange, defanzivnom doprinosu Špikića i plaći Marka Pjace :cry:
  • Patak
    3.5k
    Može niže, u koroni su svi oni pali jako nisko uz par časnih iznimaka.
  • NitkoBitan
    27.1k
    Nikog u javnom sektoru ne podrzavam u zahtjevima za povecanje placa, svi su oni slicni. Najbolje da navijam za to da se meni uzme lova iz dzepa da bi se dalo nekome tko dere lovu preko kuverti ili instrukcija.

Usluga slaba do nikakva kao i ljubaznost. Nikad se to nije promijenilo povecanjem placa. Malo na kaljenje u privatni sektor...

Kao i uvijek cast iznimkama.
  • Dino
    3.7k

Ja sam isto teski kriticar javnih sluzbi od poreznika do smetlara, ali ono probaj provest 12 sati u komadu bez pauze na nogama u bolnici jedan dan s pacijentima, platit ces drzavi da te pusti :lol:

Ima svakakvih doktora i svakakvih pacijenata, ali rekao bih osobno da su paraziti i debili manjina koji nazalost ima ko i u svakom sektoru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.