• Tongo Doumbia
    6.7k

Edit - A ovo sam i pisao u kontekstu Varaždina (jer je netko napisao da očekuje njihovu dobru prezentaciju u Europi), jer tvrdim da bi Varaždin ovogodišnju ligu u BIH osvojio s 10 bodova prednosti bez stresaa.

Sad tek vidim da je to potencijalan protivnik Hajduku.

Da, Zrinjski ih je izbacio, gledao sam obje i drugu uživo. Oni su tada bili prvaci Armenije i jako dobre dvije tekme odigrali.
  • Infinity
    18.6k
    A dobro, od Varazdina ja ne ocekujem doslovno nista. Mislim da ce se prije boriti za opstanak nego proci pretkolo u Europi. Nemaju oni ambicije. Prodat ce sve sto valja, pojacanja nece dovesti na vrijeme. Zato mi je zao sto u Europu nisu otisli Slaven ili Istra, mislim da bi oni to ozbiljnije odradili. Ne bih se iznenadio da ih nabije tako neki anonimus.

Od Hajduka ipak ocekujem da prodju Urartu i slicne.
  • Tongo Doumbia
    6.7k
    Da, ne znam kakvo je stanje u Hajduku, ali da je atmosfera zdrava, na bazi ovih 5-6 klinaca su sad mogli sastavit solidnu ekipu. Pukštas, Sigur, Prpić, Durdov, Hrgović… Ako bi ostao Livaja, Žaper, Uremović, pridodati kvalitetno i efikasno krilo..

“Problem” je što im ovi,koji bi trebali nositi kvalitetu, jedini imaju nekakvu prodajnu vrijednost i sigurno idu za prvu normalnu ponudu.

Od Varaždina očekujem neku Osijekovu Ziru i rano ispadanje. Sve drugo će im ionako ugroziti nastupe u prvenstvu.
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Hmm opis Varazdina stoji za sva 3 kluba u kvalifikacijama. Miskovic je vec na zimu prodavao sve za sto je imao ponudu, prva izjava nakon osvajanje titule je - svi su na prodaju. Potencijalno ce se dogegat to KLa, ne znam u kojem ludom scenariju mogu i do EL.
    Tovari moraju prodavat, to je cinjenica i realnost, dolazi im trener koji u karijeri nije uspio nigdje osim u baskijskom projektu u kojem pritisak ne stanuje. Cijena za mladog Durdova je na zimu bila 5 mil. eura kad je imao par spektakularnih poteza, a od onda do danas nista. Svi znaju da Hajduk love nema i njih ceka tesko cjenkanje ovaj prijelazni rok. Ulazni transferi ce bit kao i do sada, poneki slobodan veteran plus sta se jos nade. Zadnji koji se spominje je Petrusenko.
    Slaven ili Istra imaju isti problem kao i Varazdin, ako ima interesa oni ce prodavat jer ne pita se samo njih nego i igrace. Istra ce, ja sam sasvim siguran ostat bez - trenera, Lisice, Rozica, Koskija.
    Jedino sto Jagusica jos drzi u Slavenu je zelja za afirmacijom u poznatom okruzenju, Bozic i Nestorovski veterani, ne bi me cudilo da Grgic ode naplatit rekordnu sezonu itd.
    Nema tu srice..
  • DrawTube
    7k
    Znam da ne smije politika tu, ali Tovar Zoricic trenutno gubi u Puli

Jest da gubi od Peđe, al opet frajer je na tekme na Drosini išao u prgava familija majicom.

Pogotovo bitno ako je navodno imao prste u transferu Garcie
  • Pacho
    1.3k
    Gube i Puljak i onaj retard Ivosevic trenutno
  • fakin
    843
    Cisto da vidimo u kakvoj konkurenciji mi nismo uspjeli biti prvaci:

IMG-20250602-090335.jpg
  • NKDZ86
    4.2k
    "nije u šoldima sve"...
  • GeneralNapoleon
    1.7k

Kaj nisu tu uracunati onda i bonusi za LP? I kaj nije da su ti bonusi poprilicno veliki?
    Al ak se oduzmu ti bonusi onda je meni vise zabrinjavajuce koliko se hajdug priblizio nama ili mi njima.
    Recimo ak su bonusi 20% onda bi znacilo da dajemo samo nekih 5 milja vise na place od hajduga. Sto je meni poprilicno malo s obzirom da oni nit prodaju nit igraju LP.
  • Omake
    8.9k
    Leipzig je još bolji primjer od nas po tom pitanju, ili Luton koji je s četvrtim budgetom u Championshipu ispao u League One. U nas je nažalost dosta visokih ugovora ove sezone bio mrtav ili polumrtav kapital.

gbMPTCC.png
  • rakurs
    1.4k
    Šibeniku odbijena licenca, sele u Treću NL Jug. Vukovar će igrati u Vinkovcima, kao što je i najavljeno.

Priopćenje HNS-a.
  • Ivdzo11
    6.5k
    U završnoj ili jako obećavajućoj fazi su pregovori s nekoliko igrača čija imena se još ne izgovaraju izvan klupskih ureda, ali s velikim se guštom može nagovijestiti da će, ispuni li se barem pola od tih planova (a iskustvo govori da se to u Rijeci uvijek dogodi) Čulina i Raić Sudar napraviti sjajan ljetni posao.

Jedan stranac koji igra u inozemstvu, jedan stranac iz SHNL-a, jedan domaći igrač koji je trenutačno u inozemstvu, jedan domaći igrač koji je zasad dio SHNL konkurencije, po jedan stranac i jedan domaći koji su već bili u SHNL-u, a rado bi se vratili… Ne bacamo vam nikakve ješke niti serviramo floskule jer znamo da se prethodnom rečenicom poklopilo gotovo cijelo nogometno tržište, nego jednostavno najavljujemo u kojem smjeru se ide, mlađa, još žešća, talentiranija i potentnija Rijeka.

Novi list
  • Str1nger Bell
    2.1k
    Iako su turski mediji pisali da je Džeko pred dolaskom na Poljud, danas se ipak piše o “iznenađujućem raspletu”.

Prema pisanju tamošnjeg sportskog portala Fanatik, napadač iz BiH će vjerojatno bar još jednu sezonu ostati u Turskoj. Hajduk nije mogao dati novac koji je Džeko tražio, a interes je pokazao Basaksehir, no službene ponude još nema.

Ma nije moguce.
  • dmil
    715
    nevjerojatno koliko su oni bolji od nas u transferima u zadnjih nekoliko godina, tko zna kakvi bi bili da imaju financijske mogućnosti Dinama
  • Mali Zeus
    17.2k
    Prema pisanju tamošnjeg sportskog portala Fanatik, napadač iz BiH će vjerojatno bar još jednu sezonu ostati u Turskoj. Hajduk nije mogao dati novac koji je Džeko tražio, a interes je pokazao Basaksehir, no službene ponude još nema.Str1nger Bell

evo ja sam šokiran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.