• JMastermind
    727
    svemu tome općenito u nogometu se često brkaju nesposobnost, nemar, narcisoidnost s pohlepomemilperska

Hanlonova britva, no. Ne pripisuj malicioznosti ono što se može adekvatno objasniti glupošću.
  • Hnlovac
    2.2k
    Neka legenda po gradu vozi plavu mješalicu na čijem je bubnju 1mx1m grb Dinama :clap:
  • Sajla
    9.1k
    Mislim da je bila i fotka na zoni. Nadam se da će biti toga još :smile:
  • OsamŠest
    5.3k
    Neka legenda po gradu vozi plavu mješalicu na čijem je bubnju 1mx1m grb DinamaHnlovac

Sosa brijem..
  • Davieboy86
    522
    Gradjevinarski se pise 100 cm x 100 cm , kolega :lol: :lol:
  • Krizy
    57.3k
    "Zadovoljstvo mi je biti dio projekta stvaranja velike Dinamove budućnosti. Kad me nazvao Zvonimir Boban i kad sam osjetio s kakvim zanosom priča o cijeloj ideji, odmah sam, u tom prvom kontaktu, shvatio da želim biti dio tog projekta.

Imam veliko međunarodno nogometno iskustvo, ali logično da je moj nogometni kod, barcelonin nogometni kod. Radio sam po cijelom svijetu i nadam se da ću pomoći klubu postići zacrtane ciljeve u sljedećim godinama, stvoriti bazu na kojoj će stasati nove generacije.

Volim surađivati sa svima, pomagati igračima, inspirirati trenere, volim kad dijelimo zajedničku viziju i kad smo posvećeni istom cilju, u ovom slučaju - Dinamovom cilju.

Volim kad govorimo “mi”, a ne “ja”, jer radimo zajedno, slijedimo iste ciljeve i snove. Kad dođete u ovaj klub osjetite nešto posebno. Ovaj klub jednostavno ima posebnu klasu i poseban identitet. I tu vidim puno sličnosti sa svojom Barcelonom" - naglasio je direktor Capellas.

bobanalbert2_f2c2a359-a6b8-4e6b-a495-fd9f5299f755.jpg
  • Dino
    3.7k
    Rekao bih, za sebe osobno, ali i za siru Dinamovu bazu, da ljudi nisu svjesni kakva je velicina dosla u Dinamo. Dovesti ovakav jedan ozbiljan CV je nesto s cim bi se pojedinci hvalili ostatak svog radnog vijeka, a za Zvonu je ovo tek pocetak. Nevjerojatno.
  • ElDorado
    4.1k
    Kolko je naš PR loš to je strašno. Bez presice, bez predstavljanja, nula bodova
  • Olmic
    4.7k
    a valjda ce bar predstavljanje trenera odradit
  • NitkoBitan
    27k
    Ljudi su umorni od presica, priopcenja i kriznih sastanaka. Ajmo se svi skupa malo psiho-fizicki odmorit do pocetka sezone a u klubu neka sute i rade. Uostalom pise u objavi kluba vise manje sve.
  • Davieboy86
    522
    Slazem se.Malo u miru raditi bez velikih pompi i najava.Treba nam svima mir. Takoder prilika i PR sluzbi popraviti nedostatke.
  • Plava stijena
    466
    Čemu presica da ga raznorazni Ničote, Olivariji, Stjelje i Jurišići na očajnom engleskom smaraju sa pitanjima koja izazivaju susramlje. Idalno bi bilo da klubski PR to odradi kao s Cannavarom npr. Ako će ikada imati intervju s nezavisnim medijem vjerujem da će se Zvone pobrinuti da to bude sa respektabilnim novinarom kao što je Matteoni.
  • Paggini
    51.6k
    respektabilnim novinarom kao što je Matteoni.Plava stijena

Sve sam se slagao i ovdje si me izgubio...
  • Plava stijena
    466
    A gle boljeg nemamo koliko je meni poznato. U nastupima na TV-u me nije oduševio, ali intervjui koje radi za SN su na višoj razini od svih mu kolega koji udaraju šablonska pitanja na koja dobiju šture odgovore. Čovjek se potrudi izvući zanimljive detalje iz sugovornika. Jučer je izašao razgovor sa Livijem, kojeg sam s guštom pročitao, i iz nekog tko je jako zatvoren i tipično dosadan sugovornik je izvukao maksimum.
  • Ivdzo11
    6.7k
    Evo Sose

FB-IMG-1748960919396.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.