• Sajla
    9k
    gdje sam takvo nesto napisaoPatrikDirektor

Nisi doslovno, ali to je značenje ovoga što pišeš. Objektivno, brojčano, poduprto novcem kladionica Juve je proglašen favoritom. Ti inzistiraš da nije tako bilo i argument ti je konačni ishod.

nema parametra po kojem se moze reci da je hajduk bolji od ovih klubovaPatrikDirektor

To što ih ti ne vidiš ili biraš ignorirati ne znači da ih nema.

No dobro. Besmislen razgovor, imam pametnijeg posla.
  • Ivdzo11
    6.5k
    Osječani spominju Mbukua i Zovnareka....
  • Crni86
    10.9k
    rang da Livaja i Bjelica dolaze u Istru …

Jos mbuku ajde makar nezz kaj mogu ponudit augsburgu. A zvonarek da nakon sturma dode u osijek i napravi 4 koraka nazad…
  • Ivdzo11
    6.5k
    a nije se naigrao tamo
  • Crni86
    10.9k
    a znam al svejedno… to mi je bas nekako kao da ide 3 stepenice nite
  • Zagreb1992
    2.4k

U bilo koji klub HNL-a da dođe je 3 stepenice niže ..Ako je pametan tražit će se posudba u Njemačkoj ili Bundesligi 2 ..kvalitetnih utakmica će imati dosta
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Ma Zvonarek...ajmo biti realni, mislim da je on prošlo svršeno vrijeme, ni u mladoj repki se apsolutno ničim nije izdvajao
  • NORTE
    16k
    Rakitić:
    - Bilo bi nevjerojatno osvojiti naslov i boriti se za Ligu prvaka, koju je Hajduk igrao samo jednom, 1994. Imamo mladu i talentiranu ekipu. Ova sezona bila je neka vrsta pripreme - zaključio je.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Ima tu nezgodnih protivnika u ljetnim kvalifikacijama, koliko god se nekad rugali.

Taj Urartu je igrao sa Zrinjskim 2023. u prvom pretkolu LP i dobrano su ih namučili. Usudim se reći da su bili bolji protivnik u drugoj, uzvratnoj u Mostaru. Tamo je isto bilo problema zbog vremenskih prilika i uvjeta. U Armeniji se već sada zarađuju ozbiljni novci i klubovi ulažu puno. Osobnog sam dojma da se igra i motoričniji nogomet, dok su “naši” ipak tehnički bolje dotjerani.

Uglavnom, da skratim, dobro je iz perspektive Dinama da su se preskočile ove stepenice do grupe jer uvijek može naletiti neka mina. Sjetimo se Skhupija, muke s Bodom, prošle godine neugodnog Qarabaga kojeg su brojni podcijenili…
  • Batigol
    82
    ajmo biti realni...mali je 2005 godiste...imao i tesko ozljedu...ne treba ga otpisati...
  • Jos-Optimus
    5.6k
    krivo sam se izrazio...mislim da nece biti "the next big thing", naravno da još uvijek može biti jako dobar
  • Hebimir Strašni
    76
    Zvonareka bi ja probao dovest kod nas. Ima u njemu puno dinamita i ak se vrati u normalni ritam bude od njega pravi igrač. Meni se čini da bu Miško njega pokupio i kad ga vrate u život fino par miljki u pađe. Nekako mi se čini da bi im on mogo biti novi Fruk.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Rakitić:
    - Bilo bi nevjerojatno osvojiti naslov i boriti se za Ligu prvaka, koju je Hajduk igrao samo jednom, 1994. Imamo mladu i talentiranu ekipu. Ova sezona bila je neka vrsta pripreme - zaključio je.
    NORTE

Frajer je totalno prolupao.
    Čuj, ova sezona bila je neka vrsta priprema... pa oni se pripremaju već 20 godina tako.
    A to što ističe da imaju mladu ekipu... ne znam šta njemu znači mlada ekipa ako u prvih 11 imaš njega kao totalnog veterana, Livaju, Krovinovića, Kalika, Uremovića, Melnjaka, Bambu... sve sami bili tići.
    Totalno spržen mozak.
  • Crni86
    10.9k
    Njima je svaka sezona priprema za iducu :lol:

Krenu sa ovo je ta godina, a zavrse sa priprema za iducu.
  • Infinity
    18.5k
    Nisu oni njih namucili, oni su njih izbacili. Urartu kao Urartu je smijesan, zavrsili su s 13 bodova iza prvaka, prvaka lige koja je plasirana losije nego bosanskohercegovacka Premijer liga. Najveci uspjeh u Europi im i jest to sto su izbacili predstavnika BiH.

HNL klubovi se nisu nesto naigrali s predstavnicima Armenije, mislim da smo samo mi i Split igrali i uvijek je proslo uspjesno. Ukoliko sutra netko ispadne od predstavnika Armenije, ja bih to smatrao sramotom. Mogao bih razumjeti da njihov prvak bude bolji od Varazdina recimo.

Edit: Moja greska za Zrinjski, bio sam uvjeren da je Urartu to prosao. Otpao im je dakle i taj 'uspjeh'.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.