• Crni86
    10.9k
    svatko tko je pogledao i jednu utakmicu dinama ove sezone uvidio je da obrana nije najveci problem vec trka cijelokupne ekipe. Vidlo se to od prve utakmice protiv azera pa je sve eskaliralo protiv belupa i bayerna. Kada se probio nas bok i uputila povratna lopta protivnicka ekipa je vec bila u korneru da slavi…

Drugi problem je sto smo prije ove dvije sezone imali izvanrednog sutala, koji je svojom intelgencijom cuvao leda (pretezito veznom redu) pa mozda te mane onda nisu toliko iskakale. Nas problem je sta smo mi trazili novog sutala kako bi opet sakrili taj nedostatak, a nismo razmisljali da je sutala gotovo nemoguce nadomjestiti osim ako opet sami ne proizvedemo takvog stopera. U toj percepciji ljudi je ja mislim najveci problem i zbog cega je onda i Max dobivao uvrede koje nisu bile zasluzene. Ista je stvar i sa Kulenom kada je mjenjao Petka.
  • E46
    1.4k
    Decki vrime je, treba ozbiljno razmisliti o dovođenju Jedvaja u Dinamo, kao i odbjeglog sina Brekala..Jedvaj je imao odlicnu sezone a moze pokriti i stopera i desnog beka. Brekalo i Pjaca mogu igrat obadvojica oba krila i bit jednako opasni, s tim bi riješili sve brige. Jedvaj, Brekalo, mozda Sosa na posudbu bez otkupa, Selahi, Mierez i novi golman(mozda Horkas).
  • Krizy
    57k
    Kakav mrtvi Brekalo :rofl:
  • austrijanac
    7k
    Netko je mrtvo hladno predložio Brekala...
  • E46
    1.4k
    ni prvi ni zadnji, bilo je vec prijedloga u skaut temi. Oprostio bi mu odlazak kod tovara ako nema bolje opcije, a ovako po onom sto se cilja od trzista nema nesto bolje da nam je dostupno a da prica Hrvatski.
  • austrijanac
    7k

Oprostio bi mu puno stvari, ali odlazak kod tovara nikad.
  • E46
    1.4k
    https://ibb.co/ynH2FBnj Ovako nekako sam zamislio to sto bi bilo po meni idealno, moze pljuvat ko hoce ali eto to je nekako moja zelja za prvih 11 ako bude to realno, ako je Ivanusec nerealan onda Stojkovic na njegovo mjesto.
  • CastAway1986
    3k
    još dok je Čačić bio na klupi za malo novaca napadački trio je mogao biti Brekalo-Beljo-Ivanušec..
    Otišao je kod tovara zbog pohlepe agenta i nesposobnosti naše tadašnje uprave..Da li bi ga volio ponovno vidjet u dresu Dinama , da..
  • Brusa
    3.3k
    Nije dosta što je otišao u hajduk , nego je još i propo u turskoj.... baš nam on treba...
  • CastAway1986
    3k
    inače Hoxha , Mbuku i Cordoba bi rasturili u Turskoj , pogotovo u Kasimpasi.
    Da dođe bio bi najbolje krilo lige bez premca
  • E46
    1.4k
    brzo se zaboravilo tko je mladom Kranjcaru tada savjetovao da pređe kod tovara kad je Dinamu bila losa situacija, a ovo se uzima za puno vece zlo, u toj svoj prici Brekalo je najvise izigran po meni a Bara najvise profitirao, tada je ovaj jbg trebao klub u kojem ce igrat i eto...uz pokajanje i izjavu da je pogriješio i ako da 20 golova tko sam ja da mu sudim, a svakako bi bio enorman upgrade na ovo sad.
  • E46
    1.4k
    nije propo vise od petkovica u zadnje dvije godine "igranja" za milijun eura godisnje.
  • Dzoni
    1.4k

Niti bi bio ogroman upgrade od ovog trenutno, a pogotovo ne bi bio najbolje krilo lige
  • Tvrdica McTvrdi
    245
    To zašto je završio dolje, a ne kod nas zahvalite upravi, a inače on trenutno nikako nije u stanju da bi nam bio od pretjerane koristi.
  • Krizy
    57k
    nije propo vise od petkovica u zadnje dvije godine "igranja" za milijun eura godisnje.E46

Bruno Petković je u posljednje dvije godine igrao u 70 utakmica za Dinamo, u kojima je odigrao 4902 minute.
    U tome razdoblju je upisao 24 pogotka (9 europskih) i 14 asistencija (4 europske).

Gol ili asistencija na svakih 129 minuta.
    Donio nam je superkup i ligu te 1/8 finala KL.

Da, dvije godine "igranja".

Jedna i dvije godine nisu isto, prestani s lažima i glupostima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.