• Brusa
    3.3k
    I da ga osude maximalno može dobiti 500 dnevnih iznosa plaće i još možeš tražiti plaćanje na 24 rate.... :joke:
  • Neron53
    1.6k

Nije li bio trokruzni ciklus prosle sezone u 2.rangu?
    Pa ce sa 16 klubova ove godine biti neznatna razlika u odigranim tekmama.
  • Neron53
    1.6k

Nije li bio trokruzni ciklus prosle sezone u 2.rangu?
    Pa ce sa 16 klubova ove godine biti neznatna razlika u odigranim tekmama.
  • Nogo
    6.6k
    Sinoć mi je bilo kao u kinu kada sam čitao sve ono ali mislim da svugdje ima slicnih dealova.
    Evo jedan primjer koji nema toliko veze ali eto..

• OBIGB
    982

Zašto bi to bio test DPa? Tj, preciznije pitanje tko bi to bio u DP-u?

Po meni se pišu kontradiktorne stvari…nema šta DP raskrinkavat svoje ljude (ako ih dokazano ima)…jer ako je nekome nešto dokazano-on je raskrinkan ili ideš s nekakvom pretpostavkom da je DP ili netko iz DP spreman sakrivati prljavu rabotu na štetu kluba?

Šuška se šuška… konkretno, kada se napadalo i optuživalo Mamiće, i ljude oko njih koliko se sjećam uvijek se išlo s konkretnim primjerima, počevši od onih stolica gdje je prijava odbačena, pa do kojekavih transfera gdje se tupilo za tog i tog igrača napravilo se to to i to…. Ako se nešto zna i vjeruje u to i neka se to iznese tamo gdje treba…

Normalno je da su upitnici nad glavom ako je Maeeeee preko Drave imao xy bruto pa je tu doveden za 2.5x ili kolko više… ali konkretno treba reć tko što kako i kada… a ne sve strpat u isti koš…

Papas je naveo da teško se neke stvari mogu dokazat i klupska tijela sigurno nemaju alate (financijske forenzike pristupa necijem racunu insl.) koji bi im omogućili to što forumska klika zahtjeva- u smislu kaznenog progona. Pedala je nekakv maksimum što se MMu za sada moglo osigurati….

U klubu se godinama taložila svakakva klika, jer je jedino bilo bitno prodati igrače i sve je bilo upregnuto u tom smjeru neovisno o cijeni npr. netko tko nije htio plesat kako je ZM svirao nije imao kruha pod plavim nebom…to je tako…DP je krenuo čistit ali čišćenje u sportskom sektoru je očito moralo čekati nekoga iskusnijeg i namazanijeg, poput Bobana, koji se očito susretao s ovakvim situacijama i nisu mu strane stoga ima jasnu viziju kako se nositi s njima.

Ranije sam pisao, moja najveća zamjerka IO je što ranije nisu doveli nekoga u upravu kao podršku Manenici, baš zbog ove problematike oko koje se tu vode rasprave. U konačnici, Manenica, čim je dobio priliku, otpravio je MMa.
  • vlatkomarkovic
    1.4k
    Pedala je nekakv maksimum što se MMu za sada moglo osigurati….OBIGB

U konačnici, Manenica, čim je dobio priliku, otpravio je MMa.OBIGB

:cheer: :cheer: :cheer:
  • Georg Koch
    6.2k
    Kategorija ne znam jel dobra, ali slika je :love:
    Pa premjestite ako treba.

FB-IMG-1748891180087.jpg
  • NORTE
    16k

Odmah me podsjetilo na Poljud 2006. i sivu šetalicu "nogometni klub dinamo zagreb" (sve malim slovima kao u originalu)
    Šetalica u sredini koreografije, ali slabo se vidi jer je loš kut za slikanje i loš kontrast boja šetalice.
    0000000000296360.jpg
  • De Oliveira
    1.6k
    kako je bilo lijepo vidjeti ovu krpu Split na nasoj ogradi
  • sarenicvjetic
    112
    da vidimo i naši opasno krenuli,Dabac bivši Istrin sportski,sada nas i bas iz Istre dovodi igrače. Imamo cisti Dinamo.
  • deda
    37.3k
    Koje ti razmišljanje imaš, što to znači da ne smijemo dovesti nikog iz Istre jer nam je sd radio tamo, iz Slavena ne smijemo jer nam je tamo radio trener, iz Lokse ne smijemo jer ne smijemo. Od kud smijemo, iz Zmijavaca?
  • rokikaciga
    1.6k
    Od kud smijemo, iz Zmijavaca?deda

Ne, jer se navodno i oni pobunili protiv Dinama 2 u 1.NL :yikes:
  • BBB Mataa998
    2.5k

Mozda bi bilo cistije da ih uzme recimo Rijeka pa ih mi kupimo u paketu za 7M i 50% od transfera i 2 igraca jos im damo?
  • Dr Hofmann
    2.9k
    Stvarno nevjerojatno, ima čovjek što pročitati zadnjih petnaestak stranica. Nekad sam volio teorije zavjere (David Icke, Jordan Maxwell, Michael Tsarion itd) i nevjerojatno je koliko to čovjeka ,,preuzme" i počneš u svemu vidjeti konspiracije. Ima tu možda i puno istine, ali moraš s vremenom preuzeti kontrolu nad svojim životom, prekratko to sve skupa traje da bi potratio vrijeme na to da li ljudi gušteri vladaju svijetom.

Ali još ponekad u meni taj način razmišljanja proradi jer što ako su se Mamićevi agenti ubacili i na Zonu Dinamo i napadima na sadašnju upravu pokušali nametnuti priču da su svi isti, i da su svi lopovi, i tako barem pokušali izjednačiti sve u očima običnog promatrača. Modus operandi je vrlo jednostavan: konstantnim napadima pokušaj izjednačiti postupke sadašnje garniture s bivšom tako da prosječni navijač Dinama misli da su tak i onak svi oni isti. Još nije Dinamo prvak i udri, municije koliko hoćeš.
    Ali to je samo kako bi jedan teoretičar zavjere postavio stvari, nema šanse da je doista tako.
  • sarenicvjetic
    112
    ako je to cijena za bit prvi..nismo se bunili kad je bilo rezultata i kad se to radilo,kupovali nevistici stefulji i slična ekipa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.