• Brusa
    3.3k
    ne mora značiti da Tvrdica laže, možda njemu laže njegov frend Moris.... :eyes:
  • deda
    37.3k
    Ako Moris laže svoje frendove onda nije dobrodošao u Dinamo.
  • Ivdzo11
    6.7k
    niti blizu istine.....
  • Noel
    12.1k
    Ono kaj ekskluzivno SAZNAJEM/DOZNAJEM od ljudi bliskih svlačionici da će Zona izgorit u ova dva mjeseca.
  • scooniepenn
    4.6k

Mislim da je kolega na apsolutno dobrom tragu. Ako konfiguriramo momčad na način da bude brza, motirična i trkački potentna onda ne vidim logiku da na lijevom krilu imamo Vidovića kao nadopunu Pjaci kad ovaj nije niti milimetar brži od Pjace. Je li za 10-ku ili nije ne mogu biti siguran, ali ovo što je igrao kod nas je bilo jednostavno loše.
  • rokikaciga
    1.7k
    Da dolazi ili da ga se kontaktiralo?
  • Dino
    3.7k
    Tvrdica nesto tvrdi, i onda drugi koji se izruguju insajderskim informacijama tvrde da je on sto posto u krivu. Nema ova tema bezveze pet i pol tisuca stranica.
  • Crni86
    11k
    a kaj mislis zas drugi nesto tvrde? Kak Jer ocito isto imaju drugacije informacija i nije to ruganje. Ali ako 5 ljudi ima jednu info, a samo jedan drugu. Mislim da je mnogo veca vjerojatnost da je onda tih 5 ljudi u pravu?
  • Dino
    3.7k

Ma okej jasna mi je logika, samo ocu rec da je ova tema takva shizofrenija i da ne znam iz kojeg sam razloga opce usao ovdje procitati ista. Ne vidim razlog zakaj bi se itko kacio na ista ovdje kad je sank stoput ozbiljnija tema.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    super su mi ovakvi upisi, apsolutni vrh. Ja sam isto čuo brutalne stvari, moglo bi biti svega. Moglo bi biti odlazaka i dolazaka, neki totalno neočekivani, a neki i ne.
  • Noel
    12.1k

Uključi filter u špajzi za sarkazam.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    e pa jbg, radije nemoj ništa pisati nego takve "info"
  • Pacho
    1.3k
    Ne kuzim ove kojima smeta veliki broj stranica na ovoj temi, a onda skupa natuku 10 stranica o tome kako ne vjeruju nekom izvoru.
  • Pacho
    1.3k

U kontaktu smo s njim?
  • sarenicvjetic
    112
    čitajući tvoj post,krenuo sam u potragu za informacijama. Jer mi ne drzi vodu bas to da sad odjednom bude problema. Istina je u najmanju ruku frapantna i bit će zanimljiva ukoliko izađe u javnost.
    Zgrozio sam se kad sam čuo ove stvari.
    Sada još vise navijam da mali uspije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.