• shameless86
    277
    rudes protiv..ne kuzim..a zicat reflektore im nije bed :rofl:
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Opcenito mi je glupo da se za takve stvari mora pitati klubove. HNS koji treba brinuti o boljitku naseg nogometa treba i donositi odluke koje su u skladu sa njihovom vizijom napretka,a ne da o tome odlucuju klubovi.
  • Srelee
    168
    Borba naravno nije bitno ime i prezime.
  • rokikaciga
    1.6k
    "Problem" je financijske prigode Rudešu, navodno i u nekom fiktivnom svijetu. Samo toliko.

Sesvete iznjedrilo Marka Tolića :love:
  • Peškaman
    7k
    Ako se svi klubovi trebaju izjasniti i složiti oko ulaska "B ekipa" u 2./3. HNL ne vidim razlog da svi sudionici 3. HNL pristanu na to, posebno klubovi koji ciljaju da izbore plasman u viši rang (2. HNL),sami sebi bi minirali ulazak u viši rang dopuštanjem B ekipa Dinama i Hajduka.
    Očigledno da Rudeš/Zmijavci očekuju puno veću financijsku korist od one koju su ponudili "B ekipe".
  • masacusec
    5.4k
    Zalazimo u pravnu terminologiju...
    Ne amnestira te previše ta riječca "navodno" od eventualne odgovornosti i kasnije kontratužbe bez predočivanja konkretnih dokaza za prvotnu navodnu tvrdnju
  • Navijač Dinama
    10k
    Očigledno da Rudeš/Zmijavci očekuju puno veću financijsku korist od one koju su ponudili "B ekipe".Peškaman

Ovo. I nadodao bih eventualno da su se možda te ekipe nadale da će biti i poligon za razvitak igrača, davati šanse i šaltat posudbe Dinama odnosno Zmijavci Hajduka.

u kontekstu radi " vi nama igrača koji ima potencijal da nam pomogne u borbi za ligu i plasman u elitu, a vi ste zauzvrat dobili igrača sa kojim će te znati kako u budućnosti".

Ovako bi im sa drugim timovima Dinama i Hajduka ta teorija padala u vodu.
  • criticus
    3.8k
    Nepopularno mišljenje: da misec dana prije početka lige ideš dizat sa 12 na 16 klubova je po meni jako neozbiljno i cirkusantski. U to se HNS dovede. Zasto tako ne uvedu da 9. iz SHNL razigrava nego su se branili da je to doneseno za x godina unaprid i nemoze se minjat.

Vidim da se ovo moze normalno rijesit na 2 nacina. Jedan je da se sad odredi da dogodine ulaze druge ekipe jer im je to oravo oduzeto i dekretom su maknute. To bi impliciralo da dogodine igra 16 klubova sto je za mene previse al ok. Ili drugi nacin da krecu ove godine iz 4. ranga. Sve drugo je rađenje cirkusa od natjecanja. Ali budući da je cirkus standard onda je ovo moje stvarno nepopularno i bebormalno misljenje.
  • Jaro
    10.3k
    Jebomepas ja bi ovog maknuo s foruma samo zbog broja koristenja rijeci "potencijalno"
  • Niko1986
    1.7k
    Ne vidim zašto bi klubovi iz 1. i 2. NL pristali. Imaš momčad koja ne može ispasti, što ti automatski otežava situaciju, a 50 tisuća eura nije novac koji će spasiti ikoga. HNS opet sve radi kak im se sprdne pa ništa nije organizirano.
  • The Undertaker
    8.1k
    Koliko znam, da bi promjenili propozicije ove sezone, treba im dopuštenje Ministarstva i dozvola svih klubova u ligi. Ako donesu odluku sada za dogodine, dozvola im ne treba.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Ovako ja zamišljam raspravu 3 pijana susjeda koji sve znaju
  • Peškaman
    7k
    I šta bi bilo kada bi npr. iduće sezone Osijek,Rijeka, Istra napravili B ekipu i požele u 2. HNL jer se dopustilo Dinamu i Hajduku sezonu prije, tko bi to i kako iskontrolirao,tko ispada tko upada,broj klubova.
  • Pacho
    1.3k

Ponudilo se svima ove sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.