• Patak
    3.5k
    Nije da nam Šuker i Mandžukić igraju u Realu i Bayernu pa Dinamov najbolji igrač ne može dobiti ni pretpoziv u reprezentaciju. Nek samo on nastavi zabijati u Dinamu pa će poziv doći...
  • rioda
    8.6k
    HNL sezona počinje 2.8. Prva europska tek 24.9. Ne igra se superkup. Pripreme mjesec i pol prije prve utakmice i već za 17 dana?vjeko1701

S obzirom na rekonstrukciju ekipe i novog trenera, mislim da je dobro što ćemo imati duže pripreme od uobičajenih.

Perković ostaje kao pomoćni? Vidim da Kovačević dovodi samo kondicijskog trenera sa sobom.
  • Mozart4
    230
    Želja za iduću sezonu je da za razliku od prijašnjih sezona, ne čitamo u periodu siječanj/veljača/ožujak o potresima u upravi, nesuglasicama i svađama u svlačionici, eto samo to.
  • Jaro
    10.2k
    Vidim da Kovačević dovodi samo kondicijskog trenera sa sobom.rioda

U dinamu su se najpozitovnije stvari desile kad je dosao Bjelica sa komplet stozerom - sve kasnije su bili polustozeri popunjavani s vojnicima kluba koji iskazuju jedino veliku sposobnosz prepoznavanja kome se i kada uvuc i sacuvat svoje dupe... zato se nadam da nece klib slagat stozer treneru jer ako hoce - onda mi trenera (i dalje) necemo imat...
  • Patak
    3.5k
    A tko bi onda preuzeo momčad nakon što Kovačević dobije otkaz nakon prve veće krize rezultata? Ovak imaš Perkovića ili nekad Peternaca koji odmah preuzmu momčad dok se ne nađe rješenje.
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Mozda je u tome problem - jos nije ni sjeo novi trener na klupu, a vec se razmislja kako da ga zamjeni onaj sto sjedi pored njega. Apsolutno sam protiv "vojnika kluba", dosta nasljedivanja.
  • NORTE
    16k
    kad se makne Baturina past ćemo na 45, još obzirom na formu nitko ne će imati rast cijene osim eventualno Stojkovića... vrijedit ćemo na početku sezone tu negdje ili čak manje od Hajduka, ovisno o njihovim prodajama. Nije Transfermarkt sve, ali može bit jedan okvirni pokazatelj na kaj smo spaliTvrdica McTvrdi

Nije problem jer igrači tek dolaze i bit ćemo jaki što je najbitnije.
    Imali smo na papiru vrijednu momčad, a imali smo jednu od najgorih hnl sezona u povijesti s 9 poraza i 8 remija.

Mario Kovačević je u ovoj sezoni vodio Slaven u 31 kolu lige.
    Preuzeo je jeftinu najgoru ekipu lige koja je u prvih 5 kola osvojila samo 1 bod.
    Do curenja informacije da odlazi u dinamo bio je najbolji trener lige u cijelom tom periodu!

U zadnjih 30 kola stanje je ovakvo:
    dinamo 52 boda
    Rijeka 51
    Hajduk 49
    Slaven 47

Odveo ih je i u finale kupa, pogodili su stativu u nadoknadi i tako ostali bez produžetaka koje bi igrali s igračem više.
    Do kraja je bio u borbi za Europu.
    Lik je čudotvorac.

Btw mislim i da su jedina momčad u ligi za koju u cijeloj sezoni nije sviran ni jedan penal.
  • Sajla
    9k
    ostali bez produžetaka koje bi igrali s igračem više.NORTE

Ako se dobro sjećam, po propozicijama se u finalu kupa odmah nakon 90 min ide na udarce s 11m. Bez produžetaka. Kako god, nama bolje da je ovako završilo, a Kovačeviću želim svu sreću u Dinamu.
  • Jaro
    10.2k
    kaj onda uzimamo trenera ak se radi plan ko ce ga mijenjat? A imas sad i dinamo 2, juniore... onda, nemoj dat otkaz treneru dok mu nisi nasao zamjenu (znqm, revolucionarno jer cim das otkaz treneru problemi magicno nestanu)
  • The Undertaker
    8.1k
    Nismo uzeli Murinja već trenera sa kojim se kockamo i nadamo se da Boban vidi što neki od nas ne vide. Koliko vidim, Kovačević nekog stožera i nema pa je logično da netko iz kluba bude uz njega. Ne vidim kakve veze to ima jer nositi čunjeve i pripremiti vježbe može svatko. Perković u stožeru će samo olakšati i ubrzati prilagodbu na novo okruženje. Ako mu se pomoćnik ne svidi uvijek ga može zamijeniti.

Nisam apriori protiv mijenjanja ali, koliko vidimo, ili nova ekipa ne zna naći zamjene ili su prethodnici bili kvalitetni. Ja bih rekao i jedno i drugo, s obzirom na rezultate.
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Idealno na papiru gdje veze, podmetanja i postojeci odnosi ne postoje. Perkovic sa mjesta glavnog trenera koji ima vec podosta staza u odnosu sa ovim igracima se komandira nazad na nosaca cunjeva i ego mu je isti.
    Perkovic moze otic na neku drugu funkciju koja nema veze sa prvom ekipom ili moze otic trazit drugi posao. Ako mu je ambicija bit pomocni trener nek si nad nekoga kome ce bit priljepak. On je ove sezone otpratio tri trenera, tko kaze da nije rovario s igracima protiv bilo kojeg od njih?
  • The Undertaker
    8.1k
    Previše je tu špekulacija. U principu je jednostavno, na klubu je da ponudi bez uvjetovanja a na Kovačeviću da odabere koga misli da treba.
  • sarenicvjetic
    106
    Uspoređivati učinak Kovačevića u Slaven Belupu i stavljati isti u kontekst sa Dinamom je glupost.
    Kova je top čovjek,za kruh namazat,ali za biti trener u Dinamu moraš bit sve samo ne to.
    Namazan i premazan sa 100 masti,imat pregršt iskustva i biti taktičar,90% utakmica igras na postavljenu obranu i tražiti načine Kak to probijat.
    Mislim da je kova samo tu jer Boban će imat figuru koju može kontrolirat i ništa drugo.
    Mislim da se to da iščitat da Boban zeli biti alfa i omega.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    imaš li ti ikakvu pozitivnu misao vezanu uz Dinamo? Ikada?
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Mislim da se da iscitat da Boban ne jebe CV nego gleda iskljucivo dali se trenerovo i njegovo razumijevanje nogometa uklapaju te po tome donosi odluku tko ce biti a ne po tome smatraju li neki xy-loni na forumu da Kovacevic nije za trenera Dinama jer nije dovoljno bahat.

Takoder teska glupost da covjek trazi pijuna za trenera, kad svakako i je alfa i omega koliko maksimalno moze i bit. Nema uopce potrebe da postavlja kao pijuna covjeka koji je ispod njega. Vec je potrebno da taj covjek kojeg sam bira ima isto razmisljanje kao on i da se time uklapa u njegovu viziju kluba. Po cemu opet dolazimo do toga da je to glavni kriterij ako ne i jedini kriterij po kojem je, uvjeren sam, izabrao bas Kovacevica.

Hoce li se taj izbor pokazat dobrim ce samo vrijeme pokazati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.